Marcel Vela a ales: nu va candida la funcţia de prim-vicepreşedinte al ASF!Astăzi, în mediul online a apărut informaţia conform căreia senatorul cărăşean Marcel Vela este propunerea Partidului Naţional Liberal pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară. Preşedintele Filialei Caraş-Severin a PNL a ţinut să clarifice acest aspect, într-o postare făcută în urmă cu puţin timp pe o reţea de socializare.
„De multe ori în viață te afli la intersecție de drumuri şi trebuie cumpănit foarte bine încotro mergi, cântărind toate aspectele, detaliile și consecințele.
Pentru că acest subiect a devenit oarecum public, fiind întrebat de mai mulți jurnaliști și colegi din județ dacă voi fi numit de către Parlamentul României ca Prim-Vicepreședinte al ASF (Autoritatea de Supraveghere Fiscală), ca propunere din partea PNL, din respect pentru toți, clarific aici acest răspuns:
Într-adevăr, a fost o discuție care mă onorează foarte mult și le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și voiau să mă voteze. Partidul încă nu a luat nicio decizie în acest sens și toate discuțiile au fost neoficiale.
Fiind o funcție apolitică, îmi este foarte greu să-mi părăsesc alegătorii, partidul și camarazii, mai ales acum, când urmează un an complicat cu patru rânduri de alegeri electorale.
Indiferent de statutul onorant la ASF, poziție socială sau beneficii salariale, am decis să nu candidez pentru acest post, să rămân în politică președinte al Filialei PNL Caraş-Severin și vicepreședinte al Partidului Național Liberal, alături de întreaga Echipă PNL și de președintele Nicolae Ciucă”.
Bianca METEŞ