HoroscopBerbec
Cineva din familie are nevoie de sprijinul dv. într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, aceasta merge suficient de bine pentru a compensa neplăcerile cotidiene.
Taur
Relaţia cu persoana iubită are şanse de a se îmbunătăţi, cu condiţia să nu daţi curs impulsivităţii verbale. La locul de muncă, veţi avea parte de o sarcină mai dificilă, pe care aţi putea s-o finalizaţi cu bine. În general, relaţia cu colegii vă va avantaja în această perioadă, indiferent că este vorba de serviciu sau de divertisment. În privinţa speculaţiilor financiare, ar fi bine să nu riscaţi nimic.
Gemeni
Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că v-ar prinde bine ca timpul liber să îl păstraţi pentru odihnă şi relaxare. N-ar fi exclus ca o mai veche problemă de sănătate să se acutizeze. Relaţia cu colegii vă nemulţumeşte, dar nu este momentul să puneţi lucrurile la punct. O sumă de bani vă va parveni pe neaşteptate. E posibil să vi se propună o colaborare avantajoasă spre sfârşitul intervalului.
Rac
Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile profesionale. Relaţia cu colegii nu este dintre cele mai fericite, dar şefii vă apreciază iniţiativele. N-ar fi exclus ca o persoană din anturaj să vă facă o propunere, dar nu este cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă. Impulsivitatea nu vă este de niciun folos în această perioadă. S-ar putea să fiţi stresat din cauza unor probleme financiare.
Leu
Situaţia financiară se va îmbunătăţi. Este posibil să vi se returneze un împrumut sau să obţineţi un ajutor de la o rudă apropiată. Şi colaborările se vor dovedi avantajoase din acest punct de vedere. Iniţiativele în plan sentimental vor fi apreciate de partenerul de viaţă. În colectiv veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere fără a face un efort deosebit. Aveţi tendinţa de a deveni prea insistent cu cei din jur, şi chiar sâcâitor uneori.
Fecioară
Comunicarea cu cei din anturaj nu va fi prea bună în aceste zile. Mare atenţie în cazul în care doriţi să vă puneţi semnătura pe un document oficial! Îngrijiţi-vă sănătatea, deoarece este posibil ca o suferinţă mai veche să vă dea serios de furcă. Un interes major veţi manifesta şi pentru relaţia cu partenerul de viaţă, pe care v-aţi putea-o consolida în această perioadă. În plan financiar, staţi bine.
Balanţă
În cazul în care cineva din familie are probleme de sănătate, în această perioadă ele s-ar putea atenua sau chiar rezolva. Capacitatea de concentrare este minimă, deci feriţi-vă să luaţi decizii importante. Veţi primi o informaţie pe care este bine să o stocaţi în memorie. În această perioadă, tot ce faceţi va trebui pus sub semnul prudenţei. Se pare că aveţi probleme pe plan sentimental şi deveniţi irascibil.
Scorpion
O reuniune de familie este pe primul plan, căci se vor discuta probleme de interes comun. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece sunt posibile accidente de tot felul. Oricum, ocoliţi reacţiile bruşte, care v-ar putea deteriora destul de grav relaţiile cu cei din jur. O dispută cu o persoană din anturaj va scoate în evidenţă stresul cu care vă confruntaţi în ultimul timp.
Săgetător
Este o perioadă bună pentru a pune în practică proiectele pe care vi le-aţi făcut de mai mult timp. Unele dintre nemulţumirile legate de chestiunile profesionale vor putea fi rezolvate, ceea ce vă va lua o piatră de pe inimă. Beneficiaţi de suficientă energie pentru a-i mobiliza pe toţi cei din jurul dv. La serviciu va fi agitaţie mare şi aţi putea primi noi sarcini, semn că şefii vă apreciază munca.
Capricorn
Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi, şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele în acest domeniu îşi vor arăta în scurt timp eficienţa. Situaţia financiară pare a se îmbunătăţi. În cazul în care doriţi să vă sporiţi confortul în apartament, şansa va fi de partea dv. în această perioadă. Chiar dacă nu vă convine, va trebui să faceţi unele compromisuri.
Vărsător
Relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu prietenii sunt excelente, iar acest lucru vă dă mare încredere în forțele proprii. Ar fi bine să fiţi prudent la serviciu, pentru că e posibil să existe o persoană care să vă pună beţe în roate. Nu alergaţi după câştiguri uşoare, pentru că aparenţele pot fi foarte înşelătoare uneori. În week-end, petreceţi momente plăcute în compania celor dragi.
Peşti
Primiţi un cadou cu valoare sentimentală deosebită, iar acest lucru vă face să vă aduceţi aminte de lucruri foarte plăcute din trecut. S-ar putea să primiţi şi de la serviciu o recompensă pentru eforturile depuse în ultimul timp. Trebuie să vă gândiţi în ce să investiţi, pentru că este o perioadă foarte bună pentru profit. Relaţia cu familia nu este nemaipomenită şi de aceea ar fi bine să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu.