Horoscop


Berbec

Anul acesta va fi plin de aventură pentru nativii din Berbec şi un an bun pe plan profesional. În ceea ce priveşte latura materială, nu e cazul să aruncaţi cu bani în stânga şi în dreapta, deşi 2013 promite venituri mulţumitoare pentru Berbeci. E posibil să fiţi promovat sau să vă duceţi cariera cu un pas mai departe. Din punct de vedere sentimental, va trebui să depuneţi eforturi serioase pentru a obţine ceea ce vă doriţi.
Taur

Încăpăţânaţi, dar răbdători, Taurii sunt gata să lupte împotriva curentului, aceste calităţi ajutându-i în perioadele mai grele ale anului. Prima parte a lui 2013 aduce probleme în plan profesional, care vor culmina cu unele griji legate de sănătate. Vestea bună vine din planul sentimental, unde dragostea va aduce o briză de aer proaspăt. Viaţa amoroasă va fi la cote maxime, pentru că Taurii vor fi anul acesta mai deschişi ca niciodată.   

Gemeni

2013 nu va aduce pentru Gemeni prea multe subiecte asupra cărora să-şi concentreze atenţia, şi asta, spre nefericirea lor. Lucrurile sunt clare pentru aceşti nativi, aşa că nu este loc de discuţii. Cariera va suferi câteva schimbări în acest an, dar viaţa

 amoroasă va fi în general calmă şi nu va trece prin încercări dificile. Sănătatea va cere însă ceva mai multă atenţie decât în anul precedent. În privinţa banilor, Gemenii nu au de ce să-şi facă probleme.

Rac

Anul 2013 va fi plin de mister pentru Raci. Pe aceşti nativi îi aşteaptă multe surprise, mai ales în plan emoţional. Din punct de vedere financiar, deşi totul va fi făcut ca la carte, succesul nu se grăbeşte să le bată la uşă Racilor, cu toate că începutul anului pare promiţător. Prima parte a lui 2013 nu va fi uşoară nici în plan amoros: o relaţie care e pe cale să se încheie le va da bătăi de cap nativilor, dar, cu răbdare şi tact, şi acest hop va fi trecut.

Leu

Anul acesta, Leii vor culege roadele muncii lor de până acum. Uşile li se vor deschide şi se vor bucura de multă apreciere din partea celor din jur. În prima jumătate a anului, nativii acestei zodii se vor bucura de promovări şi de multă atenţie, iar succesul se va prelungi şi pe parcursul anului. Pe plan amoros, în 2013 Leii îşi vor pune singuri relaţia în pericol, pentru că le place să dramatizeze, inventând uneori conflicte acolo unde ele nu există.

Fecioară

Stabilitatea e cuvântul care va guverna viaţa celor născuţi în zodia Fecioarei, în 2013. Lucrurile vor fi simple şi conforme cu aşteptările acestor nativi destul de pretenţioşi. Nu veţi avea parte de prea multă adrenalină, dar acest lucru nu e neapărat ceva rău. Va fi un an bun pentru carieră şi pentru viaţa socială. Pe plan amoros, pe nativii din Fecioară îi aşteaptă multe probleme, care, la fel ca şi cele profesionale, trebuie rezolvate cu calm şi răbdare.

Balanţă

Pentru Balanţe, anul 2013 va aduce o mare dorinţă de a încerca lucruri inedite. Cariera nu va scăpa de mici piedici, dar nimic nu le va sta cu adevărat în cale acestor nativi, care pe plan social vor atrage multe priviri şi nu vor trece neobservaţi. Pe plan financiar, toate deciziile proaste luate în trecut par să se întoarcă împotriva lor. Afectiv, nativii acestei zodii vor avea parte de o relaţie fierbinte, iar pacea şi liniştea vor veni spre sfârşitul anului.

Scorpion

Scorpionii vor tuna şi vor fulgera dacă lucrurile nu le vor ieşi pe plac. Oricum ar fi, nativii acestei zodii vor învăţa să se bucure de micile detalii ale vieţii, iar ambiţia şi hotărârea îi vor ajuta să facă lucrurile aşa cum le vor ei. Pe plan financiar, totul pare echilibrat în 2013, iar creativitatea combinată cu puţin risc vor aduce multe beneficii. Scorpionii îşi vor înţelege mai bine ca niciodată partenerul, ceea ce va aduce armonie în rela

ţia de cuplu.

Săgetător

Anul 2013 va fi unul bun pentru Săgetători. Optimismul caracteristic îi va ajuta să treacă peste greutăţile care îi aşteaptă în acest an, care va fi o perioadă de creştere şi dezvoltare personală. Nativii acestei zodii nu vor mai fi dispuşi să facă planuri şi strategii, aşa că vor lăsa cariera la voia întâmplării. Relaţiile sentimentale ale Săgetătorilor vor avea şi ele de suferit în 2013, din cauză că nu sunt dispuşi să observe şi detaliile din jurul lor.

Capricorn

Independenţa e numele jocului pe care îl vor juca toţi Capricornii î


Vărsător
n 2013. Eforturile depuse până acum îşi vor arăta roadele: nativii acestei zodii se pot relaxa, în sfârşit, pentru a se bucura de multe lucruri bune, însă tendinţa lor de a se izola va stârni nemulţumirea celor dragi. Încrederea le va aduce Capricornilor câştiguri pe plan financiar în 2013. Pe plan personal şi social, anul va fi marcat de o atitudine mai antisocială decât în mod normal.

Sinceritatea este trăsătura care defineşte anul 2013 al Vărsătorilor. Nativii acestei zodii vor avea darul de a spune lucrurilor pe nume, într-un fel blând. Vărsătorii vor simţi nevoia să fie mai independenţi decât de obicei, în ciuda atracţiei pe care o simt cei din jur faţă de firea lor debordantă. Interesul Vărsătorilor va rămâne descoperirea misterelor vieții, aşa că ei se vor cufunda adesea în reverii din care nimeni şi nimic nu îi va putea scoate.

Peşti

Toate le vor merge bine nativilor din Peşti în 2012, cu excepţia relaţiilor interpersonale. Cariera şi veniturile vor fi în centrul atenţiei în prima parte a anului, însă în a doua parte locul în care vor ajunge pe plan profesional le va solicita Peştilor mai multă energie decât în mod normal. În plan relaţional, însă, nativii acestei zodii vor avea de înfruntat provocări diverse, cele mai multe având legătură cu rezolvarea unor divergenţe de opinii.