Horoscop


Berbec

Aveţi o capacitate de comunicare foarte bună şi rezolvaţi mai uşor toate problemele. Aveţi succes în societate şi în activităţile legate de cămin. Puteţi face planuri de viitor, pentru că aveţi idei excelente, pe care vi le apreciază atât partenerul de viaţă, cât şi colegii. Ar fi bine să ascultaţi sfaturile unei persoane cu mai multă experienţă. Aveţi o realizare în plan profesional.

Taur

Puteţi rezolva o problemă financiară care vă frământă de multă vreme. S-ar putea ca la începutul intervalului să vi se propună o colaborare. Este momentul să vă consolidaţi relaţiile de prietenie. Profitaţi de această conjunctură favorabilă şi petreceţi mai mult timp şi cu partenerul de viață. N-ar fi exclus ca o persoană din anturajul apropiat să vă facă o promisiune tentantă.

 Gemeni

Evitaţi să vă implicaţi în speculaţii financiare, căci nu vă avantajează. Dacă totuşi nu vă puteţi opune tentaţiei, limitaţi-vă la sume mici. Dialogul cu cei din jur vă va ajuta să luaţi decizii cel puţin rezonabile. Evitaţi excesele de orice fel, deoarece aţi putea avea unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Faceţi faţă greu cheltuielilor din cămin, care par a nu se mai termina.

Rac

Ocaziile de a vă petrece timpul într-un mod plăcut nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Starea fizică şi psihică este excelentă. Energia şi îndemânarea vă ajută să rezolvaţi o mulţime de treburi, într-un timp extrem de scurt. Nu este momentul să apelaţi la colaboratori! Este foarte posibil să faceţi o bună impresie unei anumite persoane, care vă va fi de folos în viitorul apropiat.

Leu

Colaborările vă vor avantaja într-o bună măsură, dar ar fi bine să nu vă grăbiţi să acceptaţi chiar orice propunere ce vi se va face. Veţi avea posibilitatea să puneţi la punct un proiect important. Poate fi vorba de o lucrare la serviciu. Traversaţi o perioadă în care, în familie, vor avea loc câteva evenimente care vă vor suprasolicita, dar cărora le veţi face faţă cu bine.

Fecioară

Nu vor ieşi toate aşa cum vă doriţi, dar acest lucru nu vă va deranja prea tare. Veţi avea unele discuţii constructive cu partenerul, referitoare la programul pentru timpul liber. Până la urmă, veţi reuşi să îl convingeţi să vă accepte punctele de vedere. În cazul în care aveţi de gând să faceţi o investiţie de mai mari dimensiuni, gândiţi-vă şi la ceea ce implică acest lucru pentru viitor.

Balanţă

Veţi avea o mulţime de controverse cu cei din anturaj, dar acestea se vor finaliza într-un mod care vă favorizează. N-ar fi exclus ca partenerul să se confrunte cu o problemă de serviciu care îl indispune. Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă va da posibilitatea de a vă consolida relaţia de cuplu. Faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă va ajuta în viitor.

Scorpion

Relaţia cu partenerul evoluează cum nu se poate mai bine. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară. Nici starea fizică nu vă va dezamăgi, cel puţin în această perioadă. Totuşi, suprasolicitarea poate genera probleme pe fond nervos. Încercaţi să vă treceţi în program şi o activitate relaxantă. Aveţi succes în plan profesional și câştigaţi încrederea şefilor.

Săgetător

Vă veţi simţi ceva mai relaxat decât în ultimele zile, dar cum capacitatea de a vă concentra energiile spre un singur scop este destul de scăzută, ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi deosebite. În familie, vor avea loc evenimente care vă vor face plăcere şi vă vor îmbunătăţi considerabil starea de spirit. Ar fi bine să vă consultaţi cu partenerul şi să acordaţi mai mult timp activităţilor în cămin.

Capricorn

Lucrurile vă ies destul de greu, dar asta şi din cauză că sunteţi mai obosit decât de obicei. Oricum, perspectiva imediată este destul de optimistă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi, şi asta vă va ajuta la restabilirea echilibrului interior. La sfârşitul intervalului, veţi fi tentat să vă implicaţi în activităţi deosebite, care să vă satisfacă dorinţa de nou. Partenerul vă impresionează cu un cadou.

Vărsător

Cheltuielile vor fi peste nivelul aşteptărilor, dar nici câştigurile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Va trebui să faceţi o mulţime de drumuri pentru rezolvarea unor probleme personale, destul de plictisitoare. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăţi. În ultima vreme, aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic şi că toate vă sunt potrivnice. Vă indispune un eşec într-o colaborare care se încheie prost.  

Peşti

Este posibil să câştigaţi o sumă de bani din colaborări, ceea ce vă va ajuta să faceţi faţă cheltuielilor din această perioadă şi chiar să vă satisfaceţi unele capricii. Relaţiile cu prietenii evoluează cel puţin mulţumitor, în ciuda faptului că sunteţi mai suspicios decât de obicei. Nu este exclus ca partenerul să aibă probleme de sănătate şi să vă solicite ajutorul, în a doua parte a intervalului.