HoroscopBerbec
Persoana iubită vă face o propunere interesantă de petrecere a timpului liber. Chiar dacă nu vă tentează, ar fi bine să o acceptaţi, căci ar putea reprezenta o bună ocazie de a cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real sprijin în viitorul apropiat. Nu mai staţi pe gânduri şi nu lăsaţi oportunităţile nefolosite. Ceva mai multă atenţie va trebui să acordaţi sănătăţii.
Taur
Veţi face o investiţie în cămin, ceea ce va entuziasma întreaga familie. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. O veste bună vă va face să uitaţi de toate relele. Veţi primi nişte informaţii interesante, pe care însă nu este cazul să le folosiţi înainte de a le verifica amănunţit.
Gemeni
Veţi fi tentat să faceţi unele investiţii, dar analizaţi cu atenţie ofertele înainte de a lua o hotărâre. Este posibil ca o persoană pe care o cunoaşteţi de mai mult timp să vă trezească interesul. Se anunţă o săptămână plină de evenimente neaşteptate din punct de vedere profesional. Din fericire, surprizele vor fi dintre cele care vă vor avantaja.
Rac
Situaţia financiară se va îmbunătăţi, căci veţi primi o sumă de bani de la cineva din imediata dv. apropiere. În cazul în care vă simţiţi copleşit de activităţile în care v-aţi implicat, cu siguranţă veţi beneficia de sprijinul colegilor, iar şefii vă apreciază pentru atitudinea deschisă pe care o aveţi. Investiţiile în cămin vor fi bine primite de partenerul de viaţă.
Leu
Interesul pentru prieteni şi vizite va creşte considerabil, deoarece sunteţi într-o dispoziţie excelentă. E posibil să reuşiţi să lămuriţi nişte neînţelegeri mai vechi. La serviciu, atmosfera este plăcută, mai ales datorită colegilor mai tineri, al căror entuziasm vă stimulează. Activităţile de divertisment vă ajută să vă relaxaţi, aşa că păstraţi-vă timp şi pentru ele.
Fecioară
Prudenţa va trebui pusă pe primul plan, mai ales în ceea ce priveşte cercul de prieteni şi colegii. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi ceva mai agitată şi ar fi de dorit să vă cenzuraţi pornirile impulsive, deoarece reacţiile necugetate v-ar putea aduce neplăceri pe toate planurile. O rudă apropiată va veni cu o propunere în privinţa căreia se va isca o dezbatere aprinsă.
Balanţă
Vă aşteaptă o perioadă favorabilă, iar relaţia cu persoanele de sex opus se va îmbunătăţi. Vi se vor face tot felul de propuneri, dar nu trebuie să vă grăbiţi să le şi acceptaţi. Veţi beneficia de un bun echilibru energetic, în ciuda stării de agitaţie pe care o aveţi în ultimul timp. Încercaţi să vă orientaţi spre activităţi practice, care vă vor ajuta să vă menţineţi în formă.
Scorpion
Nu este momentul să faceţi schimbări majore în viaţa sentimentală. Nemulţumirile se vor atenua dacă veţi avea mai multă răbdare şi înţelegere faţă de partenerul de viaţă. Comoditatea de care daţi dovadă vă poate crea unele probleme în relaţia cu familia. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, mai ales că prietenii vor fi dispuşi să vă dea o mână de ajutor.
Săgetător
Energia fizică nu este la limita superioară, aşa că nu este cazul să exageraţi muncind prea mult de unul singur. Neînţelegerile pe care le-aţi avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum. Schimbările de care aveţi parte pe plan sentimental sunt benefice. În societate puteţi lega cu uşurinţă prietenii noi.
Capricorn
Starea dv. generală este bună, chiar dacă nu vă simţiţi capabil să vă implicaţi în proiecte deosebite. Manifestările impulsive pot determina apariţia unor neînţelegeri în relaţia cu cei din familie. În anturajul apropiat veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere fără a depune un efort deosebit. Proiectele pentru petrecerea timpului liber se vor bucura de succes.
Vărsător
Capacitatea de concentrare este maximă, iar deciziile pe care le veţi lua în aceste zile îşi vor demonstra în scurt timp eficienţa. Partenerul de viaţă va avea o realizare care se va reflecta şi în bugetul familiei. Mai puţin energic decât în mod obişnuit, ar fi bine să vă găsiţi timp şi pentru odihnă, pentru relaxare. N-ar fi rău să vă stabiliţi priorităţile, altfel nu veţi realiza mare lucru.
Peşti
Veţi avea de făcut faţă unor activităţi de rutină care vă vor plictisi, dar nu aveţi nicio şansă să le ocoliţi. Capacităţile mentale vor atinge un maxim la începutul perioadei, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la cele mai dificile dintre problemele cu care vă confruntaţi. În familie sunt unele mici probleme, cărora ar trebui să le daţi o mai mare atenţie, altfel ele putându-se agrava.