Horoscop


Berbec

Eforturile pe care va trebui să le faceţi în această săptămână vor fi mari, ceea ce vă va ţine încordat o vreme. Nu este cazul să mizaţi pe sprijinul celor din jur, care vor fi concentraţi asupra altor probleme. O activitate pe care aţi considerat-o finalizată se va dovedi a nu fi întru totul terminată şi va fi nevoie de sprijinul partenerului pentru aceasta. Veţi reuşi, însă, să vă descurcaţi mulţumitor financiar.

Taur

Traversaţi o perioadă în care va trebui să munciţi din greu, dar realizările pe care le veţi obţine acum vor fi de durată. În familie veţi avea parte de o atmosferă mai puţin plăcută. Nu este însă momentul să vă exprimaţi nemulţumirile, oricum, în scurt timp lucrurile se vor lămuri într-un fel care vă va avantaja. Dacă vreţi să faceţi cumpărături mari, amânaţi-le pentru săptămâna viitoare.

Gemeni

Traversaţi o perioadă agreabilă, ceea ce vă satisface gustul pentru situaţii clare şi metode eficiente, unde neprevăzutul sau dezordinea nu au ce căuta. Veţi fi activ şi sociabil, calităţi care vă vor face să sesizaţi orice împrejurare favorabilă în contactele cu prietenii. Simţiţi nevoia de o schimbare pe plan profesional, dar trebuie să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Rac

Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească în această perioadă. Totuşi, ţineţi cont de faptul că impulsivitatea poate determina apariţia unor neînţelegeri cu cei apropiaţi, mai ales cu cei din familie. Ar fi de dorit să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. În plan profesional, eforturile dv. se vor bucura de succes şi veţi primi sprijinul unor persoane cu funcţie.

Leu

Aveţi toate motivele să fiţi mândru de dv., pentru că aţi luptat pentru a scoate la iveală adevărul într-o situaţie din care o persoană apropiată avea de suferit. Pe plan profesional, nu sunteţi mulţumit de felul cum evoluează unele proiecte, dar nu vă pierdeţi interesul pentru ce aţi început. Chiar dacă nu ajungeţi încă la rezultatele visate, aveţi răbdare şi construiţi totul până la capăt.

Fecioară

Vitalitatea dv. este în creştere. Şi din punct de vedere intelectual veţi fi deosebit de eficient, aşa încât, dacă aveţi de realizat o lucrare mai dificilă sau chiar de luat decizii, rezultatele vă vor satisface. Relaţia cu partenerul se va îmbunătăţi simţitor, ceea ce v-ar putea permite să obţineţi acordul acestuia într-o chestiune la care vă gândeaţi de mai mult timp.

Balanţă

Chestiunile cu care vă veţi confrunta acasă nu vă vor permite să daţi un randament bun la serviciu, dar colegii vă vor sprijini atâta cât veţi avea nevoie. Dacă veţi dori să demaraţi o lucrare mai deosebită, cu siguranţă şansa va fi de partea dv., cu condiţia să nu aşteptaţi rezultate imediate. Un membru al familiei va avea nevoie de sprijin ; găsiţi-vă timp şi pentru el!

Scorpion

Aveţi energie şi simţiţi că vă apropiaţi cu paşi repezi de scopul pe care vi l-aţi propus, astfel că realizarea profesională tinde să devină o certitudine. E adevărat că veţi munci enorm, dar şi realizarea şi satisfacţia sunt pe măsură. Sarcinile de serviciu par să nu se mai termine, iar acasă veţi avea puţine clipe de relaxare după tot efortul depus.
Săgetător

Sunteţi plin de inspiraţie şi rezolvaţi orice problemă profesională. Aveţi tendinţa de a da replici usturătoare dacă cineva încearcă să vă contrazică. Această atitudine nu va uşura deloc comunicarea cu cei din jur. Cântăriţi mai atent acţiunile întreprinse, pentru a nu isca rivalităţi. În relaţia cu partenerul s-au acumulat tensiuni şi este momentul pentru o discuţie serioasă.

Capricorn

Aveţi probleme destul de serioase în familie, dar luptaţi să treceţi peste orice greutate. Agitaţia sau anxietatea nu ajută la nimic. Sunteţi isteţ şi aveţi o minte agilă, aşa că veţi găsi resursele necesare pentru a trece cu bine peste acest moment dificil. Doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ la locul de muncă, dar aveţi grijă să nu vă atrageţi antipatia colegilor !
Vărsător

Puteţi fi victima unui şantaj sentimental. Trebuie să vă mobilizaţi şi să faceţi apel la întreaga capacitate de concentrare pentru a nu isca un scandal. La serviciu vi s-au încredinţat prea multe sarcini şi din acest motiv vă simţiţi obosit şi incapabil de le finaliza. În acest interval e indicat să nu vă asumaţi responsabilităţi financiare, deoarece vor fi greu de dus la îndeplinire.

Peşti

Vă veţi cumpăra pe care vi-l doreaţi demult, dar care nu va fi neapărat şi util. Nu va fi o problemă să motivaţi necesitatea achiziţiei făcute. În ceea ce priveşte dragostea, aceasta este mult mai puternică decât orice influenţă exterioară, ceea ce vă face să treceţi mai uşor peste orice obstacol. Aveţi o stare de disconfort din cauza plăţilor pe care trebuie să le faceţi.