Get Adobe Flash player

Horoscop

Vizualizari: 265


Berbec
Sunteţi nevoit să luaţi o decizie dificilă, deoarece vi se propune o colaborare avantajoasă, dar partenerul de viaţă nu este de acord cu condiţiile impuse. Gândiţi-vă bine înainte să vă hotărâţi, pentru că, dacă nu veţi cântări foarte bine lucrurile, s-ar putea să greşiţi pe ambele planuri. Cheltuielile comune vor necesita discuţii prelungite, dar nu vor avea efecte negative asupra echilibrului relaţiei.
Taur
Reuşiţi să terminaţi cu bine o activitate importantă, la care lucraţi de mult timp şi care vă va aduce mari satisfacţii, dar s-ar putea să găsiţi cu greu soluţii la problemele familiei. Simţiţi uneori că membrii acesteia vă cer prea mult, şi ar trebui să le spuneţi acest lucru. Nu este momentul să cumpăraţi obiecte scumpe pentru cămin, deoarece este foarte posibil să nu faceţi cele mai bune achiziţii.
Gemeni
Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că v-ar prinde bine ca timpul liber să îl păstraţi pentru odihnă şi relaxare. N-ar fi exclus ca o mai veche problemă de sănătate să se acutizeze. Relaţia cu colegii vă nemulţumeşte, dar nu este momentul să puneţi lucrurile la punct. O sumă de bani vă va parveni pe neaşteptate. E posibil să vi se propună o colaborare avantajoasă spre sfârşitul intervalului.
Rac
Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile profesionale. Relaţia cu colegii nu este dintre cele mai fericite, dar şefii vă apreciază iniţiativele. N-ar fi exclus ca o persoană din anturaj să vă facă o propunere, dar nu este cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă. Impulsivitatea nu vă este de niciun folos în această perioadă. S-ar putea să fiţi stresat din cauza unor probleme financiare.
Leu
Nu este recomandabil să vă puneţi mari speranţe într-o colaborare, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit. Trebuie să vă mobilizaţi toate forţele spre lucruri constructive pentru membrii familiei, care vor fi mulţumiţi de efortul pe care îl depuneţi pentru ei. La serviciu apar mai multe evenimente neprevăzute, care vă strică absolut toate planurile.
Fecioară
Deşi nu duceţi lipsă de inspiraţie, n-ar strica să vă sfătuiţi cu un prieten de încredere, dacă doriţi să luaţi decizii în chestiuni importante. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare de care vă veţi bucura împreună. S-ar putea să aveţi discuţii cu o cunoştinţă, din cauza unor probleme financiare. Trebuie să vă stăpâniţi, altfel lucrurile vor lua o întorsătură neplăcută pentru dv.
Balanţă
În cazul în care cineva din familie se confruntă cu unele probleme mai delicate, în această perioadă ele s-ar putea atenua sau chiar rezolva. Capacitatea de concentrare este minimă, deci feriţi-vă să luaţi decizii importante. Veţi primi o informaţie pe care este bine să o stocaţi în memorie. În această perioadă, tot ce faceţi va trebui pus sub semnul prudenţei. Se pare că aveţi probleme pe plan sentimental şi deveniţi irascibil.
Scorpion
O reuniune de familie este pe primul plan, căci se vor discuta probleme de interes comun. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece sunt posibile accidente de tot felul. Oricum, ocoliţi reacţiile bruşte, care v-ar putea deteriora destul de grav relaţiile cu cei din jur. O dispută cu o persoană din anturaj va scoate în evidenţă stresul cu care vă confruntaţi în ultimul timp.
Săgetător
Veţi fi cufundat în propriile probleme, dar cum şansele ca totul să se rezolve în favoarea dv. sunt mari, nu aveţi motive să fiţi îngrijorat. La serviciu veţi putea finaliza un proiect mai complicat, la care veţi colabora cu mai mulţi colegi. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, încercaţi pe cât posibil să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu aceasta şi totul va fi bine.
Capricorn
Aţi putea cunoaşte o persoană care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. În prima parte a intervalului veţi reuşi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de timpul liber alături de cei dragi. Ceva bani vă vor intra în buzunar, permiţându-vă o mică extravaganţă. S-ar putea ca o colaborare să nu decurgă conform aşteptărilor şi să rămâneţi cu un gust amar. O discuţie cu partenerul vă va remonta.
Vărsător
Relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu prietenii sunt excelente, iar acest lucru vă dă mare încredere în forțele proprii. Ar fi bine să fiţi prudent la serviciu, pentru că e posibil să existe o persoană care să vă pună beţe-n roate. Nu alergaţi după câştiguri uşoare, pentru că aparenţele pot fi foarte înşelătoare uneori. În week-end, petreceţi momente plăcute în compania celor dragi.
Peşti
Primiţi un cadou cu valoare sentimentală deosebită, iar evenimentul vă face să vă aduceţi aminte de lucruri foarte plăcute din trecut. S-ar putea să primiţi şi de la serviciu o recompensă pentru eforturile depuse în ultimul timp. Trebuie să vă gândiţi în ce să investiţi, pentru că este o perioadă foarte bună pentru profit. Relaţia cu familia nu este nemaipomenită şi de aceea ar fi bine să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu.

Traducere