Horoscop


Berbec

Mintea dv. se dovedeşte a fi deosebit de eficientă, ceea ce vă va ajuta în tot ce doriţi să întreprindeţi. Aţi putea iniţia o activitate mai deosebită; rezultatul nu se va lăsa prea mult aşteptat. Din păcate, banii nu vă vor rămâne prea mult în buzunar. Veţi face şi cheltuieli pentru sufletul dv., ceea ce vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi starea de spirit. O bună parte a timpului liber o dedicaţi partenerului.

Taur

La începutul săptămânii viitoare este posibil să aveţi parte de un câştig ce vă va permite să vă echilibraţi pentru un timp situaţia financiară. În cazul în care doriţi să cumpăraţi un obiect mai scump, consultaţi-vă cu partenerul. Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale sau aţi putea lua decizii în problemele delicate.

Gemeni

Sunteţi foarte nerăbdător să finalizaţi un lucru important, însă ar fi de dorit să mai amânaţi acţiunea câteva zile, până când conjunctura astrală vă va fi favorabilă. Fiţi atent la detalii, în tot ce faceţi, dacă doriţi să aveţi success. Persoana iubită are nevoie de mai multă tandreţe. Cineva din familie va avea o realizare. Cei din jur vă apreciază, dar nu sunt dispuşi să vă acorde sprijinul de care aveţi nevoie.

Rac

Este posibil să vi se propună o colaborare care vă va trezi interesul, dar nu vă grăbiţi să daţi un răspuns. N-ar fi rău să ţineţi cont de sfaturile prietenilor. În sfera relaţiilor sociale, este posibil să se producă unele mici schimbări; nu trebuie să aveţi emoţii, căci până la urmă vă vor avantaja. Nişte bani vă vor intra în buzunar, ceea ce va contribui la echilibrarea bugetului familiei.

Leu

În plan financiar este posibil să aveţi o surpriză plăcută, căci aţi putea primi o sumă de bani. N-ar fi exclus nici ca o colaborare mai veche să vă aducă venituri avia acum. La serviciu aveţi foarte mult de lucru, iar răbdarea dv. este pe sfârşite; nu vă va lipsi, însă, sprijinul colegilor. La nevoie, un şef vă poate da o mână de ajutor, dar trebuie să-i urmaţi întocmai sfaturile.

Fecioară

Ar fi cazul să vă preocupaţi mai mult de aspectul dv. exterior. Dacă în program veţi trece şi câteva întâlniri cu prietenii, vă va fi mult mai uşor să vă regăsiţi echilibrul interior. Dacă doriţi să lămuriţi ceva cu o persoana iubită, este bine să ştiţi că nu v-aţi ales momentul potrivit. Starea fizică nu este nemaipomenită. Ceva mai multă odihnă ar fi binevenită.
Balanţă

Operativitatea de care daţi dovadă vă permite să faceţi o mulţime de treburi. Din punct de vedere cerebral, atingeţi un maxim, aşa că ar fi bine să vă ocupaţi de chestiuni pe care până acum le-aţi considerat prea dificile. N-ar fi exclus să luaţi şi o decizie importantă. Cineva din anturajul apropiat s-ar putea confrunta cu o situaţie inedită, iar sprijinul dv. i-ar putea fi de un real folos.

Scorpion

Este posibil să aflaţi o veste oarecum neaşteptată despre cineva din imediata apropiere. Starea generală nu este strălucită în această perioadă, aşa că ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi ce v-ar putea stresa. Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine, ceea ce vă da un plus de încredere în propriile forţe şi o stare de exuberanţă.

Săgetator

Dacă doriţi să iniţiaţi un nou proiect la serviciu sau o investiţie în cămin, ar fi bine să daţi dovadă de perseverenţă. Traversaţi o perioadă bună, în care aţi putea realiza lucruri deosebite, cu condiţia să faceţi fiecare pas cu chibzuinţă. Aveţi grijă ce discutaţi şi în ce cercuri vă învârtiţi, fiindcă un coleg de serviciu v-ar putea crea unele probleme. Relaţia cu partenerul de suflet se va îmbunătăţi.

Capricorn

În plan social se ivesc tot felul de situaţii a căror rezolvare va cere timp şi un plus de răbdare. Nu luaţi decizii înainte de a vă consulta cu cineva de încredere. Vă preocupă în mod special problemele care există în familia dv., mai ales în relaţia cu partenerul. Căutaţi soluţii pentru a le rezolva, căci şansa este de partea dv. În plus, nu trebuie să vă pierdeţi încrederea în forţele proprii, şi totul va fi OK.

Vărsător

Din nou situaţia financiară va reveni în atenţia dv. Este posibil ca o sumă importantă să fie blocată şi să nu puteţi intra în posesia ei. Aveţi o mulţime de lucruri pe care doriţi să le faceţi, şi numai gândul la ele vă va obosi, cu atât mai mult cu cât nu veţi găsi pe cineva cu care să împărţiţi treaba. Timpul liber ar putea fi folosit pentru a face o vizită unor prieteni sau pentru a ieşi undeva împreună cu partenerul.

Peşti

În această perioadă va trebui să faceţi unele compromisuri, idee ce nu vă surâde, dar altfel nu se va putea. Din fericire, comunicarea cu cei din jur evoluează cât se poate de bine, şi acest lucru vă va ajuta în discuţiile pe care le veţi avea. Este posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar cam riscantă; cel mai bine ar fi ca deocamdată să amânaţi luarea unei decizii.