Get Adobe Flash player

Horoscop

Berbec

Aveţi nevoie de ceva bani, dar şansa nu vă va ajuta într-o prea mare măsură. Ar fi bine să fiţi mai chibzuit cu cheltuielile şi, mai ales, să nu vă implicaţi în activităţi financiare riscante; sunt şanse să rămâneţi lefter. Profitaţi de orice oră liberă pentru a face puţină mişcare şi în felul acesta starea psihică se va îmbunătăţi. În gospodărie vor fi multe de făcut şi totul trebuie tratat cu mare atenţie.    

Taur

Starea generală se îmbunătăţeşte constant şi, chiar dacă nu aveţi multă energie, reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor. Încercaţi să finalizaţi cât mai multe treburi, căci îndemânarea vă va ajuta să faceţi totul într-un timp record. Nu uitaţi că partenerul îşi pune mari speranţe în sprijinul dv. Când plecaţi la cumpărături, gândiţi-vă de două ori înainte de a scoate banii din buzunar.    

Gemeni

Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi considerabil, când veţi primi sprijinul acestora într-o chestiune delicată. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme, dar în ceea ce priveşte viitorul apropiat ar fi bine să nu faceţi cheltuieli mari. Activităţile de divertisment vă vor ajuta să depăşiţi stresul cotidian, dar şi să vă lărgiţi cercul de prieteni. Încercaţi să nu vă neglijaţi partenerul de viaţă.

Rac

Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că puteţi încerca să vă găsiţi noi adepţi pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu vi s-a oferit o ocazie de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum. Starea psihică este destul de bună şi vă susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi.

Leu

Sunteţi nemulţumit de atitudinea celor din jur şi riscaţi să deveniţi impulsiv. E posibil să primiţi o sumă importantă de bani. S-ar putea, însă, ca partenerul de viaţă să nu fie de acord să cumpăraţi un obiect de valoare. Ca să evitaţi o ceartă, cel mai bine ar fi să nu luaţi o decizie în pripă. La locul de muncă, veţi avea de luat hotărâri sau de făcut faţă unei provocări.

Fecioară

Vă enervaţi la serviciu, pentru că nu reuşiţi să vă terminaţi treaba la timp. Apelaţi cu încredere la ajutorul colegilor. Ar fi bine să îi arătaţi persoanei iubite mai multă afecţiune. Nu vă lăsaţi acaparat de problemele personale. Aveţi sentimentul că un colaborator încearcă să vă tragă pe sfoară şi sunteţi pus pe ceartă. Ar fi bine să discutaţi calm, până lămuriţi situaţia.

Balanţă

Energia este sub nivelul obişnuit, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în prea multe activităţi practice. Este bine să ştiţi că va trebui să faceţi faţă unor situaţii mai ciudate în această perioadă. Este însă sigur că vă veţi descurca de minune. Prietenii vă vor face o invitaţie, pe care o veţi onora cu plăcere. Cheltuielile pe care le veţi efectua pentru divertisment vor fi destul de mari.

Scorpion

Activităţile sociale vor fi prioritare pentru dv. în această perioadă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil şi nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente în compania acestora. Vi se va da ocazia să reveniţi asupra unei decizii pe care aţi luat-o de mai mult timp şi care nu v-a prea adus beneficii. Ar fi bine să nu încercaţi să vă descurcaţi singur, ci să ţineţi cont şi de sfaturile colegilor.

Săgetător

Pe plan profesional, calităţile dv. vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună şefilor. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dv., pe care le vor susţine fără rezerve. În cămin sunt multe de făcut, aşa că e timpul să luaţi în sfârşit taurul de coarne. Persoana iubită vă sprijină necondţionat.

Capricorn

În această perioadă, doriţi să faceţi foarte multe, dar, contrar obiceiului, ideile vă sunt cam împrăştiate şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi cam tensionată şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Şi relaţia cu colaboratorii ar putea să vă ridice nişte probleme. Sunteţi în faţa unei schimbări de direcţie, dar nu sunteţi foarte sigur încotro trebuie să mergeţi.

Vărsător

V-aţi propus să faceţi ceva folositor pentru casă. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. În partea a doua a intervalului s-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate, trecătoare. Ar fi bine să acordaţi mai mult timp odihnei şi relaţiilor sentimentale. Nu sunteţi mulţumit de nimic şi ţineţi neapărat să schimbaţi ceva în viaţa dv. S-ar putea să nu reuşiţi să obţineţi un împrumut după care aţi alergat în ultimele zile.   

Peşti

În familie va fi agitaţie şi nu veţi putea să vă relaxaţi aşa cum v-aţi propus. Nu este cazul să încercaţi discuţii lămuritoare, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Sunteţi implicat în chestiuni mult prea importante, aşa că încercaţi să vă canalizaţi energia spre activităţile pe care le consideraţi prioritare. Relaţiile cu persoanele mai în vârstă nu vă sunt favorabile, aşa că, pe cât posibil, evitaţi-le!

Traducere