CSȘ Caransebeș, în primele opt echipe din țară!


Echipa Clubului Sportiv Școlar Caransebeș, Grupa 2006, a realizat miercuri, 2 decembrie, o frumoasă performanță, prin calificarea în turneul final al Trofeului „Gheorghe Ola” la fotbal. Micii gugulani au participat timp de două zile, la Sala „Constanin Jude“ din Timișoara, la întrecerile Zonei 7 a tradiționalei competiții rezervate copiilor cu vârsta sub zece ani.

Victoria cu 2-1 în fața „Luceafărului” Drobeta Turnu Severin și remiza de miercuri dimineață, 1-1 cu gazdele de la ACS Poli Timișoara, le-au adus caransebeșenilor locul I în Grupa B și dreptul de a disputa finala zonală, cu ocupanta primului loc din cealaltă grupă, și anume FC Hunedoara. După expirarea timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 0-0, iar pentru stabilirea echipei calificate la Turneul final s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Mai inspirați și cu mai multă stăpânire de sine, micii gugulani au transformat cinci din cele șase lovituri executate și au câștigat cu 5-4, declanșând bucuria generală pe parchetul sălii din Timișoara. Căpitanul Sebastian Avramescu a deschis seria reușitelor echipei CSŞ Caransebeș, urmat de golgheterul Mirel Țuțul (desemnat cel mai bun atacant al fazei zonale), Albert Ștefanovici, Andrei Pârvănescu și Laurențiu Buță. Pe lista executanților s-a aflat și portarul Antonio Ivașcu și, chiar dacă el a ratat lovitura, s-a revanșat atunci când s-a aflat între buturi.

CSŞ Caransebeș a obținut o binemeritată calificare în Turneul final al Trofeului „Gheorghe Ola”, programat în perioada 16-18 decembrie. Pentru găzduirea Turneului final erau vehiculate numele a două localități: Miercurea Ciuc și Târgoviște, dar în final s-a ajuns la varianta Focşani.

Felicitări copiilor Antonio Ivaşcu, Matei Avasilchioaie – portari; Sebastian Avramescu (căpitanul echipei), Andrei Pârvănescu, Mirel Ţuţul (golgheter și cel mai bun atacant al Zonei 7), Riccardo Albu, Laurenţiu Buţă, Albert Ştefanovici, Eduard Radu, Patrik Măranu şi Alexandru Gâlcuie – jucători de câmp!

Felicitări antrenorului echipei, prof. Ion Bica, precum și colegilor acestuia, prof. Rivelino Sbenghea și Toma Peica, pentru implicarea în dezvoltarea fotbalului juvenil cărășean!

Marian CĂRĂVAN