Slatina-Timiş merge mai departe


La sfârșitul săptămânii trecute, la Liceul de Artă „Sabin Păuţa” din Reşiţa s-a desfăşurat etapa pe judeţ a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal băieți de gimnaziu. Au participat şase echipe, reprezentând câștigătoarele a cinci zone, astfel: Școala de la Mehadia – Zona Băile Herculane-Bozovici, cea din Slatina-Timiș – Zona Caransebeș, Zona Oraviţa-Moldova Nouă a fost reprezentată de o şcoală din Oraviţa, Școala Generală Nr. 3 din Bocşa – Zona Bocşa, iar Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 9 şi Şcoala Generală din cadrul Colegiului Naţional „Traian Lalescu” au fost reprezentantele Reşiţei.

S-au făcut două grupe: Grupa A – Şcoala 9 Reşiţa, „Traian Lalescu” Reşiţa şi Şcoala Bocşa, şi Grupa B – Oraviţa, Slatina-Timiș, Mehadia. Echipa din Slatina-Timiş a învins cu 4-0 pe Mehadia şi cu 4-1 pe Oraviţa.

În finală, reprezentanta Zonei Caransebeş a câştigat cu 9-3 partida cu Şcoala Generală de la „Traian Lalescu” din Reşiţa, calificându-se pentru etapa pe zonă, care va avea loc în luna aprilie, în municipiul de pe Bârzava, la ea urmând să participe, alături de echipa din Slatina-Timiş, câştigătoarele din judeţele Timiș, Arad şi Hunedoara. (S. Rogoz)