La Ezeriş, toamna se numără planurile de viitor


Într-o discuție purtată recent cu primarul comunei Ezeriș, Ioan Rusu, acesta ne-a informat că, după ce a reușit s-o scoată cu bine la capăt cu una din marile probleme ale localității, respectiv asfaltarea drumului principal din Soceni, distrus complet de transportul agabaritic, administrația locală se va concentra asupra micilor investiții de înfrumusețare a comunei.

În acest sens, există deja un proiect de modernizare și înfrumusețare a centrelor civice din Ezeriș și Soceni, care urmează să fie pavate, și tot acolo se vor monta bănci și stâlpi de iluminat ornamentali, și va fi construită o fântână arteziană.

În plus – a mai spus Ioan Rusu –, la Ezeriș se va face o parcare în spatele Căminului cultural, precum și o remiză de pompieri, o clădire nouă, la care lucrările vor începe  în această toamnă. La Soceni, se va amenaja o parcare cu loc de joacă pentru copii și, de asemenea, o fântână arteziană și o scenă în aer liber. „Tot la Soceni, există un proiect și pentru construirea unei baze sportive, obiectiv care va avea un teren de minifotbal, dar și câte un teren de tenis și unul de handbal”, a adăugat edilul. (B. Meteş)