Caii, învinşi de oamenii putere pe Muntele Mic


La sfârşitul săptămânii trecute, Asociaţia Sportivă „Extrem Muntele Mic” a organizat, în colaborare cu „Rotary Club” Caransebeş, Primăria din urbea de pe Timiş şi Sebeş şi Division Snowboard Club, o întrecere adresată iubitorilor sporturilor de iarnă, care s-a derulat sub genericul de „Cai versus Oameni Putere la Muntele Mic”.

Astfel, întrecerile de ski şi snowboard extrem au reunit la start peste 30 de concurenţi din Austria, Elveţia şi România – din Braşov, Sibiu, Miercurea Ciuc, Haţeg, Reşiţa, Caransebeş şi Timişoara. În competiţia masculină de ski freestyle s-a impus Florea Gino, din Braşov, în proba masculină de snowboard locul I l-a obţinut Aron Holtermann din Austria, iar proba feminină de snowboard a fost câştigată de Ioana Dumitrescu, din Bucureşti. Din cauza vremii nefavorabile şi a vizibilităţii reduse, concursul de ski cross şi întrecerea de snowmobile au fost amânate pentru o dată care va fi anunţată ulterior de către organizatori.

De adăugat şi faptul că întrecerea „Cai versus Oameni Putere la Muntele Mic” a fost sprijinită şi de Direcţia Judeţeană de Sport, Consiliul Judeţean, Primăria comunei Turnu Ruieni, Jandarmeria Română şi Asociaţia „Salvamont” din Caransebeş.

Liviu DINU