Horoscop 1


Berbec

În societate veţi fi nemaipomeniţi, plini de farmec, şi veţi reuşi să obţineţi un sprijin valoros. Puteţi începe unele colaborări care vă vor ajuta să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. Veţi oscila între o schimbare totală în relaţia de cuplu şi dorinţa de a nu renunţa la vechile obiceiuri şi la confortul psihologic într-un mod brutal. Extrem de entuziast şi dinamic, veţi şti cum să-i faceţi pe toţi cei din jur să acţioneze.

Taur

Veţi reuşi mult mai uşor să vă exprimaţi sentimentele, ceea ce va provoca o evoluţie favorabilă în relaţiile cu cei pe care îi iubiţi. Vă veţi bucura de o sănătate de fier. Tot ceea ce veţi întreprinde va avea succes. La locul de muncă puteţi obţine sprijinul de care aveţi nevoie, o poziţie privilegiată sau responsabilităţi sporite. În familie, veţi reuşi să vă impuneţi fără ca nimeni să observe acest lucru.

Gemeni

Veţi obţine succese remarcabile în activitatea profesională, care totuşi vă vor complica viaţa de familie. Încercaţi să rezolvaţi definitiv anumite probleme care vă tulbură atmosfera de acasă. De data aceasta, investiţiile pe termen lung se vor dovedi profitabile. N-ar fi exclus să aveţi o controversă cu cineva din anturajul apropiat, care vă va afecta starea psihică.

Rac

În plan profesional, eforturile dv. se vor bucura de succes şi veţi primi sprijinul unor persoane cu funcţie. Lucrurile se vor îmbunătăţi în viaţa socială şi mai ales pe plan material. Atmosfera creată de unii colegi vă va pune răbdarea la grea încercare. Relaţia de cuplu va fi expusă unor perioade de suişuri şi coborâşuri, nu veţi fi foarte romantic, deşi veţi încerca să daţi impresia că nu este aşa.

Leu

Viaţa de cuplu vă va oferi multe bucurii. Dacă nu sunteţi într-o relaţie, aveţi şanse mari să întâlniţi pe cineva care poate pune capăt singurătăţii dv. Perspectivele profesionale sunt luminoase. Feriţi-vă de riscuri sau neînţelegeri între dv. şi unii membri ai familiei. Veţi fi în măsură să vă dominaţi gustul nemăsurat pentru independenţă, prin urmare, veţi reuşi să evitaţi un incident regretabil.

Fecioară

Vă acomodaţi mai greu la muncă, însă vă veţi relua ritmul rapid începând de săptămâna viitoare. Evitaţi orice discuţii în contradictoriu cu şefii. Veţi reuşi să vă duceţi la bun sfârşit activităţile zilnice fără să daţi greş. Vă vor aştepta timpuri grele, de aceea nu vă cheltuiţi veniturile pe lucruri inutile. Aveţi grijă ca discuţiile din familie să nu se transforme în adevărate conflicte.

Balanţă

Mai mult ca oricând, veţi fi înclinat să vă folosiţi puterea farmecului în orice situaţii. Feriţi-vă de surmenaj şi de consecinţele dăunătoare ale acestuia, aşa că încercaţi să dormiţi mai multe ore pe noapte. Veţi avea câteva dificultăţi în îndeplinirea ocupaţiilor zilnice şi veţi fi obsedat de ideea de a menţine liniştea în familie, dar luaţi-o uşor şi lăsaţi timpul să lucreze în favoarea dv.

Scorpion

În general, situaţia va fi bună, nu pierdeţi şansele de a vă menţine starea de spirit şi nu visaţi la lucruri pe care nu le veţi putea îndeplini niciodată. În viaţa sentimentală, veţi adopta o atitudine înţelegătoare şi conciliantă, iar rezultatul va fi surprinzător. Din punct de vedere financiar, lucrurile se vor îmbunătăţi. Atmosfera de acasă va fi liniştită şi călduroasă.

Săgetător

Apelul dv. către prietenii apropiaţi nu va fi zadarnic. Aceştia vă vor oferi tot sprijinul moral de care aveţi nevoie. Instabilitatea poate afecta relaţia de cuplu, totuşi, nu luaţi prea în tragic problemele pe care le aveţi în viaţa sentimentală. Veţi fi eficient la serviciu, capabil să vă depăşiţi competitorii. Posibile complicaţii de sănătate din cauza mâncării sau a unei medicaţii aleatorii.

Capricorn

În familie vor exista unele tensiuni, dar nimic serios. Dacă iubiţi viaţa, vă va iubi şi ea pe dv. şi vă va copleşi cu bucurii şi beneficii. Nu vă implicaţi în afaceri financiare riscante. Capacităţile intelectuale vor fi într-un declin sensibil, dar nu trebuie să vă neliniştiţi în privinţa acestui lucru. Feriţi-vă de discuţiile care pot să apară la serviciu, aşa că fiţi mai tolerant.

Vărsător

În activitatea profesională, totul vi se va părea, brusc, mult mai complicat şi dificil, dar nu vă pierdeţi speranţa, lucrurile se vor îmbunătăţi de la sine, în curând. Feriţi-vă de excesele alimentare. În familie nu provocaţi discuţii care ar putea da naştere la controverse. Pe plan sentimental, încercaţi să uitaţi trecutul şi să începeţi o nouă perioadă a vieţii dv. Priviţi partea plină a paharului.

Peşti

Din punct de vedere profesional, veţi fi protejat, responsabilităţile se vor înmulţi, veţi încheia mai multe proiecte şi lucrări importante şi veţi avea numeroase satisfacţii. În relaţiile sentimentale veţi fi mai mult motivat de mândrie decât de dragoste, ceea ce poate genera unele dezamăgiri. Atmosfera este propice pentru armonie şi înţelegere în relaţiile cu prietenii.