Horoscop


Berbec

Farmecul personal vă dă ocazia să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, e posibil să vă doriţi o schimbare de mai mare anvergură. Totuşi, nu vă aruncaţi cu capul înainte. Acceptaţi cu încredere colaborările ce vi se propun. Unul dintre proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber va înregistra schimbări. Aveţi şanse să obţineţi mici câştiguri care vă redresează bugetul.

Taur

Fiţi alături de partener, pentru a-l sprijini în problemele cu care se confruntă. Nu duceţi lipsă de energie, dar nu reuşiţi să o folosiţi într-un scop concret. Excesele de orice fel nu vă vor face decât rău. Verificaţi cu conştiinciozitate actele, şi în general documentele oficiale, şi nu vă puneţi semnătura pe nimic din ce nu aţi apucat să studiaţi cu atenţie. Începeţi o lucrare importantă, de pe urma căreia puteţi câştiga bine.

Gemeni

O rudă apropiată vă va aduce la cunoştinţă o informaţie care vă va binedispune. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor înregistra unele modificări, care însă vă vor bucura. În cazul în care aveţi o suferinţă cronică, s-ar putea ca aceasta să revină în atenţia dv. Nu trebuie să vă temeţi de lipsa banilor, căci veştile vor fi încurajatoare în acest sens. Relaţiile cu familia sunt foarte bune.

Rac

În cazul în care doriţi să plecaţi într-o călătorie, şansa vă va favoriza. Prietenii vechi vă vor da tot felul de semnale, ceea ce vă va face mare plăcere. Pentru a finaliza o activitate începută de mai mult timp, aveţi nevoie de sprijinul colegilor. Oricum, ar fi bine să vă dozaţi cu grijă eforturile, pentru a fi în formă toată săptămâna. Dacă trebuie să reparaţi ceva prin cămin, ţineți cont şi de părerile partenerului.

Leu

Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, este posibil ca partenerul să se confrunte cu situaţii dificile, ceea ce vă va afecta şi pe dv. într-o bună măsură. N-ar fi exclus nici să fiți nevoit să plecați la un drum de pe urma căruia să obțineți beneficii. Sunteţi dornic să vă implicați în tot felul de activităţi, căci forma fizică vă permite. Ţineţi cont, totuşi, că sunteţi mai sensibil în această perioadă, şi nu exageraţi.    

Fecioară

Aţi putea face unele mici schimbări în cămin, ceea ce vă va îmbunătăţi starea de spirit. Interesul pentru chestiunile financiare va fi peste nivelul obişnuit în această perioadă. Veţi avea ocazia să faceţi o investiţie sau să semnaţi actele pentru o colaborare pe care o aveaţi în plan de ceva timp. Ar fi bine să acordaţi mai mult timp partenerului de viaţă, care s-ar putea simţi neglijat.  

Balanţă

Nevoia de comunicare cu partenerul va fi mare, dar nu veţi reuşi întotdeauna să ajungeţi la o concluzie comună. La slujbă puteţi avea unele realizări, cu condiţia să nu vă lăsaţi condus de primul impuls. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi deosebit de tensionată. Sunt posibile unele succese legate de bani. S-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă, dar până la urmă raţiunea va învinge.   

Scorpion

Energia fizică şi mentală de care daţi dovadă vă susţin, permiţându-vă să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. În plan profesional, vor fi multe de făcut. Este posibil să fiţi nevoit să finalizaţi în scurt timp o lucrare dificilă. În această conjunctură, ar fi bine să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să vă relaxaţi.  Aveţi ocazia să intraţi într-o colaborare, dar încercaţi să nu vă grăbiţi.      

Săgetător

Veţi fi agitat și nu veţi avea tragere de inimă pentru a face ceva. De energie fizică nu duceţi lipsă, dar veţi avea probleme serioase în a v-o canaliza spre un scop concret. Interesul pentru chestiunile legate de casă sau familie va fi mai mare decât în mod obişnuit. Este foarte posibil ca un coleg să se confrunte cu o problemă deosebită. Situaţia financiară ar putea înregistra o îmbunătăţire.  

Capricorn

Energia dv. fizică va fi punctul forte în această perioadă, aşa că nu este o problemă să vă treceţi cât mai multe activităţi pe ordinea de zi. Din punct de vedere financiar, nu aveţi de ce vă plânge, aşa că puteţi face unele cheltuieli pentru divertisment. De alergătură nu veţi scăpa nici în a doua parte a intervalului, dar asta nu vă va deranja într-o prea mare măsură.

Vărsător

Din punct de vedere fizic, veţi funcţiona excelent. Veţi fi dinamic, iar reacţiile rapide vă vor permite să vă descurcaţi în situaţii dintre cele mai diverse. Mintea dv. produce idei excelente, aşa că puteţi să vă implicaţi în tot felul de activităţi intelectuale. Relaţia cu prietenii evoluează cum nu se poate mai bine, ceea ce vă ajută să fiţi mai relaxat. Încercaţi să vă faceţi timp şi pentru o persoană mai în vârstă din familie.

Peşti


Pentru călătoriile pe care le aveţi în plan, conjunctura astrală vă va avantaja în mod special în această perioadă. Veţi putea pleca la drum singur sau cu prietenii, pentru divertisment sau pur şi simplu pentru a vă vedea cu rudele. Oricum, nu vor lipsi ocaziile de a îmbina plăcutul cu utilul, ceea ce va fi chiar pe placul dv. O chestiune de serviciu nerezolvată la timpul ei revine în actualitate, dar până la urmă totul va ieşi cum vă doriţi.