La Caransebeş, molozul şi mobila veche, între Jupa şi fostul Tancodrom 1În ultima şedinţă a Consiliului Local Caransebeş, Mihai Minea, administratorul SC Transal Urbis SRL, le-a împărţit şefilor de grup câteva fotografii care înfăţişau soluţia găsită de conducerea societăţii de salubrizare în privinţa depozitării deşeurilor rezultate din construcţii, dar şi a mobilierului uzat. Este vorba despre un teren de aproximativ 300 de metri pătraţi în zona fostului Tancodrom, care ar urma să înlocuiască deponeul provizoriu care a funcţionat pentru o scurtă perioadă la Jupa, acesta fiind desfiinţat ca urmare a nemulţumirii cetăţenilor din acest sat aparţinător municipiului Caransebeş. El le-a cerut consilierilor să analizeze problema, astfel încât, atunci când iniţiativa va fi supusă aprobării legislativului local, să se voteze în cunoştinţă de cauză.
Terenul este îngrădit, a mai spus Mihai Minea, acolo există și o construcție, și un drum pietruit, iar pentru a putea face pasul următor, e nevoie de Plan Urbanistic Zonal, acest lucru durează, şi e nevoie, de asemenea, de proiect și de amenajarea dotărilor tehnice necesare, după care să fie predat în administrarea Transal.
Noua locaţie nu presupune investiţii mari, ci doar introducerea curentului, repararea acoperişului clădirii existente și o platformă betonată prevăzută cu șanțuri și canal de decantare. De asemenea, a mai spus administratorul SC Transal Urbis SRL, acolo s-ar putea face o staţie de sortare, astfel încât societatea să nu mai plătească chirie pentru terenul din Balta Sărată.
Bogdan NAUM


Un gând despre “La Caransebeş, molozul şi mobila veche, între Jupa şi fostul Tancodrom

Comentariile sunt închise.