Horoscop


Berbec

Activităţile intelectuale vă vor permite să vă puneţi în valoare calităţile; în cazul în care va trebui să depăşiţi un moment de cumpănă, rezultatele vor fi cel puţin mulţumitoare. La serviciu va fi agitaţie, deoarece va trebui să finalizaţi unele lucrări înainte de termen. Dacă doriţi să faceţi ceva investiţii, este bine să ştiţi că şansa va fi de partea dv., mai ales spre sfârşitul intervalului.

Taur

Veţi fi tot mai cufundat în probleme, dar cum şansele ca totul să se rezolve în favoarea dv. sunt mari, nu aveţi motive să fiţi îngrijorat. La serviciu veţi putea finaliza un proiect mai complicat, la care veţi colabora cu mai mulţi colegi. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, încercaţi pe cât posibil să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu aceasta şi totul va fi bine.

Gemeni

Activităţile sociale vor fi prioritare pentru dv. în această perioadă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi şi nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente în compania acestora. Energia este sub nivelul obişnuit, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în prea multe activităţi practice. E bine să ştiţi că va trebui să faceţi faţă unor situaţii mai delicate în familie, la începutul săptămânii viitoare.

Rac

Veţi manifesta o tendinţă spre impulsivitate, ceea ce vă poate aduce în situaţia de a avea conflicte cu cei apropiaţi. Va fi agitaţie în familie, pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. Nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, mai ales că până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. Şansa dv. de a câştiga bani există, dar este legată de multe drumuri.

Leu

Capacitatea dv. de concentrare va atinge un maxim, iar deciziile pe care le veţi lua în aceste zile îşi vor demonstra în scurtă vreme eficienţa. Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi, şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi avantajoase, în sensul că au bătaie lungă în timp. Păstraţi-vă totuşi ceva timp şi pentru activităţi recreative.

Fecioară

Chestiunile profesionale vor fi prioritare pentru dv., căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituţiei sau firmei la care lucraţi. N-ar fi exclus nici să vi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că superiorii vă apreciază eforturile. Nu este un moment favorabil pentru a discuta chestiuni financiare. În week-end veţi avea parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite.

Balanţă

Situaţia financiară va înregistra o îmbunătăţire, ceea ce vă va face mai optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se vor îndrepta în mod special interesul şi energia dv. Momentele petrecute în compania celor apropiaţi vă vor remonta. Dacă veţi face prea multe reproşuri persoanei iubite, în week-end riscaţi o deteriorare a relaţiei cu aceasta, deci lăsaţi lucrurile aşa cum sunt.

Scorpion

În plan profesional veţi avea mici realizări, care vă vor demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Sfaturile partenerului se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţineţi cont de ele. Veţi avea de făcut faţă şi unor activităţi de rutină, care vă vor plictisi, dar nu aveţi nicio şansă să le ocoliţi. Profitaţi de conjunctura favorabilă pentru a vă consolida relaţia de cuplu.

Săgetator

În această perioadă veţi face cheltuieli peste aşteptări. Aţi putea primi o propunere de colaborare avantajoasă de la o persoană influentă, cu care aţi mai lucrat în trecut. Un proiect început de mai mult timp va fi finalizat, dar nu este cazul să vă aşteptaţi la aprecieri din partea şefilor. Dacă aveţi unele nemulţumiri în relaţia de cuplu, nu este momentul să le exprimaţi acum.

Capricorn

Persoana iubită va fi mai sensibilă, mai suspicioasă, şi va trebui să fiţi foarte atent, căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni. În rest, veţi avea parte de tot felul de evenimente, care vă vor ţine în priză. Ar putea să apară unele discuţii, dar intervenţia unui apropiat vă va salva de la o dispută obositoare. Daţi dovadă de calm, şi veţi reuşi să rezolvaţi toate problemele care apar!

Vărsător

Aţi putea cunoaşte o persoană care vă va fi de un real folos în carieră, în viitorul apropiat. În familie veţi avea de lămurit chestiuni importante, dar până la urmă veţi ajunge la un consens. În week-end veţi reuşi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de timpul liber alături de cei dragi. O mai veche problemă de sănătate s-ar putea accentua dacă nu îi veţi acorda atenţia cuvenită.

Peşti

Capacităţile dv. intelectuale sunt la nivel maxim, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la cele mai dificile dintre problemele cu care vă confruntaţi. La serviciu doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ, şi acest lucru vă poate crea mici neînţelegeri cu colegii, deşi şefii vă vor aprecia iniţiativele. Implicarea în chestiunile sentimentale va fi nulă în această perioadă.