Horoscop


Berbec

În această perioadă apar oportunităţi de a vă mări considerabil contul, însă nu este cazul să vă entuziasmaţi, deoarece în curând vor apărea şi cheltuieli majore. În viaţa sentimentală, sunteţi tentat să călcaţi strâmb, iar acest lucru are repercusiuni serioase în relaţia de cuplu. În colectiv, este bine să fiţi prudent, pentru că un gest greşit poate răni mai mult decât vă daţi seama.

Taur

Apar ocazii interesante pe plan material. Ar fi bine să nu le lăsaţi să scape, pentru că sunt genul de şanse care nu prea mai apar şi a doua oară. La serviciu este nevoie de mai multă răbdare. Evitaţi conflictele cu superiorii, deoarece acestea pot lăsa urme. Aveţi tendinţa de a vă proteja cu orice preţ viaţa privată, chiar şi faţă de prieteni, care se simt excluşi din această cauză.

Gemeni

La locul de muncă, colegii vă sunt de mare ajutor, mai ales dacă întâmpinaţi o problemă şi aveţi nevoie de susţinere. Situaţia financiară arată mai bine şi începeţi să fiţi mai dispus să faceţi economii. În dragoste vă lăsaţi în voia instinctelor, încetând să mai analizaţi totul. Sunteţi apreciat de către persoanele de sex opus exact pentru ceea ce sunteţi, nu neapărat pentru ceea ce lăsaţi să se vadă.

Rac

Dacă în jurul dv. auziţi discuţii care nu vă ajută la nimic, folosiţi-vă de un pretext pentru a vă retrage cât mai repede şi vorbiţi cât mai puţin. Intraţi într-o perioadă favorabilă pe plan financiar. Investiţiile sunt protejate, iar contul bancar începe să se mărească. Aveţi o dispoziţie afectuoasă şi vă folosiţi de farmecul dv. caracteristic pentru a impresiona persoanele de sex opus.

Leu

Un gest de atenţie faţă de altă persoană decât partenerul poate stârni furtuni în cuplu. Ar fi bine să vă cântăriţi bine fiecare mişcare, dacă vreţi să mai aveţi linişte în următoarele zile. Pot apărea nişte provocări profesionale care vă vor solicita timpul şi nervii pe termen lung. Partea bună e că acest consum de timp şi energie vă va aduce mai mulţi bani în buzunar.

Fecioară

Sunteţi pe val şi aveţi şanse mari de reuşită în tot ce vă propuneţi să faceţi, aşa că e un moment bun să vă croiţi planuri şi strategii, sau să încheiaţi nişte socoteli mai vechi. Veţi avea ocazia să plătiţi nişte poliţe unor persoane care v-au rănit şi asta vă va da un sentiment de putere. Încă o veste bună este faptul că nu va fi nevoie să strângeţi cureaua, pentru că veţi primi bani din mai multe părţi.

Balanţă

Nu staţi deloc bine la capitolul energie. Ar fi bine să vă faceţi un pic de timp numai pentru dv. şi să vă încărcaţi bateriile. E o perioadă propice bilanţurilor şi planurilor de viitor, în care să vă puneţi gândurile în ordine cu cea mai mare seriozitate. Şi în relaţia de cuplu ar fi binevenit un time-out. Aţi avut cam multe pe cap în ultima vreme, mai ales sub aspect sentimental, aşa că meritaţi o pauză.

Scorpion

Această perioadă va fi una excelentă din punct de vedere sentimental. Comunicaţi bine cu partenerul şi vă faceţi planuri de viitor, lucru care vă binedispune şi vă motivează să fiţi mai interesat să vă rezolvaţi rapid problemele. Cu banii staţi mai prost, dar nu catastrofal. Ideal ar fi vă abţineţi de la cheltuieli inutile. Sănătatea nu ar trebui neglijată, aşa că fiţi atenţi la dietă!

Săgetator

Viaţa sentimentală vă aduce momente plăcute şi încrederea de care aveaţi nevoie. Aveţi posibilitatea să lăsaţi deoparte dificultăţile cu care vă luptaţi de atâta timp şi care par insurmontabile. Dacă vi se cere să vă angajaţi într-o activitate nouă, amânaţi pentru săptămâna viitoare. Naivitatea şi neatenţia vă pot duce în situaţii neplăcute, în cazul în care cei din jur profită de slăbiciunile dv.

Capricorn

Veţi reîntâlni o persoană care pare că-şi dă seama de o calitate de-a dv. de care nu sunteţi conştient. La serviciu munciţi cu îndârjire, iar acest lucru vă ajută să duceţi la bun sfârşit ceea ce aţi început. Veţi obţine un sprijin financiar pe care îl aşteptaţi, în condiţii avantajoase. Nu este un moment potrivit pentru investiţii în cămin, întrucât membrii familiei nu vă împărtăşesc iniţiativele.

Vărsător

Aveţi parte de unele mici neplăceri la locul de muncă, însă nu este vorba despre nimic grav. Pe de altă parte, este o săptămână bună pentru câştiguri financiare neaşteptate. Apar conflicte în familie, iar aceste neînţelegeri necesită eforturi susţinute pentru a fi rezolvate. De aceea, ar fi bine să vă dedicaţi total în week-end partenerului şi să-i arătaţi cât de mult înseamnă pentru dv.


Peşti

Vă bucuraţi de unele relaţii deosebit de profitabile, care sunt şi plăcute, pe deasupra. Cu toate acestea, aveţi tendinţa să complicaţi lucrurile într-o manieră supărătoare. Dacă nu vreţi să vă compromiteţi şansele de reuşită, ar fi mai bine să acţionaţi cu prudenţă. Este o perioadă promiţătoare pe plan sentimental, graţie înclinaţiei dv. mai accentuate spre romantism.