Horoscop


Berbec

Vă aşteaptă o săptămână bună, căci veţi fi deosebit de eficient. Aţi putea obţine realizări în activităţi comerciale sau artistice. O vizită în week-end vă va face plăcere şi vă va ajuta să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Ar fi de dorit să daţi dovadă de prudenţă în cazul în care vreţi să faceţi o investiţie. S-ar putea să fiţi dezamăgit din cauza unei colaborări care nu merge conform aşteptărilor.

Taur

            Cineva din familie are nevoie de sprijinul dv. într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul singur. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, aceasta este suficient de bună pentru a compensa neplăcerile cotidiene.

Gemeni

Aveţi succes în activitatea profesională, dar şi în treburile gospodăreşti. Ar fi bine să ţineţi seama şi de părerile unei persoane mai în vârstă. Aveţi grijă să nu începeţi prea multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu le puteţi duce pe toate la bun sfârşit. Veţi primi vizita unui prieten cu care nu v-aţi mai văzut demult. Încercaţi să acordaţi mai multă atenţie familiei.

Rac

O serie de probleme pe care nu le-aţi rezolvat la timpul potrivit vor deveni urgente. Veţi avea o agendă încărcată, dar dispuneţi de forţă suficientă pentru a face faţă situaţiei. Simţul posesiunii şi dorinţa de a fi cât mai autoritar vă pot aduce unele neplăceri în relaţia cu persoana iubită. Ar trebui să fiţi mai indulgent, altfel veţi pierde un sprijin important în acţiunile pe care doriţi să le întreprindeţi.

Leu

Cu banii staţi destul de bine şi, în plus, veţi avea ceva câştiguri venite din activităţi extraprofesionale. Veţi avea parte de tot felul de discuţii în familie legate de proiecte comune şi ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. O mulţime de activităţi domestice vor deveni urgente şi va trebui să vă schimbaţi. Sunteţi mai autoritar, ceea ce va fi în folosul dv.

Fecioară

Dispuneţi de multă tenacitate şi putere de muncă şi veţi face o bună impresie la serviciu. O persoană cu funcţie vă apreciază şi doreşte să vă susţină iniţiativele. Câştigurile vor veni atât de la locul de muncă, cât şi din colaborări. Energia fizică este sub nivelul obişnuit, aşa că ar fi bine să vă stabiliţi cu atenţie priorităţile. Acordaţi mai multă atenţie comunicării cu partenerul de viaţă.

Balanţă

Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară. La serviciu vă puteţi ocupa de mai multe sarcini şi aveţi ambiţia să terminaţi lucrări mai vechi. Este o perioadă favorabilă comunicării cu cei tineri din familie. Ar fi bine însă să nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le puteţi respecta. Aveţi tendinţa să vă lăsaţi dominat de sentimente şi să deveniţi subiectiv.

Scorpion

Intenţionaţi să faceţi o ieşire cu prietenii, dar ar fi bine să nu uitaţi că aveţi şi treabă acasă. Sunteţi inspirat şi rezolvaţi probleme dificile. N-ar strica, totuşi, să ţineţi seama de sfaturile partenerului de viaţă. O rudă apropiată vă cere ajutorul într-o problemă de sănătate. Sunteţi stresat de ritmul intens de muncă, deveniţi irascibil şi aveţi tendinţa să vă certaţi chiar şi cu cei dragi.

Săgetător

Aveţi idei originale, cu care partenerul de viaţă este de acord. Ar trebui să profitaţi de şansele care se ivesc în această săptămână. Aveţi spor la treabă şi sunteţi hotărât să nu lăsaţi nimic neterminat. S-ar putea să aveţi mici probleme financiare, dar vă ajută un prieten. Dacă doriţi să intraţi într-o colaborare, ascultaţi sfaturile unei persoane apropiate, de încredere.

Capricorn

Aveţi tendinţa de a vă enerva din orice, şi acest lucru poate accentua starea de nelinişte, de iritare. Nu este cazul să daţi curs pornirilor impulsive, deoarece aţi putea avea surprize neplăcute, mai ales în ceea ce priveşte relaţia cu familia. Ceva bani veţi câştiga, dar, fie veţi avea cheltuieli mari, fie veţi avea parte de o pierdere. Ascultaţi cu atenţie şi ţineţi cont de sfaturile celor din jur!

Vărsător

Cheltuielile vor fi mari, iar investiţiile pe care le aveţi în plan vă vor goli buzunarele. Gândiţi-vă bine înainte de a scoate banii din portofel, deoarece aţi putea avea neplăceri. Întâlnirile cu prietenii vor fi cât se poate de binevenite, căci vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi şi să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Rezolvarea problemelor de la serviciu vă va preocupa în mod special.

Peşti

Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar sunt şanse mari ca în scurt timp să reuşiţi să vă echilibraţi balanţa de venituri şi cheltuieli. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi, căci o rudă apropiată vă va anunţa că a finalizat o activitate începută de mai mult timp. N-ar fi exclus nici ca partenerul de viaţă să vă aducă la cunoştinţă o realizare pentru care vă veţi bucura împreună.