HoroscopBerbec
Ieşirile din rutina cotidiană vă vor da posibilitatea să vă îmbunătăţiţi relaţia cu persoana iubită. Puteţi avea încredere în propunerile ce vi se vor face. Mare atenţie dacă aveţi de semnat acte oficiale! Veţi avea parte de o serie de cheltuieli care nu erau trecute în program. N-ar fi exclus nici să începeţi o colaborare. Sănătatea nu este punctul dv. forte, dar tinde să se îmbunătăţească.
Taur
Colaborările vor fi importante pentru dv., dar lucrurile nu vor evolua uşor în această direcţie. Este posibil să primiţi o propunere interesantă, dar riscurile sunt mari şi ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie. O dorinţă mai veche se va realiza, ceea ce vă va surprinde şi bucura în acelaşi timp. Problemele cotidiene nu par să vă intereseze într-o prea mare măsură.
Gemeni
Daţi dovadă de inspiraţie, dar nu este un moment favorabil pentru a vă pune ideile în practică. Cu puţină răbdare, veţi avea ocazia să găsiţi persoane care să vă susţină din toate punctele de vedere. Profesional vă merge bine, deşi sunteţi obosit şi aţi dori să luaţi o pauză. Nu aveţi însă ce face, aşa că ar fi bine să porniţi la treabă, fără să mai staţi pe gânduri. Partenerul vă va da o mână de ajutor într-o problemă importantă.
Rac
Starea generală nu este nemaipomenită, vă enervaţi din orice şi nu reuşiţi să vă canalizaţi energia spre un scop concret. Implicarea în activităţi practice v-ar putea ajuta într-o oarecare măsură. Dacă aveţi de gând să luaţi o decizie, încercaţi să fiţi mai obiectiv, altfel veţi face greşeli pe care nu se ştie dacă veţi reuşi să le corectaţi în timp util. Sfatul unui prieten v-ar putea ajuta să vă puneţi gândurile în ordine.
Leu
Entuziasmul este la limita superioară, ceea ce vă va aduce în centrul atenţiei anturajului. Sunteţi ceva mai sensibil decât în mod obişnuit şi v-ar prinde bine să vă petreceţi mai mult timp în compania partenerului. Ar fi de dorit să nu faceţi excese de niciun fel, deoarece acestea v-ar putea crea o stare de oboseală şi de agitaţie spre sfârşitul intervalului. Veți primi răspuns la o solicitare mai veche.
Fecioară
Starea generală este bună, totuşi, atenţie, căci suprasolicitarea vă poate crea probleme de sănătate pe fond nervos. Activităţile practice vă vor da posibilitatea să vă mai relaxaţi într-o oarecare măsură, dar nici aici nu este cazul să exageraţi. Încercaţi să vă faceţi un program echilibrat, în care munca să fie îmbinată cu relaxarea. Temperaţi-vă dorinţa de a câştiga bani cu orice preţ.
Balanţă
Nevoia de comunicare cu partenerul va fi mare, dar nu veţi reuşi întotdeauna să ajungeţi la o concluzie comună. La slujbă puteţi avea unele realizări, cu condiţia să nu vă lăsaţi condus de primul impuls. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi deosebit de tensionată. Sunt posibile unele succese legate de bani. S-ar putea să aveți unele discuții cu colegii, dar până la urmă raţiunea va învinge.
Scorpion
Energia fizică şi mentală de care daţi dovadă vă susţin, permiţându-vă să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. În plan profesional, vor fi multe de făcut. Este posibil să fiţi nevoit să finalizaţi în scurt timp o lucrare dificilă. În această conjunctură, ar fi bine să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să vă relaxaţi. Aveţi ocazia să intraţi într-o colaborare, dar ideal ar fi să nu forţaţi lucrurile.
Săgetător
Nemulţumirile pe care le aveţi pot genera discuţii obositoare şi, în plus, sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă aţi fi mai înţelegător, mai tolerant. Posibile cheltuieli în compania partenerului. Sunteţi stresat din cauza unor probleme de serviciu. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi, dar mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă.
Capricorn
Nu sunteţi în forma cea mai bună, iar activităţile în care vă implicaţi vă solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia vă va ajuta să vă descurcaţi cel puţin satisfăcător. Comunicarea cu prietenii nu vă mulţumeşte. Fiţi prudent şi nu acceptaţi orice doar de dragul schimbării. Veţi cheltui o mulţime de bani. Fiţi cu mare băgare de seamă, căci nu e exclus să încerce să vă păcălească cineva.
Vărsător
Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cel puţin mulţumitor, căci partenerul vă sprijină în tot ce doriţi să întreprindeţi. Relaţiile cu persoanele mai în vârstă nu vă sunt favorabile, aşa că, pe cât posibil, evitaţi-le! Din punct de vedere financiar, aţi putea avea o realizare, însă nu trebuie să vă aşteptaţi la un câştig spectaculos. Fiţi prudent dacă totuşi faceţi comentarii de faţă cu necunoscuţi.
Peşti
Chiar la începutul intervalului e posibil să primiţi o informaţie care vă va ridica multe semne de întrebare, dar nu este momentul să reacţionaţi. Câştigul pe care îl aşteptaţi va întârzia o bună bucată de vreme. Nu insistaţi, căci nu veţi reuşi decât să vă enervaţi fără rost. Cel mai bine ar fi să vă dedicaţi timpul liber activităţilor relaxante. Partenerul de viaţă vă va aduce la cunoştinţă o realizare pe care poate că n-ar fi rău să o sărbătoriţi.