Horoscop


Berbec

Cineva din familie are nevoie de sprijin într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, aceasta este suficient de bună pentru a compensa neplăcerile cotidiene.    

Taur

Vă aşteaptă o săptămână bună, căci se va dovedi că aveţi o intuiţie deosebit de eficientă. Aţi putea obţine realizări nesperate în activităţi comerciale sau artistice. O vizită neaşteptată vă va face mare plăcere şi vă va ajuta să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Ar fi de dorit să daţi dovadă de prudenţă în cazul în care doriţi să faceţi o investiţie. Pe plan sentimental, totul decurge normal.  

Gemeni

Aveţi energie suficientă pentru a rezolva tot ceea ce v-aţi propus, dar orice exces vă dăunează. Este posibil să apară unele neînţelegeri în relaţia cu superiorii ierarhici. Pe cât posibil, evitaţi să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere. Cel puţin deocamdată, ar fi bine să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, căci în scurt timp se va rezolva totul de la sine.

Rac

Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dv. Veţi avea un bun prilej de a vă face remarcat, dar ar fi bine să daţi dovadă de un pic de modestie. Atmosfera de la serviciu este calmă, iar colegii vă sprijină în tot ce încercaţi să faceţi. Dacă doriţi, puteţi să întreprindeţi ceva nou, care să vă şi placă. Evitaţi să faceţi cheltuieli pe care nu vi le puteţi permite.  

Leu

Entuziasmul este la limita superioară, ceea ce vă va aduce în centrul atenţiei anturajului. Sunteţi ceva mai sensibil decât în mod obişnuit şi v-ar prinde bine să vă petreceţi mai mult timp în compania partenerului. Ar fi de dorit să nu faceţi excese de niciun fel, deoarece v-ar putea crea o stare de oboseală şi de agitaţie spre sfârşitul intervalului.

Fecioară

Starea generală este bună, totuşi, atenţie, căci suprasolicitarea vă poate crea probleme de sănătate pe fond nervos. Activităţile practice vă vor da posibilitatea să vă mai relaxaţi într-o oarecare măsură, dar nici aici nu este cazul să exageraţi. Încercaţi să vă faceţi un program echilibrat, în care munca să fie îmbinată cu relaxarea. Temperaţi-vă dorinţa de a câştiga bani cu orice preţ.

Balanţă

Daţi dovadă de mai multă sensibilitate decât în mod obişnuit, iar micile neînţelegeri cu persoana iubită vă marchează puternic. Spre sfârşitul intervalului, vă veţi simţi mai relaxat în plan sentimental. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu, indiferent de domeniu. Activităţile de divertisment vor fi prioritare, dându-vă ocazia să depăşiţi cu uşurinţă neplăcerile din ultimul timp.

Scorpion

Cheltuielile vor fi mari, probabil chiar peste aşteptări. Nu vă implicaţi în niciun caz în activităţi financiare riscante. În ceea ce priveşte activităţile de divertisment, aveţi toate şansele să vă puneţi în practică proiecte pe care le-aţi făcut în compania partenerului de viaţă. Sfaturile celor din familie se vor dovedi inspirate, aşa că n-ar fi rău să le ascultaţi. Din cauza stresului, sunteţi predispus la probleme de sănătate.

Săgetător

Nemulţumirile pe care le aveţi pot genera discuţii obositoare şi, în plus, sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă aţi fi mai înţelegător, mai tolerant. Posibile cheltuieli în compania partenerului. Sunteţi stresat din cauza unor probleme de serviciu. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriți să întreprindeţi, dar mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Nu sunteţi în forma cea mai bună, iar activităţile în care sunteţi implicat vă solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia vă va ajuta să vă descurcaţi cel puţin satisfăcător. Comunicarea cu prietenii nu vă mulţumeşte. Fiţi prudent şi nu acceptaţi orice doar de dragul schimbării. Veţi cheltui o mulţime de bani. Fiţi cu mare băgare de seamă, căci nu e exclus să vă păcălească cineva.

Vărsător

Colaborările v-ar putea aduce unele satisfacţii în plan material, dar va fi nevoie de eforturi mari. Drumurile vă vor avantaja, indiferent că este vorba de chestiuni de serviciu sau personale. În această perioadă, sunteţi mai impulsiv şi riscaţi să aveţi tot felul de neînţelegeri cu cei din jur. Pe cât posibil, cenzuraţi-vă pornirile critice, care nu vor face decât să vă încurce planurile.

Peşti

La serviciu va fi mare agitaţie, deoarece veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile. Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar trebui să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Dozaţi-vă cu grijă eforturile, fiindcă altfel nu veţi reuşi să vă descurcaţi la nivelul aşteptărilor. S-ar putea să vă loviţi de probleme financiare, dar nu este cazul să vă lăsaţi demoralizat.