Caransebeşul – lider fără să joace!


viitorul-4

Viitorul Caransebeş – AD Mediam Mehadia 3-0 (neprezentare)

În etapa cu numărul 4 a Ligii a IV-a, Viitorul Caransebeş ar fi trebuit să întâlnească sâmbătă, 24 septembrie, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, pe AD Mediam Mehadia, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Cu o jumătate de oră înainte de începerea partidei, circula zvonul că oaspeţii nu se vor prezenta la meci. În aceste condiţii, reprezentanţii clubului gugulan i-au contactat telefonic pe omologii lor de la Mehadia, aceştia confirmându-le că nu vor ajunge la Caransebeş la ora meciului, deoarece au rămas în pană cu microbuzul la Cornea.

La ora 16, cei trei arbitri – Constantin Stamatoiu, din Moldova Nouă, Ioan Humiţa, din Armeniş, şi Ghiţă Scânteie, tot din Moldova Nouă – şi observatorul Sorin Costachi au luat act de lipsa de pe teren a echipei oaspete. Conform regulamentului, după 15 minute, Constantin Stamatoiu a fluierat începutul, dar şi sfârşitul partidei al cărei scor a fost de 3-0 în favoarea gazdelor.

Acest rezultat, coroborat cu scorurile înregistrate de celalalte urmăritoare, şi cu faptul că Voinţa Lupac a stat în această etapă, fac ca Viitorul Caransebeş să fie, după omologarea de către AJF Caraş-Severin a acestui 3-0, liderul Ligii a IV-a.

Pe de-o parte ca să nu-i dezamăgească pe spectactorii prezenţi în tribună, iar pe de alta ca să-şi ţină jucătorii în formă, antrenorul Dan Doran a organizat un meci amical, împărţind lotul gugulan în două echipe.

„Îmi pare rău de ce s-a întâmplat astăzi, de faptul că  nu am putut oferi publicului spectacolul sportiv pe care îl aştepta şi îl merita, dar asta este, am avut programat meci cu Mehadia, însă nu putem să susţinem acest joc, deoarece echipa oaspete nu s-a prezentat, nu a putut să facă deplasarea, nu cunosc din ce cauză. Noi încercăm să ne facem programul nostru normal, am făcut un joc cu două echipe şi ne pregătim, chiar în acest moment, pentru meciul următor. În 1 octombrie mergem la Buchin, ne aşteaptă o partidă grea, fiindcă noi considerăm toate jocurile grele, indiferent de poziţia adversarilor în clasament, iar întâlnirea de la Buchin, având în vedere faptul că anul trecut au terminat în primele cinci locuri, iar noi suntem o echipă nou formată, precum şi distanţa mică dintre cele două localităţi, care a născut o rivalitate binecunoscută, va fi una extrem de importantă pentru noi. Am urmărit meciul lor cu Voinţa Lupac, la fel şi pe cel de dinainte susţinut de ei pe teren propriu, şi ne pregătim ca să nu avem vreo surpriză”, a spus antrenorul caransebeşean Dan Doran.

Sorin ROGOZ

viitorul-2