Horoscop


Berbec

Reuşiţi să fiţi mai eficient în toate mediile în care vă desfăşuraţi activitatea, ceea ce vă face mai încrezător, dar şi mai optimist. Veţi face o bună impresie unor persoane care vă vor fi de un real folos într-o situaţie ce va apărea nu peste mult timp. Nu demaraţi însă nimic deocamdată, pentru că este nevoie de timp şi un efort constant pentru a rezolva ce v-aţi propus. Prietenii vă solicită pentru tot felul de sfaturi.

Taur

Veţi avea ocazia să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită, ceea ce vă va aduce o creştere a popularitatăţii în rândul celor din anturajul apropiat. Cineva încearcă să vă facă rău, aşa că fiţi atent şi mai ales nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil. Farmecul personal vă permite să vă îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul şi cu colegii. Vi se va propune o colaborare, dar ar fi bine să fiţi cât se poate de precaut.

Gemeni

În gospodărie vă veţi confrunta cu situaţii de tot felul, dar modul în care veţi rezolva problemele apărute va face o bună impresie. Capacitatea de comunicare atinge limita superioară şi vă permite să obţineţi o aprobare sau o promisiune la care speraţi de mai mult timp. În plan sentimental lucrurile nu stau aşa cum vă doriţi, dar nici nu este momentul să luaţi o decizie în acest sens.

Rac

Este foarte posibil să plecaţi la drum, ceea ce va fi o bună ocazie să folosiţi în mod eficient surplusul de energie de care dispuneţi. Vi se va face o propunere pentru o colaborare deosebit de interesantă, dar nu este sigur că totul este chiar aşa cum se prezintă la prima vedere. Nu este însă momentul să semnaţi acte sau documente oficiale. Sunteţi foarte prins, dar nu se poate să nu găsiţi şi timp pentru odihnă.

Leu

Aveţi unele controverse cu rudele apropiate, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. O discuţie cu colegii vă va aduce la cunoştinţă detalii interesante, care v-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Fiţi prudent, căci orice cuvânt vă este judecat şi analizat. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată.
Fecioară

Ca de obicei, veţi munci mult pentru a face faţă tuturor cerinţelor, dar veţi fi dezamăgit, căci va trebui să mai aşteptaţi până ce vor apărea şi rezultatele. Dacă aveţi de gând să luaţi bani cu împrumut, şansa vă va surâde, cu condiţia să fiţi foarte atent la condiţiile care vi se pun. În timpul liber veţi putea pleca la drum, cu familia sau cu prietenii, ceea ce vă va ajuta să vă mai relaxaţi.     

Balanţă

Doriţi să faceţi foarte multe, dar, contrar obiceiului, ideile vă sunt cam împrăştiate şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi mai tensionată şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Şi relaţia cu colaboratorii ar putea să vă ridice oarece probleme. Acasă aveţi de făcut o mulţime de treburi gospodăreşti, pentru care nu aveţi niciun fel de chef.

Scorpion

În familie va fi multă agitaţie şi nu veţi putea să vă relaxaţi, aşa cum v-aţi propus. Nu este cazul să încercaţi discuţii lămuritoare, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Sunteţi implicat în chestiuni mult prea importante pentru a merita să le rataţi, aşa că încercaţi să vă canalizaţi energia spre activităţile prioritare. În ceea ce priveşte relaţia cu cei din jur, fiţi cât se poate de atent.

Săgetător

Veţi avea de făcut faţă unei întâlniri cu oameni importanţi. Calităţile dv. vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună colegilor de serviciu. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dv., pe care le vor susţine necondiţionat. Acasă se vor petrece evenimente oarecum neaşteptate, dar care nu vă vor ridica niciun fel de probleme. Veţi face faţă cu brio cheltuielilor.  

Capricorn

Starea generală se îmbunătăţeşte constant şi, chiar dacă nu aveţi prea multă energie, reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor. Încercaţi să finalizaţi cât mai multe treburi, căci îndemânarea vă va ajuta să faceţi totul într-un timp record. Nu uitaţi că cineva îşi pune mari speranţe în sprijinul dv. Dacă plecaţi la cumpărături, gândiţi-vă de două ori înainte de a scoate banii din buzunar, şi totul va fi bine. 

Vărsător

Traversaţi o perioadă agitată, în care trebuie să rezolvaţi o mulţime de nimicuri. Cineva va interveni în planurile dv. şi acest lucru vă va deranja; nu este însă cazul să vă manifestaţi supărarea. Încercaţi să discutaţi nemulţumirile care vă apasă şi să rezolvaţi totul fără prea multă zarvă. Succesul este condiţionat de diplomaţie, indiferent că este vorba de afaceri sau de chestiuni personale.

Peşti

Aveţi nevoie de mulţi bani, dar şansa nu vă va ajuta într-o prea mare măsură. Ar fi bine să fiţi mai chibzuit cu cheltuielile, nu de alta, dar riscaţi să rămâneţi lefter. Profitaţi de orice oră liberă pentru a face puţină mişcare şi în felul acesta starea psihică se va îmbunătăţi. În gospodărie vor fi multe de făcut şi totul trebuie tratat cu mare atenţie, mai ales dacă partenerul vă solicită sprijinul.