Horoscop


Berbec

Reuşiţi să vă organizaţi şi să fiţi foarte punctual în rezolvarea sarcinilor. Rezervaţi-vă totuşi timp şi pentru partener, fiindcă vă va simţi lipsa dacă vă lăsaţi furat de muncă. Daţi dovadă de creativitate şi intuiţie în viaţa personală. Dacă plănuiaţi să faceţi schimbări în cămin sau să vă implicaţi într-un proiect de anvergură, este recomandat să începeţi chiar acum.

Taur

E cazul să vă oferiţi câteva clipe de linişte şi relaxare alături de partener. Aveţi grijă la sănătate, pentru că vă pândeşte o stare de disconfort, ceea ce, după atâta stres, era inevitabil. Nu este obligatoriu să cheltuiţi bani pentru a vă simţi bine; invitaţi-vă partenerul de viaţă la o plimbare sau dedicaţi-i week-end-ul. Pe plan profesional veţi avea parte de o realizare care vă va întări moralul.

Gemeni

Creativitatea şi răbdarea pe care le afişaţi vă recomandă pentru a lucra cu persoane mai tinere sau mai puţin experimentate. Veţi juca rol de mentor, iar asta vă dă o încredere deosebită în forţele proprii. Vreţi să vă exprimaţi exact aşa cum simţiţi şi să nu vi se impună restricţii pe niciun plan. Rutina zilnică va fi înlocuită cu activităţi pe care aproape că le-aţi uitat.

Rac

Sunteţi hotărât să începeţi un nou drum alături de partenerul de viaţă. Sunteţi convins că aţi găsit răspunsul la o chestiune delicată şi tocmai de aceea vreţi să vă faceţi planuri de viitor. Această perioadă va reprezenta un nou început. La serviciu, cunoştinţele pe care le-aţi dobândit în ultima vreme vă vor fi de folos pentru a înfrunta viitoarele situaţii dificile.

Leu

Sunteţi mai energic decât până acum, mai plin de iniţiative, mai dornic de a vă implica în activităţi noi. Ar fi bine, totuşi, să o luaţi mai încet, în caz contrar nu veţi reuşi să finalizaţi nimic. Ar fi de dorit să nu reacţionaţi fără o matură chibzuinţă şi, mai ales, să nu daţi curs impulsivităţii verbale. Partenerul de viaţă vă sprijină, iar un prieten este dispus chiar să vă ajute financiar la nevoie.

Fecioară

Vi se vor aduce la cunoştinţă tot felul de propuneri interesante, dar persoana care vi le face nu vă prea trezeşte încrederea. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Orice discuţie în contradictoriu poate avea urmări neplăcute. În plan sentimental, trăirile dv. sunt deosebit de profunde în această perioadă.

Balanţă

Aţi putea să iniţiaţi activităţi noi, dar fiţi atent şi nu vă asumaţi riscuri prea mari, căci o surpriză neplăcută este posibilă oricând. Ideile dv. sunt excelente, dar condiţia pentru a avea rezultate bune este de a nu vă lăsa pradă primului impuls. Activităţile intelectuale vă vor avantaja, căci vă vor da ocazia să vă puneţi în evidenţă inteligenţa, inspiraţia şi spiritul practic. Pe plan sentimental staţi minunat.   

Scorpion

Faceţi eforturi financiare mari pentru a vă petrece în mod plăcut timpul liber. Sunteţi ceva mai romantic, aşa că veţi reuşi să vă bucuraţi de fiecare moment petrecut în compania persoanei iubite. Calităţile dv. vor ieşi în evidenţă, în timp ce popularitatea în rândul persoanelor de sex opus creşte. Aţi putea să faceţi chiar o cucerire cu ocazia unui drum. La serviciu, tensiunile din colectiv duc la discuţii aprinse.

Săgetător

Partenerul se va confrunta cu o situaţie mai dificilă, iar sprijinul dv. i-ar putea fi de un real folos. Veţi avea tot felul de discuţii cu rudele apropiate, pe teme de interes comun, şi vă veţi susţine cu înverşunare punctul de vedere. Nu se vor rezolva chiar toate aşa cum vă doriţi, dar, cu siguranţă, în ceea ce vă priveşte, finalul va fi fericit. Dacă vreţi să plecaţi la drum, atenţie la acte!

Capricorn

Dacă doriţi să faceţi unele mici schimbări în viaţă, situaţia vă avantajează, cu condiţia să nu exageraţi. Este posibil să vă confruntaţi cu ceva probleme care vă vor ţine cu sufletul la gură o bună bucată de vreme. Şansa e de partea dv., aşa că aţi putea să demaraţi o activitate mai deosebită, pe care o aveţi în vedere de mai mult timp. Evitaţi acţiunile care necesită efort şi putere de concentrare.

Vărsător

Sunteţi apreciat de şefi pentru felul în care vă faceţi treaba şi pentru dăruirea pe care o demonstraţi. Vă bucuraţi şi de respectul colegilor, iar cei din familie sunt foarte mândri de reuşitele dv. Totuşi, ar trebui să o lăsaţi mai moale cu treburile de la serviciu şi să vă mai păstraţi din energie şi pentru activităţile din cămin. S-ar putea să nu vă iasă o colaborare, din cauza unei situaţii neprevăzute.

Peşti

Aveţi tendinţa să fiţi irascibil din cauza oboselii. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că nu vă aflaţi într-o stare potrivită pentru a face faţă unor dispute. Încercaţi să mai treceţi cu vederea anumite lucruri şi să fiţi mai optimist în ceea ce priveşte viitorul. Sunteţi predispus la mici probleme de sănătate, de aceea ar fi bine să duceţi un regim de viaţă echilibrat.