Înfrângere „la mustață” şi măsuri la Volei Club Caransebeş


VCM LPS Piatra Neamț – Banatul Caransebeș 3-2 (25-22, 20-25, 16-25, 25-22, 15-13)

În cadrul etapei cu numărul 17 a Diviziei A1, Volei Club Caransebeș a jucat sâmbătă, 20 februarie, în deplasare, cu VCM LPS Piatra Neamț, făcând deplasarea în Moldova încrezători că se vor întoarce cu toate cele trei puncte, având în vedere că adversarii lor ocupau penultima poziție a clasamentului. N-a fost să fie, iar elevii antrenorului Valentin Pereu au bifat al optulea meci pe care îl pierd în deplasare.

După ce au pierdut primul set cu scorul 22-25, în următoarele două runde gugulanii au revenit, impunându-se cu 25-20 și 25-16. Și, chiar dacă în setul  patru caransebeșenii au condus la un moment dat 19-15, nu au reușit să încheie partida, iar gazdele au câștigat cu 25-22. În runda decisivă s-a mers cap la cap, însă finalul a aparținut tot moldovenilor, care la 13-13 au punctat de două ori.

„Vina pentru această înfrângere aparține tuturor, de la Valentin Pereu până la ultimul jucător. După aceste deplasări vom lua măsuri, mai ales de ordin salarial. Pe de altă parte, sper ca măcar pentru meciurile care ne-au mai rămas de disputat jucătorii să-și revină, să-și dovedească valoarea pentru care au fost aduși la Caransebeș și să arate că merită încrederea publicului iubitor de volei din orașul nostru”, a declarat la finalul meciului președintele clubului, Cristian Stepanescu.

Volei Club Caransebeş este pe poziția a cincea a clasamentului, cu 30 de puncte, iar în etapa viitoare, programată sâmbătă, 27 februarie, gugulanii vor întâlni în Sala Polivalentă din Pipirig pe LMV Tricolorul Ploieşti, echipă aflată pe poyiţia imediat inferioară în clasamentul Diviziei A1.

Sorin ROGOZ