Horoscop


Berbec

Capacitatea de concentrare este destul de scăzută în această perioadă, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în activităţi intelectuale deosebite. Relaţia cu prietenii este prioritară, dar nu uitaţi că sunt destul de multe lucruri mai importante de făcut. Veţi primi nişte informaţii care vă vor trezi interesul, dar nu este cazul să luaţi de bun tot ce vă trece pe la urechi.
Taur

Traversaţi o perioadă în care va trebui să munciţi din greu, dar realizările pe care le veţi obţine acum vor fi de durată. În familie veţi avea parte de o atmosferă mai puţin plăcută, însă nu este momentul să vă exprimaţi nemulţumirile. În cazul în care vi se va propune o colaborare, ar fi bine să nu daţi un răspuns până nu aflaţi toate datele necesare pentru a vă face o imagine corectă asupra situaţiei.

Gemeni

Veţi avea parte de multă alergătură pentru tot felul de chestiuni minore. Sunteţi ocupat cu prea multe probleme şi deja nu mai discerneţi care vă sunt priorităţile. Lucrurile nu se vor rezolva de la sine, aşa că aţi face bine să vă puneţi ordine în minte. Partenerul vă poate fi de mare ajutor, dacă-i veţi asculta sfaturile. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară.

Rac

Veţi avea parte de o mulţime de activităţi minore, care nu vă vor lasă timp să respiraţi. Unele activităţi gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgente şi veţi fi obligat să vă reorganizaţi programul pentru timpul liber. Capacitatea dv. de adaptare este bună, aşa că veţi reuşi să rezolvaţi totul din mers. Acordaţi mai multă atenţie relaţiei cu partenerul. Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin.

Leu

Este foarte posibil să aveţi probleme legate de un drum. Fie nu veţi reuşi să plecaţi, fie nu veţi rezolva ceea ce v-aţi propus. Planurile secrete ar putea începe să prindă contur, totul este să nu vă grăbiţi nici măcar un pic. În cazul în care până acum v-aţi confruntat cu unele probleme de sănătate, este foarte posibil ca acestea să se amelioreze sau chiar să-şi găsească o rezolvare.
Fecioară

Dacă veţi avea de primit aprobări, semnături, în această săptămână veţi avea noroc. N-ar fi exclus să faceţi o achiziţie mai costisitoare. Relaţia cu familia vă dă un sentiment de siguranţă, ceea ce vă încurajează să vă implicaţi în activităţi deosebite. În ceea ce priveşte cheltuielile, ar trebui să fiţi mai precaut. La serviciu, este recomandabil să amânaţi luarea deciziilor importante.

Balanţă

În cazul în care cineva din familie are probleme de sănătate, în această perioadă ele s-ar putea atenua sau chiar rezolva. Capacitatea de concentrare este minimă, deci feriţi-vă să luaţi decizii. Veţi primi o informaţie pe care este bine să o stocaţi în memorie. În această perioadă, tot ce faceţi va trebui pus sub semnul prudenţei. Se pare că aveţi probleme pe plan sentimental şi deveniţi irascibil.

Scorpion

O reuniune de familie este pe primul plan, căci se vor discuta probleme de interes comun. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece sunt posibile accidente de tot felul. Oricum, evitaţi reacţiile bruşte, care v-ar putea deteriora destul de grav relaţiile cu cei din jur. O dispută cu o persoană autoritară va scoate în evidenţă stresul cu care vă confruntaţi în ultimul timp.

Săgetător

V-aţi făcut o mulţime de planuri pentru timpul liber, dar o intervenţie de ultim moment va da totul peste cap. La serviciu nu vă este câtuşi de puţin uşor, căci vă confruntaţi cu o situaţie dificilă. Relaţia cu colegii este departe de a fi mulţumitoare, aşa că nu vă veţi putea baza într-o prea mare măsură pe ajutorul lor. Pregătiţi-vă să rezolvaţi totul de unul singur.

Capricorn

Va fi nevoie să faceţi cheltuieli, fie pentru a cumpăra ceva pentru cămin, fie pentru a vă ajuta un prieten aflat la ananghie. Partenerul vă propune să vă implicaţi mai mult şi în chestiunile de familie. Totuşi, nu este cazul să vă suprasolicitaţi, deoarece starea de agitaţie ce vă caracterizează în ultimul timp s-ar putea accentua. În prima parte a intervalului sunteţi indispus din cauza unei decizii luate de şefii dv.

Vărsător

Un colaborator se poate împotrivi proiectelor dv. Nu încercaţi să forţaţi nota, pentru că nu veţi reuşi decât să escaladaţi tensiunea şi, oricum, lucrurile se vor rezolva mai repede decât vă imaginaţi. Întâlnirea cu persoana iubită vă ajută să vă relaxaţi şi să uitaţi de aceste mici neplăceri. Proiectele pe care le veţi face împreună se vor dovedi deosebit de inspirate în viitorul apropiat.

Peşti

Nu aveţi o stare nemaipomenită şi parcă nimic nu vă mulţumeşte. Aţi face bine să ieşiţi la sfârşitul săptămânii, pentru a vă încărca bateriile consummate în ultimele zile. Este foarte posibil ca o cunoştinţă apropiată să vă ofere sprijinul pentru a vă pune în practică un proiect de care aproape uitaseţi. În week-end ar fi bine să vă relaxaţi şi să vă detaşaţi de problemele cotidiene. Financiar, staţi foarte bine.