Get Adobe Flash player

La Caransebeş, iubirea se repetă

Vizualizari: 526

În organizarea Inspectoratului Şcolar Judeţean, a Colegiilor Naţionale „C. D. Loga” şi „Traian Doda”, a Bibliotecii Municipale „Mihail Halici” şi a Casei de Cultură „George Suru” joi, 17 ianuarie, de la ora 12, în Sala de festivităţi a Casei de Cultură „George Suru”, va avea loc manifestarea cultural-artistică „Repetabila Iubire”, aflată la cea de a XVIII-a ediţie.

În cadrul acţiunii vor fi prezentate momente muzicale, poetice şi teatrale susținute de elevii celor două instituţii de învăţământ.

Activitatea se desfăşoară în cadrul proiectului „Repetabila iubire – Aniversarea zilei culturii naţionale” și se află în calendarul activităţilor educative judeţene 2018-2019. Scopul acţiunii este ca atât elevii, cât şi profesorii implicaţi să realizeze schimburi de bune practici, să socializeze şi să îşi dezvolte spiritul critic şi latura creativă, promovându-se elementele de cultură națională și locală.

Manifestarea, coordonată de profesorii de limba și literatura română de la cele două colegii, se desfăşoară sub patronajul Primăriei şi Consiliului Local Caransebeş. (M. Doman)

Traducere