Horoscop


Berbec

Eforturile pe care va trebui să le faceţi în această săptămână vor fi mari, ceea ce vă va ţine încordat o vreme. Nu este cazul să mizaţi pe sprijinul celor din jur, care vor fi concentraţi asupra altor probleme. O activitate pe care aţi considerat-o finalizată se va dovedi a nu fi întru totul terminată şi va fi nevoie de sprijinul partenerului pentru aceasta. Veţi reuşi, însă, să vă descurcaţi mulţumitor financiar.

Taur

Traversaţi o perioadă în care va trebui să munciţi din greu, dar realizările pe care le veţi obţine acum vor fi de durată. În familie veţi avea parte de o atmosferă mai puţin plăcută. Nu este însă momentul să vă exprimaţi nemulţumirile, fiindcă, oricum, în scurt timp lucrurile se vor lămuri într-un fel care vă va avantaja. Dacă vreţi să faceţi cumpărături mari, amânaţi-le pentru săptămâna viitoare.

Gemeni

Traversaţi o perioadă agreabilă, ceea ce vă satisface gustul pentru situaţii clare şi metode eficiente, unde neprevăzutul sau dezordinea nu au ce căuta. Veţi fi activ şi sociabil, calităţi care vă vor face să fructificaţi orice împrejurare favorabilă în contactele cu prietenii. Simţiţi nevoia să faceţi o schimbare pe plan profesional, dar ideal ar fi să vă consultaţi şi cu partenerul de viaţă.

Rac

Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească în această perioadă. Totuşi, ţineţi cont de faptul că impulsivitatea poate determina apariţia unor neînţelegeri cu cei apropiaţi, mai ales cu cei din familie. Ar fi de dorit să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. În plan profesional, eforturile dv. se vor bucura de succes şi veţi primi sprijinul unor persoane influente.

Leu

Familia vă reproşează că nu acordaţi prea multă atenţie chestiunilor gospodăreşti, şi n-ar fi rău să acceptaţi sugestiile membrilor acesteia. În ceea ce priveşte schimbările pe plan profesional pe care le aveţi în vedere, ar fi indicat să mai aşteptaţi. Este o perioadă în care trebuie să vă rezervaţi ceva mai mult timp pentru dv. şi să acordaţi mai multă atenţie sănătăţii.

Fecioară

Sunteţi tentat să începeţi cât mai multe lucruri şi riscaţi să nu le puteţi face faţă. Colaborările trebuie privite cu rezervă, căci nu este sigur că lucrurile vor evolua aşa cum vă doriţi. Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească, demonstrând astfel că nu aţi muncit degeaba. Problemele din ultimul timp se vor rezolva încetul cu încetul, ceea ce vă face mai optimist.

Balanţă

Prin intermediul colaborărilor şi activităţilor de parteneriat, este posibil să obţineţi unele câştiguri frumoase. Nu e exclus să faceţi un drum pentru a rezolva chestiuni profesionale. În plan sentimental, situaţia evoluează cum nu se poate mai bine. Farmecul personal vă ajută să vă bucuraţi de aprecierea persoanelor de sex opus, însă ar fi indicat să vă consolidaţi relaţia actuală.

Scorpion

La serviciu veţi avea mult de lucru, iar rezultatele nu se vor lăsa aşteptate. Partenerul de viaţă ar putea avea probleme de sănătate; fiţi alături de el şi sfătuiţi-l să nu le neglijeze. Mintea dv. este plină de idei, dar acestea sunt cam împrăştiate şi ar fi bine să nu vă grăbiţi să le puneţi în practică. Relaţia cu colegii va fi mai tensionată ca de obicei, şi asta numai din cauza irascibilităţii dv.

Săgetator

Pentru orice nimic trebuie să faceţi un efort mare, ceea ce vă oboseşte şi vă irită. Există cineva care încearcă să vă pună piedici, dar nu va reuşi mare lucru. Sunteţi profund nemulţumit şi de faptul că în anturajul dumneavoastră apropiat sunt unele tensiuni şi ar fi bine să fiţi mai rezervat. Încercaţi să vă spuneţi oful unui prieten, deoarece veţi fi ceva mai relaxat.

Capricorn

Dacă starea emoţională nu este prea bună, refugiaţi-vă într-o activitate fizică, pentru a vă abate gândul de la necazurile care vă frământă. Concentrat la o muncă fizică sau intelectuală de rutină, nu veţi mai avea timp să vă gândiţi la probleme, şi astfel ele vor trece pe un nivel inferior. Discuţiile cu partenerul de viaţă vor contribui şi ele la limpezirea situaţiei.

Vărsător

Aţi stat pe loc o vreme, blocat de condiţii nefavorabile unei evoluţii mai rapide, dar în această perioadă parcă se ridică brusc piedicile din calea dv. şi aveţi din nou drum liber către ţinta propusă. Profitaţi de vântul prielnic şi faceţi paşi mari mai departe, pentru că nu aţi scăpat definitiv de obstacole. În familie se simte un aer de optimism şi prosperitate.

Peşti

Aveţi unele realizări, dar se pare că vă doriţi mai mult. Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să vizeze o realizare imediată, căci totul vă va ieşi cu oarecare întârziere. În a doua parte a săptămânii veţi avea un câştig care vă va face să priviţi optimist spre viitor. Sunt favorizate legăturile cu prietenii şi orice este legat de creativitate sau educaţie.