„Cupa 1 Decembrie” a venit odată cu Moş Nicolae


Sâmbătă, 7 decembrie, în organizarea prof. Ioan Rein, la Clubul Copiilor din Caransebeş s-au desfăşurat întrecerile „Cupei 1 Decembrie 1918”, la tenis de masă, şah şi gimnastică acrobatică, competiţie la care au participat elevi de la şcolile şi liceele din municipiu.

La gimnastică acrobatică, la clasele I-II, s-a impus Oana-Estera Rein, din clasa a II, Şcoala Generală Nr. 2; la clasele III-IV, câştigătoare a fost desemnată Graţiela Mirăuţe, clasa a IV-a, Şcoala Generală Nr. 2; la clasele V-VIII, a câştigat Daiana Sadovan, clasa a VIII-a, Liceul Pedagogic „C.D. Loga”. La tenis de masă, fete, la competiţia rezervată elevelor din clasele I-IV, învingătoare a fost Heidy-Olimpia Rein, din clasa a II-a de la Şcoala Generală Nr. 2; la clasele V-VIII, a câştigat Ana Gavrilovici, clasa a VII-a, Liceul Pedagogic „C.D. Loga”; la clasele IX-XII, competiţia a fost câştigată de Estera Gavrilovici, clasa a X-a, Liceul Pedagogic „C.D. Loga”; la competiţia destinată băieţilor, la clasele I-IV s-a impus Nicu Gavrilovici, clasa a III-a, Liceul Pedagogic „C.D. Loga”; la clasele V-VIII, învingător a fost David Gavrilovici, clasa a VI-a, Liceul Pedagogic „C.D. Loga”; la clasele IX-XII, a câştigat Timotei Gavrilovici, clasa a IX-a, Liceul Pedagogic „C.D. Loga”. Competiţia la şah a fost adjudecată de Sebastian Istrate, din clasa a VI-a, de la Şcoala Generală Nr. 2.

Dacă uvertura competiţiei le-a avut în prim-plan pe micuţele gimnaste, care au prezentat un frumos program de piramide acrobatice şi execuţii individuale, încheierea a aparţinut seniorilor – foştii elevi, părinţi, studenţi sau susţinători ai Cercului de tenis de masă, întrecerea la această disciplină fiind câştigată de Nicolae Mureşan, în vârstă de 52 de ani, din comuna Sacu.

Ocupanţii primelor trei locuri au fost răsplătiţi cu diplome, cupe şi premii asigurate cu sprijinul financiar oferit de Primăria Caransebeş, însuşi primarul Marcel Vela fiind, în urmă cu ceva vreme, elevul profesorului Ioan Rein.

Sorin ROGOZ