Iubitorii de mişcare sunt aşteptaţi în Teiuş


Consilierii locali caransebeşeni au aprobat recent o hotărâre prin care se acordă Organizaţiei pentru Strategii şi Programe de Dezvoltare, în parteneriat cu TMD Friction, o suprafaţă de 1.000 mp, în Parcul Teiuş, pentru o perioadă de şase luni, în vederea amenajării unei zone de agrement.

Astfel, pentru a conferi mai multe posibilităţi de recreere în Parcul Teiuş, OSPD Caransebeş, în parteneriat cu TMD Friction vor să doteze suprafaţa primită cu echipamente de fitness, de joacă şi mobilier urban, care să reprezinte elemente de atractivitate pentru cetăţenii municipiului dornici să practice activităţi sportive într-un cadru natural. Suprafaţa asfaltată din apropierea intrării principale în parc va fi amenajată cu o pistă de skateboard, o masă de tenis, şase aparate de fitness, o masă de şah prevăzută cu două bănci din fibră de sticlă şi suport metalic, precum şi cu patru bănci fără spătar, cu un design modern.

Pe perioada celor şase luni, zona va fi îngrijită de reprezentanţii Organizaţiei pentru Strategii şi Programe de Dezvoltare Caransebeş.

Bogdan NAUM