Horoscop


Berbec

Pretenţiile dv. sunt exagerate, şi acest lucru poate genera mici neînţelegeri în relaţia cu partenerul de viaţă. Dacă doriţi o discuţie lămuritoare, ar trebui să daţi dovadă în primul rând de stăpânire de sine. Atmosfera la serviciu va fi plăcută, aşa că eforturile pe care le veţi face nu vă vor obosi. Intuiţia v-ar putea ajuta să luaţi o decizie care îşi va demonstra eficienţa în scurt timp. Începeţi o serie de schimbări în cămin.

Taur

În această perioadă dispuneţi de multă energie fizică, pe care v-o puteţi distribui spre domenii dintre cele mai diverse. Sunteţi foarte interesat de ceea ce se întâmplă la serviciu, dar nu reuşiţi să vă concentraţi la tot ce aveţi de făcut. Ar fi bine dacă aţi apela la sprijinul celor apropiaţi, măcar pentru a vă sfătui asupra deciziilor pe care urmează să le luaţi. Puteţi să vă faceţi liniştit planuri de viitor.

Gemeni

Capacitatea de a lua decizii este maximă. Totuşi, nu ar fi indicat să o folosiţi în domeniul tranzacţiilor financiare. Aţi putea însă să vă ocupaţi de relaţiile cu prietenii, cu condiţia să nu fiţi prea insistent sau poate prea indiscret. Veţi avea de semnat acte sau orice alt fel de documente oficiale, deci mare atenţie, să nu faceţi vreo greşeală. În week-end, mergeţi împreună cu partenerul într-o vizită.

Rac

Fără să vi se fi întâmplat nimic rău, sunteţi pesimist. Rezultatele unor demersuri pe care le-aţi întreprins întârzie să apară, iar ritmul în care trebuie să munciţi vă dă toate planurile peste cap. Încercaţi o ieşire în societate, fiindcă nu se știe niciodată de unde sare iepurele. Din punct de vedere sentimental, veţi avea o surpriză plăcută. Sunteţi ambiţios şi mai decis ca niciodată să finalizaţi tot ce aţi început.

Leu

Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, este posibil ca partenerul să se confrunte cu situaţii dificile, ceea ce vă va afecta şi pe dv. N-ar fi exclus nici să fiţi nevoit să plecaţi la un drum de pe urma căruia să obţineţi beneficii. Vă implicaţi în tot felul de activităţi, căci forma fizică vă permite. Ţineţi cont, totuşi, că sunteţi mai sensibil în această perioadă, şi nu exageraţi.    

Fecioară

Aţi putea face unele mici schimbări în cămin, ceea ce vă va îmbunătăţi starea de spirit. Interesul pentru chestiunile financiare va fi peste nivelul obişnuit în această perioadă. Veţi avea ocazia să faceţi o investiţie sau să semnaţi actele pentru o colaborare pe care o aveaţi în plan de ceva vreme. Ar fi bine să acordaţi mai mult timp partenerului de viaţă, care s-ar putea simţi neglijat.  

Balanţă

Veţi avea o mulţime de controverse cu cei din anturaj, dar acestea se vor finaliza într-un mod care vă favorizează. N-ar fi exclus ca partenerul să se confrunte cu o problemă de serviciu care îl indispune. Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă va da posibilitatea de a vă consolida relaţia de cuplu. Faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă va ajuta în viitor.

Scorpion

Relaţia cu partenerul evoluează cum nu se poate mai bine. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară. Nici starea fizică nu vă va dezamăgi, cel puţin în această perioadă. Totuşi, suprasolicitarea poate genera probleme pe fond nervos. Încercaţi să vă treceţi în program şi o activitate relaxantă. Aveţi succes în plan profesional și câştigaţi încrederea şefilor.

Săgetător

Sunteţi oarecum nemulţumit de tot ce se întâmplă, dar, de fapt, exageraţi. Dacă aţi fi mai conciliant şi mai înţelegător, aţi putea rezolva chiar mai multe decât v-aţi propus. O surpriză plăcută ar putea veni de la nişte prieteni vechi. Starea de nelinişte va fi mare pe tot parcursul săptămânii. Relaţia cu partenerul va fi tensionată din cauza agitaţiei ce vă stăpâneşte. Nu faceţi eforturi mari la serviciu!

Capricorn

Nu vă implicaţi în activităţi fizice deosebite. Starea psihică nu va fi dintre cele mai bune la începutul intervalului. La serviciu este o perioadă foarte agitată pentru dv. şi trebuie să fiţi în formă. Aveţi parte de tot felul de schimbări în plan profesional, dar mai devreme sau mai târziu acestea vă vor avantaja. Este indicat să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoane cu funcţii.

Vărsător

Traversaţi o perioadă bună, însă rezultatele pe care le aşteptaţi se vor vedea ceva mai târziu. Răbdarea va trebui pusă pe primul plan. Din punct de vedere sentimental, aţi putea avea unele realizări. Farmecul personal va ieşi din nou în evidenţă, dar mare atenţie, căci nu este cazul să faceţi schimbări în această direcţie. Pentru a termina la timp proiectele începute, ar fi bine să cereţi ajutorul colegilor.

Peşti

Problemele cu care v-aţi tot confruntat tind să se accentueze. Aţi putea avea şi o realizare de mai mici dimensiuni, care vă va demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Oricum, prietenii vă vor fi de un real sprijin. Prudenţa de care daţi dovadă în general v-ar putea fi de mare folos, căci nu orice persoană amabilă vă doreşte binele. Un coleg s-ar putea să vă solicite ajutorul într-o chestiune delicată.