CSŞ Caransebeș a câștigat Trofeul „Gheorghe Ola“ cu golaveraj 40-0!


În Sala de sport a oraşului Anina a avut loc sâmbătă, 7 noiembrie, faza județeană a Memorialului „Gheorghe Ola” la fotbal, pentru copii sub 10 ani, născuți după 1 ianuarie 2006. Cinci echipe au luptat pentru titlul de campioană județeană și pentru posibilitatea de a reprezenta Caraș-Severinul la faza de zonă, programată în perioada 1-4 decembrie. Au jucat în sistem turneu, fiecare cu fiecare, Clubul Sportiv Școlar Caransebeș, Viitorul Prigor, CSM Școlar Reșița, AS Mundo Club Reșița și gazdele de la Viitorul Anina.

Cea mai bună dintre participante s-a dovedit a fi echipa Clubului Sportiv Școlar Caransebeș, elevii profesorului Ion Bica învingând toate partenerele de întrecere: cu 2-0 pe CSM Școlar Reșița, 13-0 pe Viitorul Prigor, 7-0 pe Viitorul Anina și 18-0 pe Mundo Club Reșița.

În urma acestor rezultate, micii gugulani au câștigat detașat întrecerea, având patru victorii din tot atâtea posibile, nu mai puțin de 40 de goluri marcate și niciunul primit! Astfel, CSŞ Caransebeș și-a câștigat pe deplin dreptul de a reprezenta județul Caraș-Severin la faza de zonă a Memorialului „Gheorghe Ola”. Caransebeșenii s-au întors acasă și cu două premii speciale: Mirel Țuțul a devenit golgheterul competiției, cu 18 goluri marcate, iar Antonio Ivașcu a fost desemnat, pe bună dreptate, cel mai bun portar al turneului.

Profesorul Ion Bica a mizat pe următorul lot: Antonio Ivaşcu, Matei Avasilchioaie – portari; Sebastian Avramescu, Andrei Pârvănescu, Mirel Ţuţul, Riccardo Mario, Laurenţiu Buţă, Albert Ştefanovici, Eduard Radu, Patrik Măranu şi Alexandru Gâlcuie – jucători de câmp.

Marian CĂRĂVAN

Foto: Florin ŞTIUBE