Horoscop


Berbec

În acest week-end reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Acordaţi-i suficientă atenţie partenerului de viaţă pentru a nu strica armonia din cuplu. În prima parte a săptămânii viitoare veţi fi foarte aglomeraţi cu probleme urgente la serviciu. Mai exact, aveţi parte de aprecieri din partea colegilor şi a şefilor, însă numai dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi tendinţa de a-i contrazice pe cei din jur.

Taur

Aveţi ambiţii măreţe, în special în ceea ce priveşte cariera. După ce veţi termina treburile care v-au fost atribuite, veţi fi preocupaţi să rezolvaţi şi altele, în speranţa că cine trebuie vă va remarca. Viaţa sentimentală ar trebui să fie deosebită în această săptămână, mai ales că sunteţi mai tandru ca de obicei. În ceea ce priveşte situaţia financiară, dacă nu aveţi foarte clare în minte ideile, nu vă grăbiţi să luaţi decizii.

Gemeni

Din dorinţa de a termina mai repede sarcinile de serviciu, începeţi mai multe treburi deodată. Sunteţi irascibili şi nemulţumiţi, din cauza unei probleme la locul de muncă. Vina este însă a dv.; încercaţi să finalizaţi toate activităţile deja începute, înainte de a vă apuca de o alta. Pentru a avea parte de succes în plan financiar, trebuie să daţi dovadă de perseverenţă şi inventivitate.

Rac

Originalitatea cu care trataţi fiecare situaţie îi va face pe colegii de serviciu să vă aprecieze. Aveţi grijă însă că sunt şi unii care vă invidiază. Viaţa dv. sentimentală este tulburată de iubiri pasionale, gelozie, posesivitate, tot ceea ce de obicei detestaţi. Pe de altă parte, este un moment bun să gândiţi o strategie financiară, evaluând riscurile şi fructificând resursele.

Leu

Începeţi să acordaţi o atenţie mai mare unor probleme mai vechi, pe care până acum le-aţi ignorat. Deşi nu vă propuneţi asta în mod explicit, veţi găsi şi câteva soluţii. Treceţi printr-o perioadă frumoasă în viaţa afectivă, iar dacă faceţi parte dintr-un cuplu vă descoperiţi şi vă redescoperiţi, consolidându-vă relaţia. Discuţiile aprinse din familie sunt destul de puternice, însă sunt de scurtă durată.

Fecioară

Indiferent de tipul lor, relaţiile sunt foarte importante în această perioadă. Contează foarte mult cum vă înţelegeţi cu colegii de serviciu, contează atmosfera de acasă şi, prima impresie când veţi cunoaşte persoane noi. Dacă vă apucaţi să vorbiţi de calităţi pe care în realitate nu le aveţi, se prea poate să fiţi pus în situaţia incomodă de a le demonstra, deci este mai bine să fiţi modest.

Balanţă

Trebuie să fiţi ceva mai indulgent cu cei care greşesc. Sunteţi obişnuit ca totul să meargă strună, însă nu toată lumea are experienţa dv. Cereţi şi vi se va da, întrebaţi şi vi se va răspunde înainte de a lua vreo decizie drastică. Problemele materiale sunt la ordinea zilei şi trebuie să vă implicaţi şi să găsiţi soluţii, căci neglijenţa în acest domeniu vă poate costa mult.

Scorpion

Este foarte posibil ca atmosfera la locul de muncă să fie tensionată, şi asta din cauza dv., pentru că în această perioadă nu mai sunteţi liderul de care ceilalţi au nevoie. Poate că încercaţi să faceţi prea multe deodată şi, în final, nu reuşiţi nimic. Viaţa sentimentală se îmbunătăţeşte, dar numai dacă faceţi ceva în această privinţă. E posibil să deveniţi arbitru într-o problemă familială.

Săgetator

Este timpul să ieşiţi în faţă, să vă faceţi remarcat! Până acum aţi preferat să trataţi lucrurile din umbră şi nu v-a deranjat dacă altcineva a primit laude pentru meritele dv. Cheltuieli neaşteptate şi de neînţeles vă obligă să intraţi în nişte rezerve financiare. Parcurgeţi o perioadă favorabilă. Fie că este vorba despre dragoste, fie de serviciu, totul vă va merge din plin.

Capricorn

Aveţi instincte foarte bune şi de multe ori aţi profitat de acest avantaj pentru a rezolva diversele probleme apărute. Veţi fi apreciat mai mult dacă veţi împărtăşi cu ceilalţi câteva dintre secretele dv., în loc să lucraţi pe cont propriu. Circumstanţe fericite vă vin în întâmpinare, permiţându-vă să aveţi relaţii mai călduroase cu persoanele din jur, şi mai ales cu partenerul de viaţă.

Vărsător

Aveţi parte de foarte multe realizări, în special pe plan profesional. Evenimentele în care veţi fi implicat în perioada imediat următoare vă vor oferi posibilitatea să vă faceţi remarcat. Vă stă mintea numai la viaţa sentimentală şi nu vă mulţumiţi doar să visaţi, ci acţionaţi în consecinţă. În plan financiar, este indicat să puneţi deoparte nişte rezerve, ca să fiţi sigur că veţi face faţă unor cheltuieli neprevăzute.

Peşti

În plan profesional sunteţi forţat să adoptaţi o atitudine mai sobră. Pentru a face o impresie şi mai bună, va trebui să reluaţi toată treaba pe care aţi neglijat-o în ultimul timp. Dacă vă jucaţi cărţile într-un mod abil, aveţi şanse să progresaţi lent, dar sigur. În plus, veţi şti să faceţi în aşa fel încât succesele dv. să nu lezeze atmosfera armonioasă din mediul de lucru.