HoroscopBerbec
Nu veţi fi într-o formă prea bună şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în acţiuni care să vă suprasolicite. Veţi avea nevoie de un program lejer, de activităţi relaxante. Aţi dori să începeţi o activitate nouă, dar ar fi bine ca mai întâi să le finalizaţi pe cele demarate deja. N-ar fi rău să ascultaţi şi sfaturile partenerului. Cu tact, diplomaţie şi perseverenţă veţi reuşi să depăşiţi un obstacol apărut la locul de muncă.
Taur
Veţi beneficia de un bun echilibru energetic pe tot parcursul săptămânii. Veţi fi pus în situaţia de a lua decizii în chestiuni dintre cele mai variate şi veţi reuşi să vă concentraţi la ceea ce aveţi de făcut. Va trebui să acordaţi ceva mai multă atenţie eventualelor suferinţe cronice. În cazul în care veţi pleca la un drum, fiţi atent, căci aţi putea avea şi o surpriză mai puţin plăcută. Nu este cazul să vă asumaţi riscuri.
Gemeni
Vorbiţi mult prea mult, şi asta nu face impresie bună. Deoarece şansa vă poate ajuta mai mult decât până acum, ar fi momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care le-aţi tratat cu indiferenţă. O mai veche cunoştinţă care vă simpatizează vă va face tot felul de propuneri tentante, care s-ar putea dovedi în scurt timp inspirate. Prin urmare, n-ar fi rău să-i ascultaţi sfatul.
Rac
Activităţile intelectuale vă vor permite să vă puneţi în valoare calităţile; în cazul în care veţi avea de dat un examen, rezultatele vor fi cel puţin mulţumitoare. La serviciu va fi mare agitaţie, căci va trebui să finalizaţi unele lucrări înainte de termen. Dacă veţi pleca la drum, este bine să ştiţi că şansa va fi de partea dv., mai ales în ceea ce priveşte chestiunile financiare.
Leu
Veţi avea mult de lucru, mai ales pe acasă. Discuţiile în contradictoriu cu rudele nu vor face decât să vă accentueze starea de iritare ce vă caracterizează în ultimele zile. Spre sfârşitul intervalului veţi avea ocazia să participaţi la o activitate socială, ceea ce vă va ajuta să vă relaxaţi. Partenerul de viaţă are unele probleme şi va avea nevoie de sprijinul dv. necondiţionat.
Fecioară
Veţi avea o perioadă ceva mai lejeră, în care vor predomina activităţile de rutină. Este foarte posibil să vi se facă o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. Încercaţi să vă faceţi un program în care să alternaţi eforturile cu odihna. La serviciu, evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, deoarece nu veţi reuşi decât să accentuaţi neînţelegerile din colectiv.
Balanţă
Aţi putea cunoaşte o persoană care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Cei căsătoriţi vor avea de lămurit chestiuni importante, dar până la urmă vor reuşi să ajungă la un consens cu partenerul. În a doua jumătate a intervalului veţi putea să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de timpul liber alături de cei dragi. Nu reuşiţi să faceţi ce v-aţi propus, din cauza obstacolelor care vă tot apar în cale.
Scorpion
Persoana iubită va fi mai sensibilă şi mai suspicioasă decât de obicei, şi va trebui să fiţi foarte atent, căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni. În rest, veţi avea parte de tot felul de evenimente care vă vor ţine în priză. La începutul intervalului ar putea să apară unele discuţii legate de bani, dar diplomaţia dv. vă va salva de la o dispută obositoare. Simţul practic vă lipseşte aproape total.
Săgetător
Partenerul se va confrunta cu o situaţie mai dificilă, iar sprijinul dv. i-ar putea fi de un real folos. Veţi avea tot felul de discuţii cu rudele apropiate, pe teme de interes comun, şi vă veţi susţine cu înverşunare punctele de vedere. Nu se vor rezolva chiar toate aşa cum vă doriţi, dar, cu siguranţă, în ceea ce vă priveşte, finalul va fi fericit. Dacă plecaţi la drum, aveţi grijă să lăsaţi totul în ordine acasă!
Capricorn
Dacă doriţi să faceţi unele mici schimbări în viaţă, situaţia vă avantajează, cu condiţia să nu exageraţi. Este posibil să vă confruntaţi cu ceva probleme care vă vor ţine cu sufletul la gură o bună bucată de vreme. Şansa e de partea dv., aşa că aţi putea să demaraţi o activitate mai deosebită, pe care o aveţi în vedere de mai mult timp. Evitaţi acţiunile care necesită efort şi putere de concentrare.
Vărsător
Este foarte posibil să aveţi o perioadă ceva mai agitată. Oricum, interesul pentru chestiunile sentimentale va fi peste nivelul obişnuit. Unele nemulţumiri mai vechi ar putea fi rezolvate. Pe cât posibil, încercaţi să daţi dovadă de tact şi de foarte multă răbdare. Unele dintre proiectele pe care le aveţi în plan vor trebui amânate. Nu veţi fi de acord cu toate propunerile pe care vi le face partenerul.
Peşti
Veţi avea posibilitatea să vă puneţi în practică unul dintre proiectele dv. mai vechi. Relaţia cu partenerul s-ar putea deteriora şi ar fi bine să vă manifestaţi cu prudenţă. Dacă aveţi o suferinţă cronică, n-ar fi rău să faceţi o vizită la medic, măcar pentru un control de rutină. Capacitatea de a face conexiuni rapide va fi excelentă, aşa că aveţi succes în toate activităţile intelectuale.