Horoscop


Berbec

Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că nu trebuie să vă implicaţi în activităţi mari consumatoare de energie. În cazul în care aveţi o suferinţă cronică, aceasta poate reveni în atenţia dv. Veţi avea o ieşire care ar putea tensiona relaţia cu partenerul de viaţă. N-ar fi exclus însă nici să faceţi cheltuieli cam mari pentru bugetul familiei. La serviciu, evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Taur

Sunteţi mai agresiv ca de obicei şi aveţi tendinţa de a vă implica în tot felul de acţiuni fără o matură chibzuinţă. Sentimentele dv. vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Dacă sunteţi implicat într-o sarcină profesională nouă, nu ezitaţi să vă consultaţi cu colegii, şi totul va fi mult mai simplu.

Gemeni

Calităţile dv. vor ieşi în evidenţă, în timp ce popularitatea în rândul persoanelor de sex opus creşte. Aţi putea chiar să faceţi o cucerire. Vă veţi bucura de o relaţie bună cu şefii, aşa că, dacă aveţi nevoie de sprijinul lor, conjunctura astrală vă va avantaja. Este posibil să vi se repartizeze sarcini noi, semn că vă faceţi remarcat datorită calităţilor de care daţi dovadă.

Rac

Comunicarea cu cei din jur va evolua cât se poate de bine, acest lucru permiţându-vă să găsiţi persoane dornice să vă sprijine. În ceea ce priveşte chestiunile legate de serviciu, aţi putea să vă implicaţi în rezolvarea unei lucrări mai deosebite. Din punct de vedere sentimental, situaţia generală se îmbunătăţeşte, mai ales că partenerul de viaţă are nevoie de sprijinul dv.

Leu

Veţi avea multe de făcut, mai ales pe acasă. Discuţiile în contradictoriu cu rudele nu vor face decât să vă accentueze starea de iritare ce vă caracterizează în ultimele zile. Spre sfârşitul intervalului veţi avea ocazia să participaţi la o activitate socială, ceea ce vă va ajuta să vă relaxaţi. Partenerul de viaţă are unele probleme şi va avea nevoie de sprijinul dv.    

Fecioară

Veţi avea o perioadă ceva mai lejeră, în care vor predomina activităţile de rutină. Este foarte posibil să vi se facă o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. Încercaţi să vă faceţi un program în care să alternaţi eforturile cu odihna. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, deoarece nu veţi reuşi decât să accentuaţi neînţelegerile din colectiv.  

Balanţă

Sunteţi mai agitat, mai neliniştit şi nu prea aveţi stare pentru nimic. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi riscante. Sunt o mulţime de lucruri de făcut, dar efortul nu vă va obosi. Este posibil ca o activitate începută de mai mult timp să necesite un efort suplimentar. Relaţia cu persoana iubită vă va interesa în mod special. Dacă veţi avea răbdare, va fi mai bine pentru toată lumea.    

Scorpion 

Nemulţumirile pe care le aveţi pot genera discuţii obositoare şi, în plus, sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă aţi fi mai înţelegător, mai tolerant. Posibile cheltuieli în compania partenerului de suflet. Colaborările vă vor aduce o mulţime de avantaje săptămâna aceasta. Cheltuielile nu vor fi mari în această perioadă, dar banii nu sunt niciodată suficienţi.

Săgetător

Sunteţi plin de inspiraţie şi rezolvaţi orice problemă profesională. Aveţi însă tendinţa de a da replici usturătoare dacă cineva încearcă să vă contrazică. Această atitudine nu va uşura deloc comunicarea cu cei din jur. Cântăriţi mai atent acţiunile întreprinse, pentru a nu isca rivalităţi. În relaţia cu partenerul s-au acumulat tensiuni şi este momentul pentru o discuţie serioasă.

Capricorn

Aveţi probleme destul de serioase în familie, dar luptaţi să treceţi peste orice greutate. Agitaţia sau anxietatea nu ajută la nimic. Sunteţi isteţ şi aveţi o minte agilă, aşa că veţi găsi resursele necesare pentru a trece cu bine peste acest moment dificil. Doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ la locul de muncă, dar aveţi grijă să nu vă atrageţi antipatia colegilor!
Vărsător

Puteţi fi victima unui şantaj sentimental. Trebuie să vă mobilizaţi şi să faceţi apel la întreaga capacitate de concentrare pentru a nu isca un scandal. La serviciu vi s-au încredinţat prea multe sarcini şi din acest motiv vă simţiţi obosit şi incapabil de a le finaliza. În acest interval e indicat să nu vă asumaţi responsabilităţi financiare, deoarece vor fi greu de dus la îndeplinire.

Peşti

Vă veţi cumpăra un obiect pe care vi-l doreaţi demult, dar care nu va fi neapărat şi util. Nu va fi o problemă să motivaţi necesitatea achiziţiei făcute. În ceea ce priveşte dragostea, aceasta este mult mai puternică decât orice influenţă exterioară, ceea ce vă face să treceţi mai uşor peste orice obstacol. Aveţi o stare de disconfort din cauza plăţilor pe care trebuie să le faceţi.