HoroscopBerbec
Nu vă lăsaţi influenţat de nemulţumirile persoanei iubite, în luarea deciziilor. Energia şi iniţiativa vor fi la nivel maxim. Şi din punct de vedere mental funcţionaţi la limita superioară. Ar fi bine, totuşi, să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Vi se vor repartiza noi sarcini de serviciu, care vor demonstra că superiorii ierarhici vă apreciază calităţile.
Taur
În plan profesional veţi avea multe de făcut, iar rezultatele vor fi pe măsura eforturilor. Se pare că superiorii se bazează pe dv., chiar dacă nu arată întotdeauna acest lucru. Pe cât posibil, evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Relaţia cu partenerul de viaţă nu este nemaipomenită, căci nu reuşiţi să cădeţi de acord asupra mai multor chestiuni.
Gemeni
Aveţi energie suficientă pentru a rezolva tot ceea ce v-aţi propus, dar orice exces vă dăunează. Este posibil să apară unele neînţelegeri în relaţia cu superiorii ierarhici. Pe cât posibil, evitaţi să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere. Cel puţin deocamdată, ar fi bine să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, căci în scurt timp totul se va rezolva de la sine, în favoarea dv.
Rac
Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dv. Veţi avea un bun prilej de a vă face remarcat, dar ar fi bine să daţi dovadă de un pic de modestie. Atmosfera de la serviciu este calmă, iar colegii vă sprijină în tot ce încercaţi să faceţi. Dacă doriţi, puteţi să întreprindeţi ceva nou, care să vă şi placă. Evitaţi să faceţi cheltuieli pe care nu sunteţi sigur că vi le puteţi permite.
Leu
Veţi avea o perioadă ceva mai lejeră, în care vor predomina activităţile de rutină. Este foarte posibil să vi se facă o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. Încercaţi să vă faceţi un program în care să alternaţi eforturile cu odihna. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, deoarece nu veţi reuşi decât să accentuaţi neînţelegerile cu cei din jur.
Fecioară
Sunteţi mai agitat decât de obicei şi nu prea aveţi stare pentru nimic. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi riscante. Sunt o mulţime de lucruri de făcut, dar, cum munciţi cu plăcere, efortul nu vă va obosi. Este posibil ca o activitate începută de mai mult timp să necesite un efort suplimentar. Relaţia cu persoana iubită vă va interesa în mod special. Pe plan social, aveţi satisfacţii neaşteptate.
Balanţă
Aveţi spor în treburile gospodăreşti, aşa că vă va rămâne timp şi pentru ceva relaxare. Prezenţa dv. nu va trece neobservată la o reuniune. În ceea ce priveşte chestiunile profesionale, fiţi mai conştiincios, căci aţi putea avea discuţii cu superiorii. Tot la serviciu, cineva încearcă să vă pună beţe-n roate. Sunteţi dezamăgit din cauza unui eşec financiar, dar vă veţi reveni repede.
Scorpion
Fără să vi se fi întâmplat nimic rău, sunteţi pesimist. Rezultatele unor demersuri pe care le-aţi întreprins întârzie să apară, iar ritmul în care trebuie să munciţi vă dă toate planurile peste cap. Încercaţi o ieşire în societate, fiindcă vă va face bine să vedeţi că alţii au probleme mai mari. Din punct de vedere sentimental, veţi avea o surpriză plăcută. Sunteţi ambiţios şi decis să finalizaţi tot ce aţi început.

Săgetător
Veţi munci mai mult decât de obicei şi vă va deranja faptul că şefii nu par să vă observe meritele. Relaţia cu colegii este bună, iar faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să vă implicaţi în chestiuni deosebite. Activităţile intelectuale vă favorizează. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi tensionată în această perioadă. Ar fi bine să evitaţi discuţiile de orice fel, altfel problemele putându-se agrava.
Capricorn
Cheltuielile sunt destul de mari în această perioadă, dar, cum şansa este de partea dv., reuşiţi să vă descurcaţi cu bine. Este posibil să apară unele noutăţi la locul de muncă, dar pe dv. nu vă vor afecta în niciun fel. O cunoștință mai veche v-ar putea face o ofertă care să vă tenteze, dar ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o hotărâre. Partenerul de viață vă sprijină necondiționat.
Vărsător
La serviciu, reuşiţi să vă puneţi în valoare calităţile, aşa că aveți șanse să vă faceţi apreciat atât de şefi, cât şi de colegi. Aveţi mai multe proiecte pe care doriţi să le puneţi în practică. Vă trebuie un colaborator şi aveţi toate şansele să îl găsiţi. Planurile referitoare la o investiţie serioasă încep să prindă contur. Acordaţi mai mult timp familiei, pe care aţi cam neglijat-o din cauza problemelor profesionale.
Peşti
Energia fizică este peste nivelul obişnuit şi, dacă veţi reuşi să o folosiţi în mod constructiv, este posibil să aveţi rezultate deosebite. La serviciu, veţi avea de depăşit câteva obstacole şi pentru orice nimic va trebui să vă zbateţi mai mult decât de obicei. Încercaţi să o luaţi încetişor şi nu forţaţi nota, chiar dacă vi se pare că sunteţi în situaţia de a vă putea impune punctele de vedere.