Horoscop


Berbec

Dacă prindeţi pe un coleg cu ocaua mică, deveniţi precaut şi neiertător, pentru că nu vreţi să aveţi de suferit din cauza greşelilor altora. În această perioadă intuiţi intenţiile necinstite ale unora, astfel încât veţi putea scăpa neatins de eventualele bârfe şi intrigi ieftine. Vă tentează o mică variaţie în sfera relaţiilor sentimentale, dar prudenţa vă face să bateţi în retragere.

Taur

Aveţi motive să vă bucuraţi, lăsând la o parte grijile care nu merită atenţie. Vă aflaţi într-un anturaj care vă încarcă de energie pozitivă şi vă mobilizează în activităţi relaxante. Totuşi, starea de confort a acestei perioade are şi o latură secundară, în sensul că există riscul de a vă destinde atât de mult, încât să scăpaţi din vedere unele detalii, lucru care s-ar putea să vă coste mai târziu.

Gemeni

Visaţi frumos, furat de promisiunile solemne ale partenerului, pe care chiar îl credeţi, pentru că vă doriţi ca planurile pe care vi le faceţi împreună să meargă spre o materializare cât mai rapidă. Fiţi un pic mai realist şi nu vă lăsaţi furat de utopii. La serviciu, se întrevede o perioadă tensionată, cu multe probleme de rezolvat, şi în care toţi ochii sunt îndreptaţi spre dv.

Rac

Sunteţi epuizat fizic şi intelectual, şi nici nu aveţi o motivaţie specială pentru a vă aduna forţele ca să mergeţi mai departe. Faceţi doar act de prezenţă în colectivul de la locul de muncă, dar nu sunteţi convins că eforturile dv. duc totuşi undeva. În plus, sunteţi tras înapoi şi de partener, care nu vă stimulează să luptaţi pentru un scop comun. Financiar, însă, staţi foarte bine.

Leu

Aveţi ocazia să vă daţi seama de tot ceea ce vă doriţi să faceţi în plan profesional. Va trebui să fiţi mai indulgent, şi asta pare să fie o sarcină destul de grea, întrucât aveţi tendinţa de a exagera. Evitaţi să vă asumaţi anumite responsabilităţi, deoarece vă puteţi confrunta cu unele situaţii incomode. Încercaţi să ascultaţi problemele celor din jur şi să contribuiţi la soluţionarea acestora.

Fecioară

Sunteţi pus în situaţia de a da o mână de ajutor unei persoane dragi şi de a onora unele promisiuni mai vechi. Sunteţi destul de productiv şi satisfăcut pe parcursul intervalului, şi asta vă poate ajuta să vă restabiliţi starea de echilibru emoţional, după o perioadă plină de provocări. Latura dv. competitivă vă permite să câştigaţi ceva bani în plus la începutul săptămânii viitoare.

Balanţă

Lucrurile pe care le-aţi făcut în ultimele luni vă ajută să vă creaţi un nou nivel de rezistenţă şi înţelegere şi, totodată, vă conferă mai multă încredere şi determinare. Cineva apropiat vă va acorda sprijinul într-o problemă delicată. În cazul în care vă veţi hotărî să participaţi la o întrunire, se vor ivi oportunităţi de a relaţiona cu oameni interesanţi. Contribuţia în cadrul unei întâlniri vă va spori reputaţia.

Scorpion

Constrângerile vor juca un rol-cheie şi veţi obţine rezultate imediate, în cazul în care vă veţi apropia mai mult de cineva. Veţi face o achiziţie de valoare, care vă va aduce satisfacţie. În week-end, încercaţi să controlaţi o situaţie emoţională şi eventual să vă recâştigaţi echilibrul spiritual. Indiferent de reacţia dv., veţi avea parte de rezultate favorabile. Pe plan profesional, lucrurile stau mulţumitor.

Săgetator

Veţi avea unele realizări în plan socio-profesional, sau chiar financiar. Nişte bani împrumutaţi se vor întoarce la dv. mai devreme decât vă aşteptaţi. Totuşi, dacă aveţi de gând să demaraţi un proiect de mai mare anvergură, fiţi cât se poate de precaut.
În cămin, veţi face unele cheltuieli care vă vor ridica oarecari probleme, dar vă veţi descurca mulţumitor.

Capricorn

Situaţia dv. profesională e dificilă, şi căutaţi o persoană de încredere cu care să vă sfătuiţi. În scurtă vreme, se va observa că lucrurile nu sunt deloc grave. Un prieten va avea nişte neplăceri şi este cazul să-i acordaţi sprijinul de care are nevoie. Energia nu este nici pe departe la cote maxime, aşa că nu este cazul să vă suprasolicitaţi. Încercaţi să vă ocupaţi numai de priorităţi.

Vărsător

În această perioadă, şansa vă va surâde, cu condiţia să vă depăşiţi superficialitatea. Veţi fi angrenat în activităţi care îşi vor dovedi, în scurt timp, rentabilitatea. Veţi avea de făcut faţă unor situaţii mai dificile, care vă vor irita într-o oarecare măsură, dar nu vă vor ridica probleme. Chestiunile materiale vă vor interesa mai mult decât de obicei. Relaţia de cuplu merge excelent.

Peşti

În ultimul timp, familia este alături de dv. şi de aceea vă este mai uşor să vă descurcaţi prin noianul de probleme cu care vă confruntaţi. Oricum, conjunctura generală vă avantajează în mare măsură, aşa că sunt suficiente motive să fiţi optimist. Dacă veţi primi o invitaţie pentru petrecerea week-endului, profitaţi de ea, dacă nu, odihniţi-vă, fiindcă urmează o săptămână încărcată.