Horoscop


Berbec

Aveţi o capacitate de comunicare foarte bună şi rezolvaţi mai uşor toate problemele. Aveţi succes în societate şi în activităţile legate de cămin. Puteţi face planuri de viitor, pentru că aveţi idei excelente, pe care vi le apreciază atât partenerul de viaţă, cât şi colegii. Ar fi bine să ascultaţi sfaturile unei persoane cu mai multă experienţă. Aveţi o realizare și în plan profesional.

Taur

Puteţi rezolva o problemă financiară care vă frământă de mai multă vreme. S-ar putea ca la începutul intervalului să vi se propună o colaborare. Este momentul să vă consolidaţi relaţiile de prietenie. Profitaţi de această conjunctură favorabilă şi petreceţi mai mult timp cu partenerul de viaţă. N-ar fi exclus ca o persoană din anturajul apropiat să vă facă o propunere tentantă.


Gemeni

Intenţionaţi să vă asumaţi mai multe responsabilităţi la locul de muncă, dar vă temeţi că şefii nu vor fi de acord. Trebuie să încercaţi să fiţi cât mai diplomat posibil pentru a reuşi să vă faceţi foarte bine înţeles. În plan sentimental, lucrurile decurg cum nu se poate mai bine. Relaţiile cu colegii de serviciu se anunţă tensionate, dar în niciun caz nu trebuie să daţi amploare discuţiilor în contradictoriu.

Rac

Şefii vă apreciază, dar să nu vă aşteptaţi la felicitări din partea colegilor, cărora este posibil să nu le fie pe plac faptul că vă descurcaţi foarte bine. În relaţia de cuplu nu este momentul să spuneţi chiar tot ce gândiţi, pentru că aţi putea strica anumite lucruri. Este o perioadă în care nu trebuie să vă suprasolicitaţi, ci să vă găsiţi mai mult timp pentru odihnă. Unul din proiectele mai vechi ar putea prinde contur.

Leu

Entuziasmul este la limita superioară, ceea ce vă va aduce în centrul atenţiei anturajului. Sunteţi ceva mai sensibil decât în mod obişnuit şi v-ar prinde bine să vă petreceţi mai mult timp în compania partenerului. Ar fi de dorit să nu faceţi excese de niciun fel, deoarece acestea v-ar putea crea o stare de oboseală şi de agitaţie spre sfârşitul intervalului. Veți primi răspuns la o solicitare mai veche.

Fecioară

Starea generală este bună, totuşi, atenţie, căci suprasolicitarea vă poate crea probleme de sănătate pe fond nervos. Activităţile practice vă vor da posibilitatea să vă mai relaxaţi într-o oarecare măsură, dar nici aici nu este cazul să exageraţi. Încercaţi să vă faceţi un program echilibrat, în care munca să fie îmbinată cu relaxarea. Temperaţi-vă dorinţa de a câştiga bani cu orice preţ.

Balanţă

În această perioadă veţi avea posibilitatea să comunicaţi cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp. Informaţiile pe care le veţi primi de la aceasta vă vor ajuta să priviţi viaţa într-un mod mai optimist. Va fi nevoie să faceţi câteva drumuri, pentru a rezolva unele probleme legate de cămin. Simţul practic vă ajută să fiţi apreciat de şefi şi de colegi, în egală măsură.

Scorpion

Comunicarea cu cei din jur vă face mare plăcere, căci vă ajută să vă relaxaţi după zilele agitate pe care le-aţi avut. Aţi putea face câteva drumuri, ocazie cu care veţi cunoaşte o persoană ce v-ar putea fi de ajutor în viitor. Interesul pentru relaţia de cuplu va creşte simţitor în această perioadă. Aţi putea afla o veste interesantă referitoare la activitatea dv. profesională.

Săgetător

Vă veţi simţi ceva mai relaxat decât în ultimele zile, dar cum capacitatea de a vă concentra energiile spre un singur scop este destul de scăzută, ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi deosebite. În familie, vor avea loc evenimente care vă vor face plăcere şi vă vor îmbunătăţi considerabil starea de spirit. Ar fi bine să vă consultaţi cu partenerul şi să acordaţi mai mult timp activităţilor din cămin.

Capricorn

Lucrurile vă ies destul de greu, dar asta şi din cauză că sunteţi mai obosit decât de obicei. Oricum, perspectiva imediată este destul de optimistă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi, şi asta vă va ajuta la restabilirea echilibrului interior. La sfârşitul intervalului, veţi fi tentat să vă implicaţi în activităţi deosebite, care să vă satisfacă dorinţa de nou. Partenerul vă impresionează cu o surpriză.

Vărsător

La serviciu, reuşiţi să vă puneţi în valoare calităţile, aşa că aveți șanse să vă faceţi apreciat atât de şefi, cât şi de colegi. Aveţi mai multe proiecte pe care doriţi să le puneţi în practică. Vă trebuie un colaborator şi aveţi toate şansele să îl găsiţi. Planurile referitoare la o investiţie serioasă încep să prindă contur. Acordaţi mai mult timp familiei, pe care aţi cam neglijat-o din cauza problemelor profesionale.

Peşti

Energia fizică este peste nivelul obişnuit şi, dacă veţi reuşi să o folosiţi în mod constructiv, este posibil să aveţi rezultate deosebite. La serviciu, veţi avea de depăşit câteva obstacole şi pentru orice nimic va trebui să vă zbateţi mai mult decât de obicei. Încercaţi să o luaţi încetişor şi nu forţaţi nota, chiar dacă vi se pare că sunteţi în situaţia de a vă putea impune punctele de vedere.