HoroscopBerbec
N-ar fi rău să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii şi să vă faceţi un control de rutină. Veţi avea parte de o săptămână extrem de agitată, cu evenimente care vă vor ţine cu sufletul la gură, chiar dacă unele nu vă vor privi personal. Iniţiativele din această perioadă se vor bucura de aprecierea celor din jur, dar nu trebuie să vă aşteptaţi la rezultate spectaculoase.
Taur
Interesul pentru chestiunile materiale va creşte simţitor în această perioadă, când vi se va oferi ocazia să faceţi o investiţie tentantă. Totuşi, nu este momentul să vă asumaţi riscuri. Veţi avea de făcut o mulţime de treburi mărunte, care vă plictisesc, dar nu veţi avea cui să le pasaţi. Sfaturile colegilor, chiar dacă sunt binevoitoare, poate nu sunt inspirate, aşa că nu vă grăbiţi să le puneţi în practică.
Gemeni
Veţi avea parte de multă alergătură, pentru tot felul de chestiuni minore. Sunteţi ocupat cu prea multe probleme şi deja nu mai discerneţi care vă sunt priorităţile. Lucrurile nu se vor rezolva de la sine, aşa că aţi face bine să vă puneţi ordine în idei. Partenerul vă poate fi de mare ajutor, dacă-i veţi asculta sfaturile. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară.
Rac
Veţi avea parte de o mulţime de activităţi minore, care nu vă vor lasă timp nici să respiraţi. Unele activităţi gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgente şi veţi fi obligat să vă reorganizaţi programul pentru timpul liber. Capacitatea dv. de adaptare este bună, aşa că veţi reuşi să rezolvaţi totul din mers. Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin.
Leu
Este foarte posibil să plecaţi la drum, ceea ce va fi în avantajul dv., pentru că veţi avea ocazia să folosiţi în mod eficient surplusul de energie de care dispuneţi. Nu e exclus să vi se facă o propunere pentru o colaborare deosebit de interesantă şi avantajoasă. Descoperiţi în jur oameni deosebiţi, care au o viziune lejeră asupra vieţii, şi veţi reuşi să vă adaptaţi imediat acestui stil de viaţă.
Fecioară
Reuşiţi să fiţi mai eficient în mediul în care vă desfăşuraţi activitatea, ceea ce vă face mai încrezător. Veţi lăsa o bună impresie unor persoane care vă vor fi de un real folos într-o situaţie mai complicată ce va apărea nu peste mult timp. Dacă veţi fi dispus să faceţi un efort şi să vă organizaţi cu atenţie programul, veţi reuşi să vă descurcaţi cât se poate de bine în orice împrejurare.
Balanţă
Calităţile dv. vor ieşi în evidenţă, în timp ce popularitatea în rândul persoanelor de sex opus creşte. Vă veţi bucura de o relaţie bună cu şefii, aşa că, dacă aveţi nevoie de sprijinul lor, conjunctura astrală vă va avantaja în această perioadă. Este posibil să vi se propună o colaborare, dar nu vă grăbiţi cu răspunsul, deoarece s-ar putea ca aceasta să ascundă o capcană.
Scorpion
Reuşiţi să fiţi pe fază la tot ce se întâmplă, atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Totuşi, dacă aveţi de semnat documente oficiale, prudenţa va trebui pusă pe primul plan, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături. O mare parte din atenţia dv. se va îndrepta, în această perioadă, spre problemele băneşti. Aveţi mari şanse să obţineţi unele câştiguri mai mult sau mai puţin aşteptate.
Săgetător
Vă frământă o chestiune de familie căreia simţiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta cu rudele apropiate, vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti. La serviciu, este posibil să vi se repartizeze o nouă sarcină. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce şi un mic câştig. În general, colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată, indiferent că este vorba de bani sau de proiecte pentru timpul liber.
Capricorn
Vi se va face o propunere de colaborare pe care ar fi bine să o analizaţi cu atenţie. Este adevărat că v-ar putea aduce ceva beneficii, dar trebuie să ţineţi cont şi de riscurile pe care le implică. Partenerul de viaţă va avea parte de un câştig suplimentar. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, mai ales în a doua parte a intervalului. Vă reîntâlniţi cu o persoană apropiată, cu care nu v-aţi văzut de mult timp.
Vărsător
Un colaborator se poate împotrivi proiectelor dv. Nu încercaţi să forţaţi nota, pentru că nu veţi reuşi decât să escaladaţi tensiunea şi, oricum, lucrurile se vor rezolva mai repede decât vă imaginaţi. Relaţia bună cu persoana iubită vă ajută să vă relaxaţi şi să uitaţi de aceste mici neplăceri. Proiectele pe care le veţi face împreună se vor dovedi deosebit de inspirate în viitorul apropiat.
Peşti
Nu aveţi o stare nemaipomenită şi parcă nimic nu vă mulţumeşte. Aţi face bine să ieşiţi undeva la sfârşitul săptămânii, pentru a vă încărca bateriile consumate în ultimele zile. Este foarte posibil ca o cunoştinţă apropiată să vă ofere sprijinul pentru a vă pune în practică un proiect de care aproape că aţi uitat. Financiar, staţi foarte bine, dar asta nu înseamnă că trebuie neapărat să aruncaţi cu banii pe fereastră.