Horoscop


Berbec

În plan afectiv, nu aveţi de ce vă plânge, deşi entuziasmul sentimental este sub nivelul obişnuit. Veţi fi tentat să vă implicaţi în activităţi pe care nu veţi dori să i le dezvăluiţi partenerului, dar în acest caz nu faceţi decât să vă complicaţi singur existenţa. Ar fi bine ca, înainte de a lua o decizie, să cereţi sfatul persoanei iubite, măcar formal. Doriţi să vă afirmaţi şi faceţi eforturi mari la serviciu.

Taur

Nu este o perioadă bună pentru a vă implica în speculaţii, deoarece este posibil să aveţi parte de tot felul de încurcături. De asemenea, fiţi cu mare băgare de seamă, căci există o persoană care încearcă să vă pună beţe-n roate. Relaţia cu prietenii evoluează cum nu se poate mai bine, aşa că puteţi spera la sprijinul lor în orice situaţie. Nu este cazul să vă asumaţi riscuri, mai ales financiare.

Gemeni

Este o perioadă destul de dificilă, în care aveţi multe de rezolvat. Principala problemă s-ar putea să fie de natură sentimentală, dar nu este cazul să vă faceţi griji. Sunteţi hotărât şi plin de energie, aşa că reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor. Evitaţi speculaţiile financiare! Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Veţi primi o invitaţie căreia n-ar strica să-i daţi curs.

Rac

Dorinţa şi capacitatea de a vă manifesta în societate vor face ca popularitatea dv. să atingă un maxim în această perioadă. Veţi avea nenumărate ocazii de a vă face noi prieteni sau de a obţine susţinerea necesară pentru punerea în practică a proiectelor pe care le aveţi în vedere. Nu este exclus ca o rudă apropiată să aibă o realizare mai deosebită. Sunteţi hotărât să faceţi câteva schimbări în cămin.

Leu

Veţi avea o perioadă ceva mai lejeră, în care vor predomina activităţile de rutină. Este foarte posibil să vi se facă o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. Încercaţi să vă faceţi un program în care să alternaţi eforturile cu odihna. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, deoarece nu veţi reuşi decât să accentuaţi neînţelegerile cu cei din jur.

Fecioară

Sunteţi mai agitat decât de obicei şi nu prea aveţi stare pentru nimic. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi riscante. Sunt o mulţime de lucruri de făcut, dar, cum munciţi cu plăcere, efortul nu vă va obosi. Este posibil ca o activitate începută de mai mult timp să necesite un efort suplimentar. Relaţia cu persoana iubită vă va interesa în mod special. Pe plan social, aveţi satisfacţii neaşteptate.

Balanţă

Sunteţi oarecum nemulţumit de felul în care evoluează lucrurile în familie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu este exclus, însă, ca o rudă apropiată să aibă o problemă mai delicată, care se va rezolva din mers. O activitate de divertisment, dar şi prezenţa partenerului v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi. La începutul intervalului, vă indispune o problemă minoră de sănătate.

Scorpion

La serviciu veţi avea parte de o săptămână obişnuită, chiar dacă vă va fi destul de greu să vă adaptaţi la toate sarcinile. În ceea ce priveşte timpul liber, nu este momentul să vă ocupaţi de lucruri prea serioase. Staţi cât mai mult timp cu persoana iubită şi încercaţi să o convingeţi de profunzimea sentimentelor. Din păcate pentru dv., pe plan financiar se anunţă vremuri grele.

Săgetător

Veţi munci destul de mult şi vă va deranja faptul că şefii nu par a vă observa meritele. Relaţia cu colegii este bună, iar faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să vă implicaţi în chestiuni deosebite. Activităţile intelectuale vă favorizează. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi tensionată în această perioadă. Ar fi bine să evitaţi discuţiile de orice fel, în acest context problemele putându-se agrava.

Capricorn

Cheltuielile sunt destul de mari în această perioadă, dar, cum şansa este de partea dv., reuşiţi să vă descurcaţi cu bine. Este posibil să apară unele noutăţi la nivelul instituţiei la care lucraţi. De asemenea, în cazul în care doriţi să vă schimbaţi serviciul, aţi putea primi o ofertă care să vă tenteze. Totuşi, ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o hotărâre. Consultaţi-vă şi cu partenerul.

Vărsător

Vă frământă o chestiune de familie căreia simţiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta, vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce şi un mic câştig. În general, colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată, indiferent că este vorba de bani sau de proiecte pentru timpul liber. N-ar fi exclus să primiţi un cadou neaşteptat de la o cunoştinţă apropiată.

Peşti

Comunicarea cu cei din jur evoluează ceva mai bine, ceea ce vă va permite să aflaţi lucruri interesante, dar şi să vă faceţi noi prieteni. Încercaţi, totuşi, să fiţi atent la ceea ce spuneţi, mai ales în familie, căci riscaţi să faceţi nişte afirmaţii care vor genera discuţii aprinse, obositoare. Dacă demaraţi o nouă activitate, înarmaţi-vă cu răbdare, căci rezultatele se vor vedea în timp.