La Caransebeş, gazul – cu 25 la sută mai ieftin


Administrația locală a municipiului Caransebeş a reușit să achiziționeze recent, la licitația de pe Bursa Română de Mărfuri, gaze naturale mai ieftine cu 25 la sută decât cele pe care le cumpără de la actualul furnizor. Dacă până acum Primăria plătea pentru un megawatt 157,96 lei, de la 1 octombrie prețul acestuia va fi de 126,46 lei.

Această licitație este a doua satisfacție a noastră ca membri ai Bursei Române de Mărfuri. După ce am obținut un preț competitiv la energie electrică, iată că avem șansa să obținem și un furnizor care ne oferă gaze naturale la un preț mult mai avantajos pentru următoarele 12 luni. Recomand și altor primării, și altor instituții publice, să beneficieze de această oportunitate pe Bursa Română de Mărfuri, care poate avantaja într-o competiție deschisă furnizori care să ofere utilități la prețuri cât mai mici”, a spus Marcel Vela, primarul municipiului Caransebeş.

În noul contract, intră gazele naturale furnizate Primăriei, Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare și tuturor unităților de învățământ din Caransebeș.

Sonia BERGER