Horoscop


Berbec

Sunt şanse mari să finalizaţi o lucrare pe care aţi început-o de mai mult timp. Colegii vă vor acorda tot sprijinul de care aveţi nevoie şi asta vă va ridica mult moralul. În schimb, în plan financiar nu va fi o săptămână nemaipomenită, căci pot să apară unele cheltuieli nedorite. Pe cât posibil, încercaţi să daţi dovadă de mai multă diplomaţie în raporturile cu superiorii ierarhici.

Taur

Nu veţi fi în apele dv., dar întâlnirile cu prietenii şi, în general, activităţile sociale vă vor ajuta să vă recăpătaţi buna-dispoziţie şi încrederea în viitor. Aţi dori mai mult de la partenerul de viaţă, şi faptul că lucrurile nu evoluează chiar aşa cum aţi vrea vă nelinişteşte. Evitaţi să daţi curs suspiciunilor la serviciu, mai ales că în viitorul apropiat aţi putea avea o reuşită pe plan profesional.

Gemeni

Veţi fi tentat să faceţi unele investiţii, dar analizaţi cu atenţie ofertele înainte de a lua o hotărâre. Este posibil ca o persoană pe care o cunoaşteţi de mai mult timp să vă facă o propunere tentantă. Se anunţă o săptămână plină de evenimente neaşteptate din punct de vedere sentimental. Din fericire, surprizele vor fi dintre cele care vă vor face plăcere.

Rac

Situaţia financiară se va îmbunătăţi, căci veţi primi o sumă de bani de la cineva din imediata dv. apropiere. Este posibil şi să primiţi un cadou de la partener. În cazul în care vă simţiţi copleşit de activităţile în care v-aţi implicat, cu siguranţă veţi beneficia de sprijinul colegilor. Iniţiativele în plan sentimental vor fi bine primite de partenerul de viaţă.

Leu

Reuşiţi să fiţi pe fază în tot ceea ce se întâmplă în viaţa personală. Totuşi, dacă aveţi de semnat documente oficiale, prudenţa va trebui pusă pe primul plan, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături. N-ar fi exclus să apară şi unele discuţii cu rudele, în urma cărora veţi reuşi să obţineți unele lămuriri. Pe plan sentimental, totul merge bine şi partenerul vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile.

Fecioară

O mare parte din atenţia dv. se va îndrepta, în această perioadă, spre problemele băneşti. Aveţi mari şanse să obţineţi unele câştiguri mai mult sau mai puţin aşteptate, dar şi să faceţi investiţii inspirate. Familia vă va da un sprijin substanţial în această direcţie. Este posibil să aveţi parte de multă alergătură pentru a pune la punct chestiuni legate atât de familie, cât şi de cariera profesională.  

Balanţă

Dorinţa de a acţiona decisiv este mare, dar traversaţi o perioadă în care nu este indicat să vă asumaţi niciun fel de riscuri. Conjunctura astrală se anunţă favorabilă, în ciuda faptului că nu reuşiţi decât cu mare greutate să vă relaxaţi. Sunteţi în continuare dornic să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse, dar vă lipsesc răbdarea şi perseverenţa pentru a le şi finaliza.

Scorpion

Unele dintre nemulţumirile cu care v-aţi confruntat până acum în cămin se vor rezolva, ceea ce va face ca atmosfera în familie să fie mai relaxată. Şi în plan social veţi avea parte de realizări, chiar dacă nu la nivelul aşteptărilor. În ceea ce priveşte colaborările, acestea par să vă avantajeze, dar va trebui să daţi dovadă de multă răbdare, căci rezultatele nu se vor vedea atât de repede pe cât vă doriţi.

Săgetător

La serviciu, cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o luaţi în serios. Înclinaţia către independenţă vă poate deteriora relaţia cu partenerul, aşa că ar fi bine să-i oferiţi cât mai multe clipe petrecute împreună. Este posibil să apară o problemă de sănătate pe fond nervos. Nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere în faţa colegilor, fiindcă s-ar putea să le pierdeţi sprijinul.

Capricorn

Încheiaţi săptămâna obosit şi stresat, motiv pentru care nu este exclus să aveţi probleme la serviciu şi în relaţia de cuplu. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, mai ales că şi colegii vor fi dispuşi să vă dea o mână de ajutor. Vă implicaţi în prea multe activităţi, şi de aceea sunteţi mai puţin eficient ca de obicei. Dacă plecaţi la drum, nu lăsaţi niciun detaliu neanalizat.

Vărsător

O rudă vă va da nişte informaţii pe care ar trebui să le verificaţi înainte de a le folosi. Oricum, sunteţi cam împrăştiat şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Sănătatea v-ar putea crea unele probleme. La serviciu, va fi foarte multă forfotă, dar acest lucru nu vă va afecta câtuşi de puţin, deoarece veţi fi cu gândurile în altă parte. În a doua jumătate a intervalului vi se propune o colaborare. Nu vă grăbiţi în luarea unei decizii.  

Peşti

Starea dv. generală nu va fi cea cu care i-aţi obişnuit pe cei din jur în ultimul timp. Veţi obosi mai repede, iar consumul nervos va fi mai mare, pentru orice nimic. Este totuşi puţin probabil să aveţi parte de vreo problemă de sănătate. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum. Evitaţi să trageţi sfori sau să vă implicaţi în acţiuni la limita legalităţii, deoarece aţi putea avea neplăceri.