Dan Alexa va juca pentru Caransebeş!


Venit la Caransebeş pentru a-şi petrece Anul Nou, după ce a sărbătorit Crăciunul la Timişoara, noul antrenor al Concordiei Chiajna, Dan Alexa, s-a abătut miercuri, 28 decembrie, şi pe la Primărie, pentru a se întâlni cu vechiul şi bunul său prieten Felix Borcean.

„Am venit să-l salut pe Felix, un prieten foarte bun, sunt bucuros să-l revăd, din punctul meu de vedere faptul că este primarul municipiului nu poate decât să mă bucure şi sunt convins că oraşul se află pe mâini bune, dar pe de altă parte îl compătimesc, fiindcă sunt convins că are foarte multă treabă. Orice revedere cu el, pentru că ne cunoaştem de foarte mult timp, este o plăcere şi mă bucur că am găsit puţin timp să trec azi pe la el. Am revenit pe plaiuri bănăţene, pentru că aici am copilărit, e o bucurie să-mi revăd foştii prieteni, pentru că aici chiar mă simt acasă”, a spus Dan Alexa.

Referitor la implicarea sa în fenomenul fotbalistic caransebeşean, noul antrenor al Concordiei a declarat că a avut intenţia să facă acest lucru, însă acum se felicită pentru că nu a demarat proiectul, deoarece timpurile care au urmat i-au dovedit că ar fi fost o mare greşeală din partea lui. „Am iniţiat, totuşi, un proiect cu echipa de fotbal şi zic eu că, până la un punct, am şi reuşit să-l facem să meargă. Din păcate, vremurile care au urmat au fost grele şi ne-au arătat că fotbalul românesc este la pământ, şi asta nu ne-a permis continuarea activităţii la FC Caransebeş. Echipa actuală, Viitorul Caransebeş, este o echipă de… viitor, cu jucători localnici, şi e posibil ca din această iarnă să mă şi legitimez aici, fiindcă mi-aş dori să mai joc din când în când, deoarece lumea din oraş iubeşte fotbalul. Încă de când eram eu copil, pe când erau CFR-ul, Caromet-ul, CSM-ul vechi, stadioanele erau pline”, a adăugat Dan Alexa.

„Profit de acest prilej pentru a-i mulţumi lui Dan că ne vizitează uneori şi pentru faptul că vrea să se legitimeze la Viitorul Caransebeş şi să mai joace din când în când, chiar ne bucură asta şi cred că va fi un aflux de spectatori la meciurile în care va evolua el în teren. Îl aşteptăm să fie în continuare alături de noi, să vină cu proiecte şi, de ce nu, să realizăm o construcţie mai serioasă, din punct de vedere sportiv, aici, la Caransebeş”, a spus Felix Borcean.

Sorin ROGOZ