În aşteptarea returului…


În cantonamentul desfăşurat de echipa Scorilo-Autocatania Caransebeş, în perioada 19-29 ianuarie, în staţiunea Poiana Mărului, au fost prezenţi şi câţiva jucători noi, aflaţi deocamdată în probe la echipa din Balta Sărată. Printre ei s-a numărat şi fundaşul central Marian Patrona (24 de ani), care a evoluat în tur la Hercules Băile Herculane şi care a mai fost la Caransebeş. Un alt jucător aflat în pregătiri e mujlocaşul central Relu Ţurai, în vârstă de 24 de ani, iar încă trei juniori, născuţi în 1993 şi care provin de la Şcoala ,,Gică Popescu”, pot întări din retur rândurile formaţiei gugulane. De asemenea, conducerea echipei se află în discuţii şi cu fundaşul Bogdan Păvălan (17 ani), ultima oară la CSM Şcolar Reşiţa.

Aşa cum am mai anunţat în ediţia trecută a ziarului, echipa are programate o serie de jocuri amicale, după următorul grafic: 5 februarie, acasă, cu CSM Lugoj; 9 februarie, deplasare la CSM Şcolar Reşiţa; 12 februarie, acasă cu CFR Simeria; 16 februarie, deplasare la FC Hunedoara; 19 februarie, acasă cu Gloria Reşiţa; 26 februarie, deplasare la CFR Simeria.

Primul joc al iernii, Scorilo-Autocatania îl va disputa pe teren propriu, sâmbătă, 5 februarie, cu CSM Lugoj, o formaţie ce evoluează în Liga a IV-a Timiş, unde, la încheierea turului, s-a clasat la jumătatea ierarhiei, respectiv pe locul 9. (S. Rogoz)