Horoscop


Berbec

Unele dintre proiectele pe care vi le-aţi făcut de mai mult timp ar putea fi puse în practică, dar va trebui să aveţi multă răbdare în ceea ce priveşte rezultatele. V-ar face mare plăcere să colindaţi prin magazine şi să vă satisfaceţi toate mofturile. De fapt, nu v-ar strica o astfel de activitate, care v-ar relaxa. S-ar putea să nu vă simţiţi tocmai în formă. Aveţi tendinţa să vă lăsaţi dominat de sentimente şi să acţionaţi impulsiv.

Taur

Aveţi de rezolvat câteva probleme profesionale urgente, care vă stau pe suflet. O reuniune de familie vă va da ocazia să dezbateţi probleme pe care le consideraţi importante şi care nu mai pot fi amânate. Vi se va promite un ajutor substanţial acolo unde se poate, ceea ce vă va mai însenina dispoziţia. Partenerul va fi lângă dv., ceea ce vă va face să încheiaţi săptămâna mai optimist decât aţi început-o.

Gemeni

Ideile vă sunt inspirate, dar nu este un moment favorabil pentru a le pune în practică. Puţină răbdare vă va da ocazia să găsiţi persoane care să vă susţină din toate punctele de vedere. Profesional vă merge bine, deşi perspectiva deplasărilor nu vă surâde deloc. Nu aveţi însă ce face, aşa că ar fi bine să porniţi la treabă, fără să vă mai gândiţi. Partenerul vă va da o mână de ajutor într-o problemă importantă.

Rac

Starea generală nu este nemaipomenită, vă enervaţi din orice şi nu reuşiţi să vă canalizaţi energia spre un scop concret. Implicarea în activităţi practice v-ar putea ajuta într-o oarecare măsură. Dacă aveţi de gând să luaţi o decizie, încercaţi să fiţi mai obiectiv, altfel veţi face greşeli pe care nu se ştie dacă veţi reuşi să le corectaţi în timp util. Sfatul unui prieten apropiat v-ar putea ajuta să vă puneţi gândurile în ordine.

Leu

Aveţi şanse să fiţi mulţumit, căci reuşiţi să rezolvaţi o problemă cu care vă confruntaţi de mai mult timp. În ceea ce priveşte situaţia financiară, se poate spune că veţi avea ceva motive de bucurie, dar cum şi cheltuielile vor fi mai mari şi va trebui să vă achitaţi obligaţiile, fie că doriţi, fie că nu, tot nu veţi reuşi să puneţi ceva deoparte. N-ar fi rău să mai ascultaţi şi de sfaturile celor din jur.

Fecioară

O săptămână în care veţi avea parte de tot felul de surprize. Se întrezăreşte posibilitatea unor schimbări, pe care, de fapt, vi le doreaţi de multă vreme, şi, chiar dacă la început lucrurile nu se vor prezenta chiar aşa cum vă doriţi, nu trebuie să fiţi circumspect. O persoană mai puţin cunoscută vă va solicita ajutorul, dar, înainte de a face un pas, lămuriţi-vă foarte exact despre ce este vorba.  

Balanţă

Veţi avea parte de o pe săptămână încărcată, căci sunt o mulţime de activităţi în agendă şi toate trecute la priorităţi, ceea ce vă face să vă simţiţi pur şi simplu copleşit. Dacă veţi fi dispus să faceţi un efort şi să vă organizaţi cu atenţie programul, veţi reuşi să vă descurcaţi cât se poate de bine. O rudă vă va da o mână de ajutor, extrem de binevenită.

Scorpion

Este foarte posibil să vă angajaţi într-o relaţie sentimentală pe care veţi dori să o ţineţi departe de ochii cunoştinţelor. Procedaţi cu maximă prudenţă, căci în orice clipă v-aţi putea da de gol. Din punct de vedere financiar, aţi putea avea o reuşită care vă va permite să vă faceţi planuri de viitor. Tot ce ţine de relaţiile sociale vă va favoriza, indiferent că este vorba de colegi sau prieteni, cu condiţia să nu cedaţi primului impuls.

Săgetător

Aveţi un sentiment de nemulţumire, de iritare, care nu vă permite să faceţi ceea ce v-aţi propus. N-ar fi exclus nici ca relaţia cu partenerul de viaţă să fie ceva mai tensionată. Cel mai bine ar fi să aveţi o discuţie deschisă cu acesta, fără a-i face, însă, prea multe reproşuri. Activităţile sociale vă vor da ocazia să vă relaxaţi şi să vedeţi şi aspectele mai frumoase ale vieţii.
Capricorn

Sunt şanse să câştigaţi bani din colaborări. Sunt persoane care vă pândesc greşelile, dar nu le băgaţi în seamă şi bine faceţi. În schimb, din punct de vedere sentimental, se pare că lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine, căci aţi putea face o cucerire sau vă veţi consolida relaţia cu persoana iubită. Nu uitaţi nici de activităţile gospodăreşti, pe care le-aţi cam neglijat în ultimul timp.

Vărsător

Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cel puţin mulţumitor, căci partenerul vă sprijină în tot ce doriţi să întreprindeţi. Relaţiile cu persoanele mai în vârstă nu vă sunt favorabile, aşa că, pe cât posibil, evitaţi-le! Din punct de vedere financiar, aţi putea avea o realizare, însă nu trebuie să vă aşteptaţi la un câştig spectaculos. Fiţi prudent în a face comentarii de faţă cu necunoscuţi.

Peşti

Chiar la începutul intervalului e posibil să primiţi o informaţie care vă va ridica multe semne de întrebare, dar nu este momentul să reacţionaţi. Câştigul pe care îl aşteptaţi va întârzia o bună bucată de vreme. Nu insistaţi, căci nu veţi reuşi decât să vă enervaţi fără rost. Cel mai bine ar fi să vă dedicaţi timpul liber activităţilor relaxante. Partenerul de viaţă vă va aduce la cunoştinţă o realizare.