Horoscop


Berbec

Dacă vreţi ca toate să vă iasă bine, detaşaţi-vă un pic de restul lumii, pentru că, implicat în treburile altora, nu vă puteţi concentra la ale dv. Preocupat de soarta celor din jur, aţi putea să vă neglijaţi, ratând ocazii de a vă consolida bugetul sau poziţia în colectiv, la serviciu. O doză de egoism nu strică uneori, pentru că aşa vă aşezaţi pe dv. în prim-plan şi vă ocupaţi de propriile interese.

Taur

Se preconizează că veţi avea multe schimbări de făcut, nu toate plăcute sau favorabile interesului propriu, dar oarecum forţate de împrejurări. Relaţiile cu persoana iubită s-au cam deteriorat din cauza lipsei de comunicare şi a dezinteresului dv. În plan financiar, atenţia vă este îndreptată spre câştigurile obţinute peste noapte, dar ar fi bine să reveniţi cu picioarele pe pământ.

Gemeni

Urmează o perioadă foarte agitată, în care veţi avea nevoie de toată energia pentru a pune la punct un eveniment în familie sau o schimbare în cămin. Vor apărea şi mici conflicte, inevitabile, cu partenerul. Este posibilă reîntâlnirea cu unele persoane pe care nu le-aţi văzut demult. Atenţia ar trebui să vă fie îndreptată mai mult către sănătate, care, în ultima perioadă, a cam fost neglijată.

Rac

În această săptămână va trebui să luaţi hotărâri majore. Nu e vorba neapărat de ceva foarte evident pentru ceilalţi, ci de schimbări profunde, care să vă ajute să depăşiţi momentele dificile prin care treceţi. Totuşi, ar fi recomandată şi o schimbare de atitudine, pentru că v-aţi cam lăsat pe tânjeală. Veţi vedea că după aceea vă veţi simţi excelent, mai ales că cei din jur vă vor privi cu alţi ochi.

Leu

Este un moment bun pentru a lua taurul de coarne şi a aborda problemele cu care vă confruntaţi acasă. La serviciu sunteţi abil şi ambiţios, aveţi iniţiativă şi sunteţi apreciat de superiori. Totodată, s-ar putea să aveţi parte de mici neplăceri din partea colegilor. Încercaţi să nu vă lăsaţi afectat de micile răutăţi. Partenerul de viaţă vă va face o mică surpriză şi vă veţi simţi mai bine.

Fecioară

Este o perioadă în care cel mai indicat ar fi să căutaţi liniştea şi armonia în casă, evitând aglomeraţia, drumurile şi agitaţia. Compania persoanelor tinere este o sursă de bucurii. Pe plan financiar aveţi ceva probleme, dar, discutând deschis cu familia, găsiţi o soluţie de compromis. La locul de muncă vă executaţi sarcinile cu precizie şi daţi dovadă de inventivitate.

Balanţă

Atmosfera de la serviciu este tensionată. Pentru a depăşi cu bine momentul, încercaţi să vă implicaţi cât mai puţin. Rezervaţi-vă timp şi pentru hobby-urile dv. Veţi avea astfel şansa să vă ocupaţi cu o activitate care vă face plăcere şi care vă ajută să vă regăsiţi echilibrul. Acordaţi mai multă atenţie familiei, pentru că în ultima perioadă aţi fost prea ocupat la serviciu.

Scorpion

Sunteţi mai deschis ca de obicei, mai concentrat pe problemele celor din jur, decât asupra dv. înşivă. Aveţi idei noi şi originale şi o bună intuiţie, care vă ajută în relaţiile profesionale. La plan financiar sunteţi tenace şi veţi reuşi să ieşiţi dintr-o mică încurcătură. Farmecul personal este unul dintre cele mai importante atuuri ale dv., de aceea va trebui să profitaţi de acest avantaj.

Săgetator

Vă echilibraţi bugetul datorită primirii unor bani pe care nu mai speraţi să-i vedeţi vreodată. Pe de altă parte, tendinţa de a cheltui sume mari vă destabilizează financiar. Veţi avea o discuţie cu cei din familie, în care vor fi abordate subiecte delicate. În relaţiile cu colegii, tindeţi să spuneţi exact ce vă trece prin cap, iar cuvintele dv. spun chiar mai multe decât gândiţi în realitate.

Capricorn

Faceţi tot posibilul pentru a ieşi în lume. Veţi avea parte de experienţe noi şi veţi putea să aflaţi idei care să vă stârnească interesul. În dragoste, nu sunteţi deloc dispus să vă exteriorizaţi sentimentele, chiar dacă vă iubiţi partenerul. Acesta ar putea face greşeala de a vă provoca gelozia, în speranţa unei reacţii. La serviciu, aveţi tendinţa să vă risipiţi energia în toate direcţiile şi să nu vă terminaţi treaba.

Vărsător

Faceţi tot posibilul pentru a consolida relaţiile cu membrii familiei. La locul de muncă, apare un element neprevăzut, care vă înlesneşte activitatea profesională. Este important să nu vă opuneţi în mod constant deciziilor luate de superiori. Feriţi-vă de dispute şi căutaţi să vă înţelegeţi cu toată lumea. Pe plan financiar, se anunţă vremuri grele, prin urmare, cea mai bună tactică este economia.

Peşti

La serviciu simţiţi permanent nevoia de activitate, astfel încât orice eveniment sau schimbare vă încântă. Aveţi tenacitatea necesară pentru a vă pune în aplicare planurile. Se poate ca atitudinea unor prieteni să vă dezamăgească; totuşi, înainte de a renunţa definitiv la ei, ar fi normal să-i lăsaţi să vă dea o explicaţie. Pe plan sentimental, situaţia este bulversantă, cu suişuri şi coborâşuri.