HoroscopBerbec
Persoana iubită va fi mai sensibilă, mai suspicioasă, şi va trebui să fiţi foarte atent, căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni. În rest, veţi avea parte de tot felul de evenimente, care vă vor ţine în priză. Ar putea apărea unele discuţii legate de bani, dar intervenţia unui prieten vă va salva de la o dispută obositoare. Nu vă lăsaţi descurajat în plan profesional!
Taur
S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu vadă cu ochi buni intenţia dv. de a demara noi activităţi. Încercaţi să fiţi mai realist şi să vă stabiliţi clar priorităţile. Ar fi bine să vă abţineţi de la speculaţii financiare şi să fiţi atent pe ce cheltuiţi banii. Începeţi să resimţiţi oboseala acumulată şi, dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi probleme de sănătate.
Gemeni
Creativitatea şi răbdarea pe care le afişaţi vă recomandă pentru a lucra cu persoane mai tinere sau mai puţin experimentate. O realizare neaşteptată vă dă o încredere deosebită în forţele proprii. Vreţi să vă exprimaţi exact aşa cum simţiţi şi să nu vi se impună restricţii pe niciun plan. Rutina zilnică va fi înlocuită cu activităţi pe care aproape că le-aţi uitat.
Rac
Sunteţi hotărât să începeţi un nou drum alături de partenerul de viaţă. Consideraţi că aţi găsit răspunsul la o chestiune delicată şi sunteţi convins că o investiţie vă va aduce beneficii mai târziu, dar nu e cazul să exageraţi. La serviciu, cunoştinţele pe care le-aţi dobândit în ultima vreme vă vor fi de folos pentru a înfrunta viitoarele situaţii dificile.
Leu
Faceţi o mulţime de încercări pentru a găsi nişte colaboratori. Reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde vă duceţi, aşa că propunerile dv. vor cuceri pe toată lumea. Chiar dacă energia vă susţine în toate demersurile pe care le aveţi în plan, nu este cazul să faceţi mai mult decât este nevoie. Păstraţi-vă ceva timp şi pentru odihnă, dar mai ales pentru partener.
Fecioară
Neatenţia şi dezinteresul de care daţi dovadă vă pot aduce în situaţia de a avea o discuţie aprinsă cu partenerul. Sfatul unui prieten se va dovedi util, chiar dacă vi se pare un pic fantezist. Veţi avea un dialog cu o persoană cu autoritate şi ar fi bine să ajungeţi la un acord. Treburile gospodăreşti par a nu se mai termina şi simţiţi că nu mai aveţi răbdare pentru ele.
Balanţă
Aţi putea cunoaşte o persoană care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Nu e exclus să aveţi de lămurit chestiuni importante, dar până la urmă veţi reuşi să ajungeţi la un consens cu partenerul. În a doua jumătate a intervalului veţi putea să vă bucuraţi de timpul liber alături de cei dragi. Nu reuşiţi să faceţi ce v-aţi propus, din cauza obstacolelor care vă tot apar în cale.
Scorpion
Persoana iubită va fi mai sensibilă şi mai suspicioasă decât de obicei, şi va trebui să fiţi foarte atent, căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni. În rest, veţi avea parte de tot felul de evenimente care vă vor ţine în priză. La începutul intervalului ar putea să apară unele discuţii legate de bani. Simţul practic vă lipseşte aproape total.
Săgetător
Starea generală este bună, chiar dacă nu vă simţiţi capabil să vă implicaţi în proiecte deosebite. Manifestările impulsive pot determina apariţia unor neînţelegeri în relaţia cu cei din familie. În anturajul apropiat veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere, fără a face un efort deosebit. Proiectele gândite împreună cu prietenii se vor bucura de succes.
Capricorn
Activităţile extraprofesionale pe care le aveţi în program vor fi date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat. Relaţia cu persoana iubită nu vă mulţumeşte, dar nici nu este cazul să îi faceţi reproşuri. Dacă aşteptaţi nişte bani, ei vă vor parveni cu oarecare întârziere. Proiectele dv. ar putea avea succes dacă nu vizează realizări pe termen scurt. Prietenii vă sprijină în tot ceea ce întreprindeţi.
Vărsător
În familie, vor fi câteva evenimente care vă vor acapara toate gândurile şi energiile. Dacă doriţi să faceţi o schimbare în cămin, veţi primi sprijinul prietenilor, dar familia se va dovedi ceva mai conservatoare. Ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, căci în scurt timp vi se va da oricum mână liberă. Nu luaţi decizii pripite în plan financiar.
Peşti
Relaţia cu partenerul nu evoluează chiar aşa cum vă doriţi. Dacă aţi fi mai înţelegător, ar fi mai bine pentru toată lumea. Orice controversă poate genera o adevărată furtună în viaţa dv. sentimentală. Pe cât posibil, evitaţi să daţi curs manifestărilor de gelozie, care nu ar face altceva decât să vă accentueze starea de nelinişte. Relaţia cu colaboratorii s-ar putea deteriora pentru scurt timp.