Horoscop


Berbec

Unele lucrări pe care nu le-aţi rezolvat când trebuia vă vor răpi mai mult timp decât aţi putea crede. Capacitatea de concentrare va fi mai scăzută, aşa că evitaţi să luaţi decizii importante. Este o perioadă în care ar fi bine să ţineţi cont de intuiţie. Veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Partenerul va avea unele realizări de care vă veţi bucura împreună.

Taur

Nu este exclus să apară un obstacol neaşteptat în calea finalizării unuia dintre proiectele dv., dar nu trebuie să vă impacientaţi. Se va găsi cineva să vă dea o mână de ajutor. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, încercaţi pe cât posibil să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu aceasta şi totul va fi bine. N-ar fi exclus ca pe acasă să apară câte ceva de reparat.

Gemeni

Nici nu aţi terminat bine o lucrare importantă şi deja vă gândiţi să începeţi alta, spre nemulţumirea întregii familii. Ar fi mai bine să nu exageraţi cu munca. Acordaţi-le mai multă atenţie celor apropiaţi! Aţi putea rezolva una dintre problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, ceea ce vă va aduce aprecierea superiorilor ierarhici. În plan financiar, totul decurge normal.

Rac

S-ar putea să rataţi un obiectiv important şi să deveniţi irascibil. Nu vă descărcaţi nervii pe familie, ci încercaţi să căutaţi cauzele eşecului. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă. Nu reuşiţi să vă încadraţi în programul de la serviciu, spre nemulţumirea şefilor şi a colegilor. Vă cam lipseşte entuziasmul, ceea ce ar putea să vă creeze neplăceri în relaţiile cu prietenii.

Leu

Este foarte posibil să plecaţi la drum, ceea ce va fi în avantajul dv., pentru că veți avea ocazia să folosiţi în mod eficient surplusul de energie de care dispuneţi. Vi se va face o propunere pentru o colaborare deosebit de interesantă şi avantajoasă. Descoperiţi în jur oameni optimişti, care au o viziune lejeră asupra vieţii, şi veţi reuşi să vă adaptaţi imediat acestui stil de viaţă.

Fecioară

Reuşiţi să fiţi mai eficient în toate mediile în care vă desfăşuraţi activitatea, ceea ce vă face mai încrezător. Veţi lăsa o bună impresie unor persoane care vă vor fi de un real folos într-o situaţie ce va apărea nu peste mult timp. Dacă veţi fi dispus să faceţi un efort şi să vă organizaţi cu atenţie programul, veţi reuşi să vă descurcaţi cât se poate de bine în orice împrejurare.

Balanţă

Energia fizică nu este la limita superioară, aşa că nu este cazul să exageraţi muncind prea mult de unul singur. Neînţelegerile pe care le-aţi avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Dacă pe acasă se fac lucrări de reparaţii sau reamenajări, acestea vor putea fi finalizate. O rudă vă oferă un ajutor financiar neaşteptat, ca să vă redresaţi bugetul.

Scorpion

Activităţile intelectuale vă avantajează, dându-vă posibilitatea de a vă pune în valoare inteligenţa şi inspiraţia. Situaţia financiară nu se arată nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Este foarte posibil să vi se propună o colaborare care vă va tenta. Totuşi, studiaţi cu atenţie toate detaliile. Sunteţi preocupat de relaţiile sentimentale şi doriţi să faceţi unele schimbări în acest plan.

Săgetător

Veţi avea ocazia să vă vedeţi cu un colaborator pentru a pune la punct proiecte de interes comun. Ar putea să apară unele discuţii legate de bani, dar intervenţia partenerului vă va salva de la o dispută obositoare. Timpul petrecut în compania celor apropiaţi vă va remonta. În week-end, primiţi o veste care vă pune serios pe gânduri şi vă va schimba absolut toate planurile.

Capricorn

Situaţia dv. financiară va înregistra o îmbunătăţire în această perioadă, ceea ce vă va face mai optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se va îndrepta în mod special interesul dv. Anturajul joacă un rol important în manifestarea calităţilor de care daţi dovadă. Pe cât posibil, nu daţi curs impulsivităţii de moment. Nu e exclus să faceți mai multe drumuri scurte, în interes personal.

Vărsător

În anturajul dv. apropiat se va dezbate un proiect care v-ar putea interesa mai mult decât vă imaginaţi. Aveţi în plan diverse activităţi recreative, care vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi după agitaţia zilelor trecute. La serviciu, nu grăbiţi mersul evenimentelor, dacă doriţi ca succesul să fie stabil. Mintea elaborează planuri excelente, ce abia aşteaptă să fie puse în practică.

Peşti

E posibil să vi se facă o propunere de colaborare pe care sunteţi tentat să o acceptaţi, în ciuda faptului că nu va fi un proiect lesne de pus în practică. Până la urmă se va găsi o soluţie care să mulţumească pe toată lumea. Din punct de vedere sentimental, situaţia vă favorizează. Sunt şanse mari să vă îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul de viaţă sau chiar să faceţi noi cuceriri.