La lupte, Caransebeşul se ia la trântă cu orice oraş


Tinerii sportivi caransebeşeni care au participat la Finala Campionatului Naţional de Lupte Greco-Romane, desfăşurată recent la Mangalia, s-au întors acasă cu două medalii. Clubul Sportiv Şcolar din municipiul de pe malurile Timişului şi Sebeşului a deplasat la această competiţie un lot alcătuit din şase luptători, Mario Patric Florea obţinând medalia de argint, Ion Liuba – medalia de bronz, iar Andrei Popa s-a clasat pe locul V pe ţară.

La întrecere au participat peste 450 de copii. „Aş dori să menţionez că Patric Florea a pierdut meciul pentru titlul de campion naţional în ultimele zece secunde, iar Andrei Popa a pierdut medalia de bronz după ce a condus cu 3-0, şi tot în ultimele secunde. Ţinând însă cont de faptul că ei sunt copii şi nu ştiu încă să ţină de rezultat, consider că au făcut o figură frumoasă la Mangalia”, a declarat Dumitru Toc, antrenor în cadrul Clubului Sportiv Şcolar Caransebeş.

Tehnicianul a mai spus că, pentru luptători, va urma o scurtă vacanţă, după care, în luna august, trei dintre ei vor participa, tot la Mangalia, la Finala de lupte pe nisip – cadeţi.

Sorin ROGOZ