HoroscopBerbec
Barometrul dv. afectiv va atinge limita superioară. Veţi avea nenumărate ocazii de a vă petrece timpul liber în compania persoanei iubite, ceea ce vă va ajuta să vă mai relaxaţi. Nu este momentul să vă manifestaţi suspiciunile, dacă ele există, şi nu daţi curs pornirilor impulsive, dacă doriţi să aveţi o săptămână liniştită. În plan financiar, totul decurge normal.
Taur
În această perioadă veţi avea parte de multă muncă şi de stres. Vă veţi implica în activităţi dintre cele mai diverse şi vă veţi lovi de tot felul de obstacole. Din fericire, perseverenţa de care daţi dovadă vă va ajuta să vă descurcaţi. Un coleg care pozează în prieten va încerca să vă pună beţe-n roate. Nu este un moment favorabil pentru a face investiţii importante.
Gemeni
O serie de probleme pe care nu le-aţi rezolvat la timpul potrivit vor deveni urgente. Veţi avea o agendă încărcată, dar dispuneţi de suficientă forţă pentru a face faţă oricărei situaţii. Simţul posesiunii şi dorinţa de a fi cât mai autoritar pot aduce unele neplăceri în relaţia cu persoana iubită. Dacă aţi făcut o investiţie mai demult, aceasta îşi va arăta roadele.
Rac
Se pare că şefii sunt mulţumiţi de felul în care vă faceţi treaba, motiv pentru care vă vor repartiza sarcini noi. Nu trebuie să vă deranjeze acest lucru, căci şi câştigurile vor fi pe măsură. O activitate relaxantă vă poate ajuta să vă debarasaţi de surplusul de energie nervoasă. Fiţi mai atent la cheltuieli. Nu vă lăsaţi copleşit de un insucces într-o colaborare, fiindcă în curând vor apărea noi oportunităţi.
Leu
Nu duceţi lipsă de energie, dar nu aveţi stare să faceţi ceva. Ar fi bine să nu vă implicaţi în mai multe activităţi odată, căci nu veţi reuşi decât să accentuaţi starea de agitaţie ce vă caracterizează în ultimul timp. Atenţie la propunerile de colaborare, deoarece ar putea ascunde unele capcane. E posibil să survină evenimente neprevăzute, care pot să vă dea peste cap toate planurile.
Fecioară
La serviciu nu e exclus să aveţi parte de un succes mai puţin aşteptat. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică datorită sprijinului primit de la o persoană cu funcţie, și nici nu va fi nevoie să insistaţi şi să vă susţineţi cu prea mare înverşunare punctele de vedere. Nu vă grăbiţi să vorbiţi şi să acţionaţi. Cel mai bine pentru dv. ar fi să ascultaţi şi sfaturile partenerului.
Balanţă
Activităţile intelectuale vă avantajează şi vă dau posibilitatea să vă puneţi în valoare inteligenţa şi inspiraţia. Situaţia financiară nu se arată nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Este foarte posibil să vi se propună o colaborare care vă va tenta. Totuşi, studiaţi cu atenţie toate detaliile înainte de a o accepta. În week-end, e posibil ca partenerul să vă facă o surpriză plăcută.
Scorpion
Comunicarea cu cei din jur nu va fi aşa cum v-o doriţi. Mare atenţie în cazul în care aţi apucat să faceţi cuiva o promisiune, căci nu se ştie ce va urma. Îngrijiţi-vă sănătatea, deoarece este posibil ca o suferinţă mai veche să vă dea serios de furcă. Dacă vă veţi rezerva ceva mai mult timp pentru odihnă, cu siguranţă vă veţi simţi mult mai bine din toate punctele de vedere.
Săgetător
Energia fizică nu este la limita superioară, aşa că nu este cazul să exageraţi muncind prea mult de unul singur. Neînţelegerile pe care le-aţi avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum. Schimbările de care aveţi parte pe plan sentimental sunt benefice. În societate puteţi lega cu uşurinţă prietenii noi.
Capricorn
Starea dv. generală este bună, chiar dacă nu vă simţiţi capabil să vă implicaţi în proiecte deosebite. Manifestările impulsive pot determina apariţia unor neînţelegeri în relaţia cu cei din familie. În anturajul apropiat veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere fără a depune un efort deosebit. Proiectele pentru petrecerea timpului liber se vor bucura de succes.
Vărsător
Vă concentraţi mai greu şi riscaţi să faceţi o greşeală care v-ar putea costa în viitorul apropiat. Din fericire, unul dintre prieteni este de partea dv. şi vă va întinde o mână de ajutor. Partenerul de viaţă va avea o realizare, de care va profita întreaga familie. Veţi primi tot felul de propuneri interesante, dar persoana care vi le face nu vă prea trezeşte încrederea.
Peşti
O cunoştinţă încearcă să vă facă greutăţi, ţesând tot felul de intrigi în jurul dv., însă intuiţia vă va ajuta să o contracaraţi. Dacă simţiţi nevoia să staţi de vorbă cu cineva, apelaţi la vechii prieteni. Cineva din anturajul apropiat vă va face o propunere interesantă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. În plan sentimental, trăirile dv. sunt mai profunde decât de obicei.